Şimdi Ara

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 KDB IS BACK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.867
Cevap
36
Favori
475.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Manchester City Taraftarları ⚪🔵 KDB IS BACK

    Kuruluş: 1880
    Stadyum: Etihad Stadium (Kapasite: 55,097)
    Takım Sahibi: Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan
    Teknik Direktör: Pep Guardiola
    Manchester City Taraftarları ⚪🔵 KDB IS BACK

    Manchester City Taraftarları ⚪🔵 KDB IS BACK

    İmza


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/81/78/ef/8178efb63f80191235b4f8c8994937ce.png[/image]
    [link=/ValidateCaptcha?returnUrl=https%3a%2f%2fforum.donanimhaber.com%2fmanchester-city-taraftarlari-forvetsiz-takim--53128356][color=#0066FF][b]Manchester City Taraftarları[/b][/color][/link][/center]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin De Bruyne -- 8 Ocak 2024; 21:56:10 >







  • Middlesbrough mağlubiyetine hiçbir mazeretim yok ama Arsenal maçında takıma ve oyunculara çok gereksiz yüklenilmiş. Yahu takım 13 maç sonra, 13 maç sonra !, 13 maç sonra !!!, tam 13 maç sonra !!!!! bir yenilgi aldı diye orta sıra takımı olmadığımız mı kalmamış, takım böyle giderse (???) diye ihtimaller mi hesaplanmamış, oyuncuların bank asya seviyesinde olmadığı mı kalmamış, antrenörün kellesi mi alınmamış vay anasını arkadaş ya.

    Gördüklerime gerçekten inanamıyorum ve uzun bir aradan sonra bu mesajı atma gerekliliği hissettim kendimde. Öncelikle herkesin göz önünde bulundurması gereken bir takım detaylar var bu yenilgiyle ilgili. Nedir bunlar:

    1) Yaklaşık 1.5 ay aradan sonra ilk maçlarına çıkmış yarı fit bir Agüero ve yarı fit bir Kompany.
    2) Afrika Kupasında olmasından dolayı maçta oynayamamış bir Toure.
    3) Sakatlığından dolayı oynayamamış bir Nasri.

    Eğer bu takım İngiltere'de topa en çok sahip olan takımsa bunun en önemli 2 faktörü Toure ve Nasridir. Bu ikilinin bir arada maçta oynayamaması ilerde top tutamamamıza, topu rakip sahaya yıkamamamıza neden oldu. Bunları hiç mi farketmiyorsunuz? Toure ve Nasri'nin bu takım için önemini bir kez daha kanıtlamıştır bu maç. Takımın ilerde top tutabilmesi adına olabilecek kötü bir durum Nasri veya Toure'den birinin sakatlanmasıdır. Olabilecek en kötü şey ise ikisinin birden oynayamamasıdır. Dün olabilecek en kötü şey oldu. Farkına varın bunların.

    İlerde Toure ve Nasri olmayınca bütün yaratıcılığın Silva'nın omuzlarına binmesi, Silva'nın kimseden yardım alamaması hücumlarımızı nasıl baltaladı bilmem farkındamısınız?

    Toure olmadığı zaman oyunu ortasahada kontrol edemeyip, oyunun temposunu ayarlayamayıp, oyuna hükmedemediğimizin herkes farkında mı? ne Fernandinho nede Fernando nede Lampard ( yaşından dolayı ) Toure'nin rolünü üstlenemezler. Değil bu üç isim dünyada bu rolü üstlenebilecek oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

    Nasri gibi topu ayağında tutabilen, takımı rahatlatan, topla oynama yüzdesini bu adam kadar arttırabilen kaç tane oyuncu var bilmiyorum ama EPL'de böyle bir adam yok bunu biliyorum.

    Bizim ilerdeki yaratıcılığımız, topa sahip olmamızın nedeni Toure-Nasri-Silva üçgenidir. Bu 3lüden birtanesi sakatlandığında diğer ikisi yine birşeyler yapıyor, sakatlananın yokluğunu hissettirmeyecek kadar iyi işler yapıyor. Ama bu 3lüden 2 tanesi sakatlandığı veya 2 tanesi sahada olmadığı zaman topa hakim olma oranımız direkt olarak düşüyor. Bu 3lü topa sahip olmamızda, gol şansları yaratmamızda, bekleri hücuma sokma konusunda takımın uzak ara en kritik 3lüsü.

    Yenilgiyle takımı kırbaçlamışsınız ama Arsenal'in hakkını vermemiş kimse. Adamlar sonunda akıllanıp büyük maçta deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadılar. Harika bir takım savunması, harika kontra ataklarla bize karşı oynanabilecek en iyi sistemi oynayıp galibiyeti sonuna kadar hakettiler.

    Neden Arsenal'in hakkı verilmiyorda City'nin üstü direk çiziliyor? Yapmayın.

    Stoke bizi içerde nasıl yendiyse, Chelsea bizden içerde nasıl puan aldıysa, CSKA bizi nasıl yendiyse Arsenal'de böyle oynayarak bizi yendi. Takım çok tahmin edilebilir ve çok çabuk önlem alınabilir bir oyun sisteminde oynuyor.

    Tartışılması gereken başka şeyler var. Duran toplardaki, kornerlerdeki rezilliğimizi tartışın kardeşim. Ağustos ayındaki Arsenal deplasmanından beri bu takım 180 küsür korner kullandı bir tane gol atamadık bir tane. Bir takım bu kadar mı rezil, aciz kullanabilir kornerleri ya? Her korner yada kaleye uzak duran top atışını izlerken sinir katsayım tavan yapıyor.

    Aranızda kornerlerimizde heyecanlanan var mı? Sanmıyorum. Arsenal maçında kaç tane oyuncu korner kullandı, izlerken güldüm ya. Clichy bile geldi orta kesti. Takım kornerlerde resmen dökülüyor. Silva,Nasri,Lampard gibi teknik kapasitesi yüksek oyuncular nasıl Mangala,Kompany,Toure,Dzeko gibi hava hakimiyeti çok yüksek oyuncuların kafasına top gönderemiyor inanamıyorum ya.

    Oyunu açamadığın, skora gidemediğin, çok kötü oynadığın maçlarda duran toplar senin en büyük silahındır. Duran topları kullanamadan şampiyon olamazsın kardeşim. Dün Arsenal maçında takım 18 tane korner kullanmış. Golü geçtim kaleye kafayla top bile gönderemiyoruz. Duran top hücumu olduğu gibi duran top savunmasıda rezalet bu aralar. Sırasıyla Burnley,Sunderland,Everton ve Arsenal maçlarında toplam 7 duran toptan gol yedik. Bunu tartışın.

    Oyunu sürekli dar alanda oynuyoruz. Geniş alanda oynayabilmemiz bu oyuncularla mümkün değil. Çünkü geniş alanda tempo yapabilecek, adam eksiltip skora katkı verebilecek kanat oyuncularımız yok. Bu yüzden bize karşı otobüsü çekmek demek en azından %50 ihtimalle Etihad'dan puan çıkartabilirsin demek. Takımın bir B planı olmamasını tartışın.

    Bunları tartışmak lazım. Transfer politikasını tartışmak lazım. Dünkü yenilgiye çok takılmayın. Yenilmezlik serisi bir yerde elbet bitecekti. Buda yenilgiyi sonuna kadar hakettiğimiz, rakibin çok iyi organize olduğu bir maçta oldu. Yapabilecek birşey yok.

    İçerde Burnley'i yenecektin kardeşim. Bunun bir bahanesi olamaz. Arsenal'e yenilmen çok absürt birşey değil ama Burnley'e, Stoke'a içerde puan vermeyeceksin. Şampiyonluk hedefin varsa evini bir kale haline getireceksin. Son 4 sezondaki en kötü iç saha performansımızı sergiliyoruz. İçerde şimdiden 2 yenilgi ve 2 beraberliğimiz var. Son 3 sezonda iç sahada alabileceğimiz maksimum 57 puandan sırasıyla 52-53 ve 54 puan almıştık. Bu sezon en iyi ihtimalle 49 puan alabileceğiz. Bunu tartışın.

    Eeeey Pellegrini hocam. İyisin, güzelsin, hoşsunda şu geri 4lüyü sürekli değiştirme kardeşim yeter artık. Rotasyon sevdası yüzünden savunma uyumu namına hiçbirşey kalmadı takımda. Geri 4lü ve kalecin sürekli sabit olmak zorunda arkadaş bunun kaçarı yok. Aksi halde belaya davetiye çıkartmış olursun. Chelsea sakatlık,ceza olmadığı sürece geri 5lisini rotasyona sokuyor mu hiç? Sokmuyor. Biz neden her hafta farklı 4lüleri görüyoruz kardeşim? Savunma uyumunun içine çomak sokuyorsun resmen sevgili hocam. Bekleri zaten her hafta rotasyonluyorsun. Stoperlere bari dokunma diyeceğim bi hafta Demichelis bir hafta Mangala oynuyor yahu. Bunu tartışın.

    Mangala potansiyeli en yüksek stoperlerden birtanesi. Bu çocuğun sürekli 11de Kompany'le birlikte oynaması lazım ki takıma, sisteme, lige, partnerine iyice alışsın. Mangala bizim geleceğimiz bundan hiç şüphem yok. Bu çocuğa yapılabilecek en kötü şey onu rotasyona sokmak. Sokmayacaksın. Sokma ki takımada, partnerinede, kalecisiyle olan iletişiminede iyice alışsın. Demichelis'ten yaşına göre çok şey bekleniyor. Artık Demichelis bizim için çok iyi bir yedekten öteye gidemez, gitmemeli. Bunun farkına varmak lazım.

    Ve çok sevgili (!) sağlık ekibi. Siz ne işe yarıyorsunuz, ne yapıyorsunuz ya? Neden her sene düzenli periyodlarda bizim yıldız oyuncularımız sakatlanıyor kardeşim. Neden Kompany,Agüero,Silva ve Nasri bu kadar sakatlanıyor? Neden Chelsea hiç rotasyon yapmamasına rağmen Hazard,Fabregas,Terry falan hiç sakatlanmıyor? Yeter artık arkadaş ya. Nasri,Silva,Agüero,Kompany ve Toure hep birlikte senede 3 maç ya oynuyor ya oynamıyor. Bu adamların hepsini fit tutabilsen EPL'ye ambargo koyacağız zaten. Neden bu adamları fit tutamıyorsunuz? Tüm transferlerden önce şu takıma iyi bir sağlık ekibi, kondisyon koçu falan alın arkadaş. Bu kadarda olmaz ya.

    Transfer politikası çok kötü. Maalesef çok kötü. Milyonlarca sterlin para harcıyoruz ama son 4 sezonda Toure'nin olmadığı hemen hemen her maçta ortasaha düşüyor, oyunu kontrol edemiyoruz. Neden Toure tarzı bir oyuncu daha yok kadroda, neden böyle bir adam alınmıyor kardeşim?

    2011'de Agüero transfer edildiğinden beri kaç tane 'yıldız' oyuncu aldık? Aldık mı? Hayır almadık. Hughes döneminde Kompany,Zabaleta,Hart; Mancini döneminde Agüero,Silva,Yaya,Nasri,Dzeko. Halâ takımı bu oyuncular mı taşıyor? Evet. Takım bu oyunculardan birkaçı olmadığında kendisi gibi oynayamıyor mu? evet. Hughes ve Mancini döneminde yapılan transferler takımı üst seviyeye taşıdı mı? Evet. Elit seviyeye taşıdı mı? Evet. Oyuncuların hepsi yıldız mı? Dzeko hariç evet. Peki bizi en üst seviyeye, Real-Barça-Bayern seviyesine ulaştırmak hedefinde, mevcut yıldızların yanına Pellegrini döneminde kimler alındı? Navas,Jovetic,Negredo,Fernandinho,Mangala,Fernando,Sagna,Caballero. Pellegrini döneminde alınan adamlardan kaç tanesi takımı üst seviyeye taşıdı veya taşıyabilir? Yada şuana kadar mükemmel bir etki yaratan oldu mu? Negredo'nun geçen sezonun ilk yarısı ve Fernandinho'nun geçen sezonun tamamı haricinde hayır. Fernandinho'da zaten Brezilya Almanya'dan 7 yediğinden beri geçen sezonki gibi istikrarlı, sağlam oynayamıyor her maçta. Travmayı atlatamamış gibi gözüküyor. Son zamanlarda eski formuna çıkmıştı ki Yaya Afrika'ya gitti, Fernando'yla oynayınca yine istikrarsız bir görüntü sergilemeye başladı. Dinho'dan tam performans alabilmemiz için Yaya'nın yanında oynaması şart.

    Mangala büyük bir yatırım. Çok ümitliyiz bekleyip göreceğiz. Ama £32M verdiğin stoperide Arsenal'e karşı falan yedekte tutacaksan adama 'orda dur' derler. Madem bu adam böyle maçlarda oynamayacaktı neden £32M verdin? Gidip Sanchez'i, Fabregas'ı alsaydın, bir sezon daha Demichelis defansta idare ederdi derler adama. ama diğer transferler şuana kadar resmen patladı yani. Caballero'nun gol yemediği maç yok. Sagna, Zabaleta'yı izledikten sonra amatör futbolcu gibi gözüküyor gözlere. Fernando'dan çok ümitliydim ama Garcia'nın üzerine ne koydu tartışılır.

    Artık 'çok iyi kadro oyuncusu' transferlerinden ziyade bizi bir tık üste taşıyacak 'world class' oyuncu transferlerine yönelmemiz lazım. Reus,Isco,Pogba mesela bu tanıma uyan ve bu yaz piyasaya çıkabilecek isimler. Bunları kovalamak lazım. Hedefimiz bir seviye yukarsıysa, bu oyunculardan 2 tanesi mevcut kadroya eklendiğinde bizi 'o' seviyeye çıkartacak zaten.

    Rakiplerimiz Hazard'ı, Di Maria'yı, Alexis'i, Fabregas'ı, Costa'yı, Falcao'yu, Matic'i alırken biz Navas'lara, Fernando'lara, Jovetic'lere paraları saçtık. Isco'ları Madrid'e kaptırdık.

    Navas,Jovetic,Fernando kötü oyuncular demiyorum. Hepsi iyi oyuncular ama bizi istediğimiz, o bir tık üste Madrid,Bayern,Barcelona seviyesine taşıyacak isimler değil kardeşim. Hadi bu sene FFP vardı istediğimiz transferleri yapamadık, önceliklerimizi giderdik diye kabul edebiliriz. Bu yaz Pellegrini ve Txiki'nin transfer performanslarını değerlendirebilmemiz için en doğru yaz olacak. Puanlarını bu yaz yapılacak hamlelere göre vereceğiz.

    Pellegrini Fernando'yu 2li ortasahada oynatıyor ısrarla. OLMAZ. Bu adam klasik 4-3-3 sisteminde defansı korumak için defansın önünde beklemesi gereken safkan bir defansif ortasaha. Hücum özellikleri yok denecek kadar az. Hızlı değil. Pasör hiç değil. Fernando'yu 4-4-2 nin ortasında oynatmak son derece yanlış. Pas sistemini baltaladığı gibi yeterince hızlı olmadığından rakip kontralarını kesmektede zorlanıyor.

    İstatistiklerde bunu söylüyor.

    Galibiyet %
    Fernando'lu ilk 11: 53%
    Fernando'suz ilk 11: 78%

    Yenilgi %
    Fernando'lu ilk 11: 23%
    Fernando'suz ilk 11: 0%

    Beraberlik %
    Fernando'lu ilk 11: 23%
    Fernando'suz ilk 11:: 22%

    Fernando Arsenal deplasmanında ve içerdeki Chelsea maçında oynamamıştı ve o maçlarda yenilmedik. Geri kalan, Fernando'nun oynamadığı tüm lig maçlarını kazandık. Fernando'nun oynadığı QPR,Burnley,Everton maçlarından beraberlikle ayrıldık. Fernando'nun oynadığı Stoke,Arsenal(E) ve West Ham maçlarını kaybettik.

    Navas çok iyi bir kadro oyuncusu. Oyuna sonradan girerek yorulan savunmanın üzerine salınması gereken, yedekten çok iyi etki yapabilecek bir oyuncu. Tıpkı Lampard gibi. Ama kesinlikle bizim takımımızda her hafta düzenli olarak 11de başlaması gereken bir oyuncu değil. Adamın son tercihleri inanılmaz kötü. Bitiriciliği zaten rezil. Bazen çok iyi işler yapıyor, bazen saç baş yolduruyor. Ama hali hazırda bu sezonki asist kralımız Navas. Tekrar ediyorum kadro derinliği için, oyuna etki bakımından çok iyi bir kadro oyuncusu ama kesinlikle düzenli olarak ilk 11de oynayacak bir oyuncu değil. Ama burda onu başlatan hocaya suç bulamıyorum çünkü sakatlıklardan dolayı Navas sürekli oynamak zorunda kalıyor. Bütün takım fit olsa zaten oynayamaz.

    Ve son olarak kimse sezon bitmiş gibi konuşmasın lütfen. Yenilgi bu işin içinde var. Çok gereksiz tepkiler veriyorsunuz. Bundan 2 ay önce Chelsea'nin 8 puan gerisindeydik, ŞL'den elenme noktasına gelmiştik, Lig Kupasından elenmiştik. Herkes sezon bitti triplerine girdi. Daha sonra ŞL'de tur atladık, Chelsea ile olan puan farkını kapattık. Şuan aramızda 5 puan var. Sezon bitmiş gibi konuşmanın manası yok. Ha Chelsea 2 hafta sonra bizi Bridge'de yener, puan farkı yine 8e çıkarsa birdaha Chelsea 8 puanı kolay kolay eritmemize izin vermez orası çok net ama yine hiçbirşey bitmeyecek. Bu takım nerelerden döndü, ne kupalar kazandı. Her sene şampiyon olamayız, hele EPL'de hiçbir takım olamaz.

    Takımın şuanki kadrosuna sallamakta çok doğru değil. Hart,Zabaleta,Kompany,Mangala,Clichy,Fernandinho,Yaya,Silva,Nasri,Agüero,Bony. Bu kadro Premier Lig'in en iyi kadrosu ve ilk 11idir benim gözümde. Bu oyuncuların hepsi fit kalabilse ligi domine ederiz ama olmuyor işte. Futbolun içinde şans faktörü çok önemli. Sakatlıklar konusunda şansının olması çok önemli. Bizim hiç yok, Arsenalinde hiç yok mesela. Ama Chelsea inanılmaz şanslı bu konuda. Zaten onları zirvede tutan şey bizlerin sakatlıklardan inanılmaz etkilenmesi ve onların hiç etkilenmemesi. Hakemler konusunda şanslı olmanız lazım. Şans değilde hakemlerin sizin alehinize saçma sapan kararlar vermemesi lazım ve bize veriyorlar. Bu konudada şanslı değiliz mesela. Bunların hepsi birer faktör.

    Chelsea benim sezon başından beri favorim. Çünkü hem antrenörlerinde açlık var ( son 2 yılda 0 kupa) hemde takımda ligi kazanmak için inanılmaz bir açlık var. Adamlar 5 yıldır ligi kazanamıyor. Biz son 3 yılda 2 kere kazandık. Bunların hepsi birer etken, birer faktördür. Biz ligi kazanmak için üzerimize düşeni yapalım yeterki, kim şampiyon olmuş önemli değil.
  • Ekle beni.
  • Bayern Münih'e Gomez'in golleriyle 2-0 yenildik. Kalan maçlarda puan kaybetmememiz lazım. Yoksa gruptan çıkamayacağız gibi.

    @yaban arısı
    Ekledim.
  • Bayern'e yenileceğimizi tahmin ediyordum, çok formdalar çünkü. Napoli'yi İtalya'da yenersek çıkarız gruptan.
  • Manchester City yönetimi, Şampiyonlar Ligi’ndeki Bayern Münih maçında, sonradan oyuna girmeyi reddettiği gerekçesiyle, Carlos Tevez'e 2 hafta ceza verdi. Yönetim bu süre içinde konuyu araştıracak ve Tevez'in kulüpteki geleceğine karar verecek.

    Manchester City Taraftarları ⚪🔵 KDB IS BACK


    Manchester City yönetimi, Şampiyonlar Ligi’ndeki Bayern Münih maçında, sonradan oyuna girmeyi reddettiği gerekçesiyle, Carlos Tevez'e 2 hafta ceza verdi. Yönetim bu süre içinde konuyu araştıracak ve Tevez'in kulüpteki geleceğine karar verecek.

    Manchester City Menajeri Roberto Mancini, Bayern Münih ile oynanan maçın 2. yarısında oyuna girmeyi reddettiği gerekçesiyle, Carlos Tevez'e sert eleştiriler getirmişti.

    İtalyan menajer, Arjantinli golcünün kendisi için artık bittiğini; görevde olduğu sürece forma şansı bulamayacağını söylemişti. Tevez ise oyuna girmeyi reddetmediğini; her şeyin bir yanlış anlamadan ibaret olduğunu savunuyor.

    Olayı soruşturmaya başlayan Manchester City yönetimi, Tevez'i 2 hafta tüm futbol faaliyetlerinden men etti.

    Kulüpten yapılan açıklamada, "Soruşturmayı en fazla 2 hafta içinde tamamlayacağız. Bu süre zarfında Tevez maç kadrosuna alınmayacağı gibi; antrenmanlara da çıkamayacak" denildi.

    İngiliz basını, Tevez ile Mancini arasındaki yanlış anlaşılmanın ne olduğu sorusuna da yanıt arıyor.

    BBC'ye göre Mancini ile Arjantinli golcü arasındaki sorun ısınma krizi nedeniyle patlak verdi. BBC, ısınma hareketlerini tamamlayan Tevez'in oyuna girmeye hazır olduğunu Mancini'ye bildirdiğini; ancak İtalyan menajerin kendisini yeniden ısınma alanına göndermesine tepki olarak oyuna girmeyi reddettiğini belirtti.

    Daha önce 2 kez City'den ayrılmak istediğini açıklayan Tevez'in takımdaki günlerinin artık sayılı olduğu yorumları yapılıyor. Gazeteler, suçlu bulunması
    halinde, City yönetiminin golcü futbolcuyla yollarını ayırmakta tereddüt etmeyeceğini yazıyor.
    NTVSpor.Net




  • Yarın Blackburn deplasmanına çıkıyoruz. Umarım üç puanla döneriz.
  • Corintihans 40 Milyon Euro vermişti Tevez'e ama peşin olmadığı için kabul etmedi City, çok pişman olacağını söylemiştim ve kesinlikle pişman oluyor şu an.
  • Peşin olmadıktan sonra City'nin bi işine yaramaz ki . Paraya ihtiyaç mı var?
  • Maç 17.00'de başlıyor. Galibiyet bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 1 Ekim 2011; 13:06:00 >
  • Biz de çok istedik Tevezi ama pahalı geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: simsela

    Peşin olmadıktan sonra City'nin bi işine yaramaz ki . Paraya ihtiyaç mı var?

    Paraya ihtiyacı yok o yüzden taksit şartlarını kabul etmesi gerekirdi. Tevez'in Man City'e katkı veremeyeceği aşikardı.
  • Adam Johnson ve Balotelli'nin golleriyle 2-0 öndeyiz. Bu arada Nasri attı, 3-0 oldu. Dakika 74.
  • Savic attı 4 oldu.
  • Maç sonucu : 0-4.
    Goller: A. Johnson, Balotelli, Nasri, Savic.
  • https://www.goalsarena.tv/video/england-barclays-premier-league/01-10-2011-blackburn-manchester-city_en.html

    Gollere bakmak için.

    Balotelli'nin direkten dönen topu ve Johnson'ın golleri muhteşemmiş.

    ---

    Ekleme beni hocam. Ama arada böyle gollerin linkiyle, maç yorumlarıyla konuya eşlik ederim.


    Ek; Takımda ne yıldızlar var. Agüero, Dzeko, Silva, Nasri, Balotelli. Kanımca Tevez bunların hepsinden daha iyi oyuncu(evet, Agüero'dan da iyi bence). Ama takımın en sorunlu adamı da. Çok ilginç yani...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 2 Ekim 2011; 2:27:17 >




  • 3. gol tam halı saha golü gibiymiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Odinn#21

    https://www.goalsarena.tv/video/england-barclays-premier-league/01-10-2011-blackburn-manchester-city_en.html

    Gollere bakmak için.

    Balotelli'nin direkten dönen topu ve Johnson'ın golleri muhteşemmiş.

    ---

    Ekleme beni hocam. Ama arada böyle gollerin linkiyle, maç yorumlarıyla konuya eşlik ederim.


    Ek; Takımda ne yıldızlar var. Agüero, Dzeko, Silva, Nasri, Balotelli. Kanımca Tevez bunların hepsinden daha iyi oyuncu(evet, Agüero'dan da iyi bence). Ama takımın en sorunlu adamı da. Çok ilginç yani...

    Goller için teşekkürler. Tevez konusunda haklısın, hepsinden daha yetenekli; ama sorunlu.
    Geçen sene Balotelli böyleydi, bu aralar biraz düzeldi gibi. İnşallah böyle devam eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 2 Ekim 2011; 12:57:13 >




  • Ekle hacı yalnız tam taraftarı sayılmam ama sempatim var,desteklerim yani
  • Aguero nun son durumu nedir?
  • Birde kırmızı-siyah forma ile imza yaparsan kullanabilirim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.