Şimdi Ara

NEXT YE 25000 HD PLUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben ;
    http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=976#.

    sitesinde yer alan Next YE 25000 HD Plus ürününü aldım. Bu ürünün HdBox lar gibi server sistemi ile internet bağlantısı yaparak yurt içi ve yurt dışı kanal izleme özelliği varmı. Bir de bu ürünün içinde bulunan hard diski 320 GB bu hard diskin kapasitesini 1 TB olarak yükseltme imkanı varmı. Yardımlarınızı bekliyorum.



  • Bilgisi olan yokmu çok ilginç. Yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mat34 -- 25 Eylül 2011; 21:01:29 >
  • evet bendede bu cihazdan var ben araştırdım esata girişli hdd ler iş görebilir fakat içinde yazılım varmı onu bilmiyorum eğer yazılım gerekmiyorsa 1tb hdd 280 tl civarında eğer senin cihazında 320 gb hdd varsa incele bakalım içinde yazılım mevcutmu ona göre karar verebiliriz. Bu konu hakkında farklı bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mculhaci

    Arkadaşlar ben ;
    http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=976#.

    sitesinde yer alan Next YE 25000 HD Plus ürününü aldım. Bu ürünün HdBox lar gibi server sistemi ile internet bağlantısı yaparak yurt içi ve yurt dışı kanal izleme özelliği varmı. Bir de bu ürünün içinde bulunan hard diski 320 GB bu hard diskin kapasitesini 1 TB olarak yükseltme imkanı varmı. Yardımlarınızı bekliyorum.

    dsmartın cıhazına server yuklenırmı?
    o cıhazdakı etherhet gırısının espırısı
    aydın dogandan kontur alıp harcaman ıcın veya yazılım yuklemesı ıcın

    dsmart cıhazları uydu sınyalı gelse bıle dsmartın kanal lıstesınde yoksa ızlıyemezsın
    buna bırcok uydu dahıl mesela 9 derece eurobırd uydusundakı bır kanalı dsmart ıstemıyor dıye cıhazına yukluyemezsın vsvsvs
  • Bende de bu cihazın plus olmayanından var. Ne yaptıysam usb ile kayıt yapamadım. usb bellek fat32 ama cihaz bağlı değil diye uyarı veriyor. Aldığımız bayii usb ile kayıt yapabilirsiniz demişti. 2 senelik Dsmart hd maxi paket üyeliğim var bu arada.

    Ama vestel'in dsc71 uydu alıcısında yine d-smart hd maxi paket li üyeliğimde şimdilik deneme paketi olmasına rağmen kayıt yapabiliyorum. Daha kötü bir receiver gibi duruyor ve web sitesinde bile bu receiver hakkında bilgi yok!
  • atlanta hdbox ıle fat32ye formatladıgım 1 tb wd hdd next 18500 hdde goruyor

    kendı harddıskınızı cıhazın menusunden gırıp formatlamayı deneyın gorur

    genelde pcden fat32 yapınca gormuyor ıllakı cıhazdan formatlamak lazım
  • esatadan bağladığım diski tanımadı. menüden diski göremiyorumki formatlayayım. dsmart kendi diskini yazılımla müdahale ederek tanıtıyor olabilir. bu tür yazılımlar nette mevcutmudur acaba?
  • e-satamı ? usb hdd ıcın bu sekılde oluyor ;googledan fat32 format programı ındırın pcden formatlamayı deneyın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 15 Ocak 2012; 18:41:35 >
  • dün akşam şunu farkettim. daha önceden E-sata destekli 3.5" 1.5 TB diski (NTFS formatlı) göremiyorum demiştim. disk takılı olmazken menüde diskle ilgili hiç bir şey yoktu, diski taktıktan sonra soluk renkli "diski formatla" seçeneği vardı ama aktif değildi. sizinde dediğiniz gibi fat32 format olmadığından aktif olmama durumu olabilirmi? öyle ise çok iyi olur. dsmartın hard diskine bağlı kalmayalım.
    usb den bağladığım 2.5" diski hiç bir şekilde görmedi onuda fat 32 ile formatlayıp deneyeceğim.
  • Dışarıdan hdd takma konusunda gelişme yaşayan var mı acaba?
  • evet arkadaşlar gelişme yok mu bu konuda.? benim cihazda da dsmartın diski doldu silmeye kıyamadıklarım var, bir çözüm bulmalıyız mutlaka.
  • bu kadar zamandır cevap yazan yok. bu cihazı kullananlar herhalde bizler numunelikiz. arkadaşlar bendeki 2.5 inch 320 GB'lık HDD bozuldu. Baktım disk üretim tarihi 2011, bozulma tarihi 2018. Yerine 500 GB'lık güvenlik kameraları için üretilmiş 7/24 özelliği olan diskten taktım. gördü hdd'yi ve biçimlendirdi. şimdi kullanıyorum. bakalım ne zamana kadar çalışacak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.