Şimdi Ara

ah bu mesafeler olmasa..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi akşamlar beyler, 3 aydır birlikte olduğum bir kız arkadaşım var.ikimiz de izmirliyiz ancak ben bu sene üniversiteyi kazanıp istanbula yerleştim, kendisi izmirde lise son ve öss'ye hazırlanıyor.bütün yaz beraber geçirdik her şey çok güzeldi işte bu mesafeler olmasa harika ama şu an aklım karışık sizlere danışmak istedim.kendisi çok büyük ihtimalle seneye istanbulda bir okul kazanıp gelecek yani kazanamasa bile durumları var her türlü okutur babası.sorun şu ki bu süre içerisinde bir hafta bile görmediğimde deli gibi özlediğim sevgilimi tatil zamanları gittiğimde görebileceğim sadece.yani 1 sene sabretmem gerekiyor ancak dediğim gibi kafam karışık.geçen yaz da başka bir kızla ayrı şehirlere düşmüştük 5-6 ay sabredebildim daha sonra ayrıldık.hep beni mi buluyor nedir bu durum anlayamadım.şimdi durum daha farklı bu kızı gerçekten seviyorum hem de seneye istanbula gelecek olması beni biraz daha iyimser olmaya itiyor.yaşlar 19 ve 18.değerli görüşlerinizi bekliyorum.







  • beyler yok mu akıl verecek
  • Akıl verecek bişrey yok ki. Seviyorsan, o da seviyorsa mesafenin özlem dışında pek bir önemi yok. Yani araya mesafe girdi diye ayrılıktan korkuyorsan zaten hiç düşünmeden ayrıl bir dahada 10 sene kimseye çıkma. Mesafe dediğin sevgiyi aşkı bitirmez gerçi ben "aşk" denilen şeyede inanmıyorum aşk dedikleri 250 grama hasta olmak bu devirde ve bunu inkar eden adama yalancı derim :D

    Yani diyeceğim o ki sevgi olduğuna eminsen içindeki şeyin, + kızdan da eminsen bi problem yok. İsterse başka bir ülkeye git yinede içindekiler aynı olacaktır.
  • güzel dedin kardeşim de işte insan böyle durumlarda başkasının görüşlerini de duymak istiyor sağolasın
  • Çocukluğumu ve Gençliğimin ilk yıllarını mesafelerin aşka engel olmadığına inanarak ve savunarak geçirdim. Sevmeye engel değil mesafeler yazan 12 metrelik bir pankartımız vardı. O sırada Antalya'da olduğumuz ve Beşiktaş'ta İstanbul'da olduğu için ona gönderme yapılan bir pankarttı. Belki televizyonlarda stadlarda falan görmüşsünüzdür. Aslında o sözün çıkışı Beşiktaş sevgisi değil kız sevgisiydi. Bir abin olarak sana söyleyebileceğim tek şey. "Sevmeye engel mesafeler..."
  • güzel izmirin güzel insanı.. :) meraklanma, seven sevdiğine sadıktır... ıraklar yakın olur onlara, iki gönül dünyanın bir ucunda dahi olsa bir atar.. sevene en güzel yer sevdiğinin yanıdır, bedeni olmasada sevgisi yeter.. zamandan öte mekandan öte.. tenleriniz arası mesafe var duygularınız arası yok kardeşim ;)

    3 ay kısa değil, siteminde haklısında.. her şey olacağına varıyor meraklanma :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.