Şimdi Ara

FİLMLERE DÖRDÜNCÜ BOYUT EKLENİYOR: KOKU…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FİLMLERE DÖRDÜNCÜ BOYUT EKLENİYOR: KOKU…

    Sinema teknolojisinin geldiğini son nokta olan 3 boyutlu gösterimlerden sonra, bu yeniliklere bir yenisi daha ekleniyor…Türk seyircisi bu yeni teknikle ilk kez buluşacak, hem de çok yakında…Ülkemizde 16 Eylül’de gösterime girecek olan Çılgın Çocuklar (Spy Kids) isimli film, Türk seyircisine ilk kez bu deneyimi yaşatacak…DETAYLAR VE ÇILGIN ÇOCUKLAR FİLMİNİN FRAGMANI YAZININ DEVAMINDA…



    Sistem şöyle çalışıyor: Girişte bilet alanlara dağıtılacak koku kartları üzerinde bulunan numaralar perdede hangi numarayı kazımanız ve koklamanız gerektiğini gösterecek. Örneğin; mutfak sahnesinde ilgili numarayı kazıdığınızda izlediğiniz yemeğin kokusunu alacaksınız. Yönetmen Rodrigez “İşin en güzel yanı, çocukları öyle ekrana bakarken adeta yaşamları boyunca bunu hep yaparmış gibi seyretmek” diyor ve koku kartlarının saklanıp arşivlenebilecek bir hatıra olduğunu belirtiyor.

    Filmde kartların çoğu güzel kokuyor ama filmin bir sahnesinde bebek bezinin kötü kokusu da var. Ancak izleyiciler bunu koklamadan geçme şansına da sahip. Yapımcılar bunu kendi aralarında tartışmışlar ama filme gerçeklik katmak için yer vermeyi kararlaştırmışlar. Rodrigez “Çocuk yetiştiren bir anne babaya çok tanıdık geleceği için o kadar da kötü değil” diye gülüyor.

    Filmin başrollerini Jessica Alba, Jeremy Piven ve Joel McHale canlandırıyor…Aslında Filmde, emekli gizli ajan olan annelerinin (Jessica Alba) dünyanın başı dertte olduğu bir sırada görevine tekrar dönmesini ama bunu ailesinden sakladığı bir sırada, çocuklarının istemeden de olsa başlarının derde girmesi aksiyon-komedi olarak anlatılıyor. Yönetmen ise “Spy Kids” serisinin yanı sıra “Desperado”, “Bir Zamanlar Meksika’da”, “Sin City” ve “Grindhouse” gibi filmlere imza atan Meksikalı ünlü yönetmen Robert Rodriguez.

    Kaynak:http://www.filmlervekitaplar.com/filmleri-koklamaya-hazir-olun.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarac_07 -- 18 Eylül 2011; 10:14:39 >







  • Koku zaten vardı. Sağolsun Türk milletimiz temizliğinden bir haber olduğu için ter kokularıyla boğuşuyorduk salonda.
  • Jessica Alba için belki izlerim filmi..
    Şu an Imdb'deki oy oranı => 2/10 (2,305 votes)
  • Saçmalık olmuş. Eline kart verecekler zamanı gelince kazıyıp kartı koklayacaksın. Resmen çocuk işi işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winters

    Saçmalık olmuş. Eline kart verecekler zamanı gelince kazıyıp kartı koklayacaksın. Resmen çocuk işi işte.




    5D küçük sinemalarda okyanus akıntılarına karşı su fırlatmaya yarayan düğmeye basıyordun akıntılar geçiyordu yarım saat sonra su yüzüne geliyordu herşeyiyle eksik burada.
  • Aç Karnına gidilmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.