Şimdi Ara

Huawei Ideos X5 in ses kalitesi nasıl ? deneyenlerin yorumları nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefon almayı düşünüyorum ve fiyat performans olarak Huawei Ideos X5 çok cazip ancak iphone 3gs den sonra ses gücü ve kalitesi olarak tatmin edermi bilemedim. Denemiş dinlemiş olanlarınız varsa yorumlarınız nedir ?



  • hayret deneyen yok yada çok kazık soruyoruz... açtığım son konuların hiçbirinemi cevap gelmez :)
  • hoparlörde yeterli jazz modunda yüksek ses alabiliyosun tiz ağırlıklı.. kulaklıkta ise goldmaster mp4 ümden baya geride... yükseklik olarak..
  • Vasat orta arasi birsey.
  • bende 3 gün önce aldım.ses olarak mp 3 çalarım go vive daha iyi x5'göre
  • acilen vazgeçiyoruz o zaman !
    okadar mı kötü yav..
    hayal kırıklığı oldu resmen.
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=17544573xda-developers da yorumlar iç açıcı değil hakikaten.

    Özetle :

    Herhangi bir şarkı çalmıyorken noise var.
    Ses çok yüksek değil ancak tatmin edici.
    Kalite açısından cezbedici değil ( frekans aralığı yüksek frekanslarda kesilmiş ).
    Yalıtımı olmayan bir kulaklıkla kullanmaya çok da musait değil.

    Kendi koss porta pro kulaklığım ile deneme şansım olursa yorumlarımı eklerim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ironicix35

    bende 3 gün önce aldım.ses olarak mp 3 çalarım go vive daha iyi x5'göre


    hangi kulaklıkla denediniz?..çünkü kulaklıkların ses sistemlerinde farkı büyük oluyor..sesin karşıya az gitmesi beni üzdü ..almak istiyordum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr_divx


    quote:

    Orijinalden alıntı: ironicix35

    bende 3 gün önce aldım.ses olarak mp 3 çalarım go vive daha iyi x5'göre


    hangi kulaklıkla denediniz?..çünkü kulaklıkların ses sistemlerinde farkı büyük oluyor..sesin karşıya az gitmesi beni üzdü ..almak istiyordum..


    sorunuza katılmakla birlikte cevap alabileceğimizi sanmıyorum :)

    Koss porta pro ile iyi gidebilecek telefon bulmakta zorlanıyorum ( iphone ardından ). xda-developers forumları bu konuda daha yardımcı oraya bakmanı öneririm. Eğer kendim deneyebilirsem bende bilahare yazarım.
  • şuanda normal kulaklıkla deneme yaptım dostum yanında gelenle.Dediğin gibi kulaklıktan kulaklığa göre değişim gösterebilir.Ben denediğimi söledim sadece
  • Denemedim; cunku Milestone kullaniyorum. Sahsi dusuncem, bu Huawei nine daha gelmeden cok fazla sisirildigi ve abartildigi yonunde. Operatorlere yaptigi modemlerin yarattigi ruzgarin mirasini yiyor. En nihayetinde Cin mali. 8-10 ay sonra makyaji silinir, cirkinligi cikar.

    Baska bir cihaz alin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses kalitesi olarak samsung gio oldukça iyi şahsen deneme şansımda oldu ( koss porta pro ile ve sony mdr-v300 ) alacağım telefon ideos üzerinden samsung gio ya kaymış durumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalimor -- 19 Eylül 2011; 12:59:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Fuego

    Denemedim; cunku Milestone kullaniyorum. Sahsi dusuncem, bu Huawei nine daha gelmeden cok fazla sisirildigi ve abartildigi yonunde. Operatorlere yaptigi modemlerin yarattigi ruzgarin mirasini yiyor. En nihayetinde Cin mali. 8-10 ay sonra makyaji silinir, cirkinligi cikar.

    Baska bir cihaz alin.

    Ciddi misin
  • telefon almayı düşünüyorsan Samsung i9003 kullanıyorum sanada tavsiye ederim incelemek istiyorsan burdan bakabilirsin.Gayet Memnunum X5 içinde ses konusunda kulağıma gelen herhangi bir kötü duyum olmadı ama yanıltmak istemem. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.


    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-i9003-galaxy-sl-8-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-_02.044.1271.0538.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venduss

    telefon almayı düşünüyorsan Samsung i9003 kullanıyorum sanada tavsiye ederim incelemek istiyorsan burdan bakabilirsin.Gayet Memnunum X5 içinde ses konusunda kulağıma gelen herhangi bir kötü duyum olmadı ama yanıltmak istemem. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.


    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-i9003-galaxy-sl-8-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-_02.044.1271.0538.htm


    Fiyat sınıfı olarak üst sınıfta kalıyor biraz :)

    Samsung gio şu an için uygun görünüyor.




  • x5 e dönecek olursak alıp kullananlar yazı yazmaya gayret etse.. iyi veya kötü taraflarını bizde değerlendirsek ...
  • TIM e gidip deneme şansım oldu telefon olarak performans olarak gayet iyi, kamerası dükkan ışı altında gayet iyi çalıştı, video vs gerçekten güzel.

    Benim takıldığım konu olan ses kalitesine gelirsek, mp3 çalarınızda 96-128kbps sağdan soldan indirilmiş müzikler atıyorsanız tereddüt etmeden alabilirsiniz.

    Benim gibi 320kbps takıntınız varsa, dip gürültüsünü 30 metreden anlarım diyorsanız uzak durun.

    Günlük hayatında fotoğrafla vs fazla işi olmayan ama her gün 4-5 saat müzik dinleyen ben samsung gio almaya karar verdim. Samsung gio da timlerde mevcut denediğinizde aradaki ses kalitesi farkedilir olacaktır ( adam gibi muzikler taşıyın yanınızda :) )
  • bir idios kullanıcı olarak; karşı tarafa ses sanki kuyunun dibinden geliyormuş gibi gidiyor.Çoğu zaman 1-2 kere tekrar etmek zorunda kalıyorum. MP3 sesi güzel bir kulaklık ile beraber normal bir mp3 çalar seviyesine çıkabiliyor. Dışa verdiği ses tatmin edici (iphone 3gs ye kıyasya daha iyi diyebilirim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.