Şimdi Ara

ABD den alınabilecek DSLR için yardım/ tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önümüzdeki haftalarda Amerikaya gidecek bir arkadaşıma uygun olursa DSLR makina aldıracağım. Daha önce analog zenith kullandım :) Dolayısıyla zaman, ışık vs. hakkında bilgim olsada dslr ler hakkında bilgim yok. Alıp uzun yıllar zevk içinde kullanabileceğim 1.000 tl ye kadar bir makina almak istiyorum. Doğa fotoğrafları çekmeyi severim. Otun, çöpün, uçan, kaçan böceğin, kuşun vs...Zenith in 200 mm. (yanlış hatılamıyorsam) objektifi epey ilgimi çekmişti. Marka model takıntım yok, teknik bilgilere pratik yaparak ve/veya internetten araştırarak ulaşabileceğimi düşünüyorum. Yardımcı olan arkadaşlar olursa sevinir,şimdiden teşekkür ederim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: tcmb

    Önümüzdeki haftalarda Amerikaya gidecek bir arkadaşıma uygun olursa DSLR makina aldıracağım. Daha önce analog zenith kullandım :) Dolayısıyla zaman, ışık vs. hakkında bilgim olsada dslr ler hakkında bilgim yok. Alıp uzun yıllar zevk içinde kullanabileceğim 1.000 tl ye kadar bir makina almak istiyorum. Doğa fotoğrafları çekmeyi severim. Otun, çöpün, uçan, kaçan böceğin, kuşun vs...Zenith in 200 mm. (yanlış hatılamıyorsam) objektifi epey ilgimi çekmişti. Marka model takıntım yok, teknik bilgilere pratik yaparak ve/veya internetten araştırarak ulaşabileceğimi düşünüyorum. Yardımcı olan arkadaşlar olursa sevinir,şimdiden teşekkür ederim.


    Analog makinalar kadar evladiyelik değil maalesef D-SLR'ler... Bütçenin oldukça darlığını gözönüne alırsak, giriş seviyesi bir gövde ile sigmanın 70- 300 apo makro lensini önerebilirim... Seçilecek gövdeye göre bayonetleri ayrıca seçin, zira fiyatlar biraz oynuyor... canon bayonetliler nikonlar göre biraz daha ucuz mesela... Gövde olarak Nikon, Canon, Pentax bakabilirsiniz. Bütçe 1000TL değil de 1000$ olsaydı keşke




  • Pentax K-x
  • Tam marka model alabilirsem sipariş için daha kolay olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İmportant

    Pentax K-x


    +1
    Ayrıca bütçenizi biraz arttırabilirseniz Pentax k-r ve 550D de olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayhan_eee


    quote:

    Orijinalden alıntı: İmportant

    Pentax K-x


    +1
    Ayrıca bütçenizi biraz arttırabilirseniz Pentax k-r ve 550D de olabilir.


    Amazon.com da arattım, değişik fiyatlarda 550d var eklenen ilavelere göre herhalde. Sipariş verirken body ve objektfi olarak ne yazayım.
  • Eğer bütçenizi biraz daha arttırırım derseniz bakmanızı önereceğim Canon 550D+18-55 IS olacaktır.Bu sizin işinizi su anda görecektir.Daha sonra Lens takviyesi yaparsınız.
  • http://www.amazon.com/Pentax-K-r-18-55mm-55-300mm-Black/dp/B00427Z7OG/ref=pd_sim_p_6

    bende bundan 1 adet almayı düşünüyorum 1170 tl ye geliyor bu fiyata oldukça iyi, bu rakama ve teçhizata canon,nikon yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.