Şimdi Ara

Vadesiz Hesap için en iyi banka önerileri..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
20.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Garanti Bankasında vadesiz hesabım var. Kampanyaları da oluyor nadiren. En son 150 TL ye 50 TL bonus veren kampanyalarıyla ilgili sms geldıgınde mesajın ıcerıgınde 10 bın kısıyle sınırlı gibi bir yazı da yoktu. Sözü uzatmadan sunu demek istiyorum su anda asagıda belirtecegim maddelerden bizim lehimize en iyi sunan banka hangisi arkadaslar?

    1) Yıllık hesap kesim ucretı : Garanti bankası kesim ücretini, hesabınıza 3 faturayı otomatık odemeye baglatınca sızden almıyor. O yüzden güzel bir özellik. Gerci bazen hatalar yapıp 1-2 defa hesabımdan da cektıklerı oldu ama sonrasında geri iade ettiler benim farkedip tel etmem sonucunda. Bu sekılde sistemi olmalı

    2) Garantinin elma hesabı var. Vadesiz hesabınızdaki para dururken deger kazanıyor. Tabi ki bu cok cüzi birsey. Bu konuda garantiye göre daha iyi olan banka var mı ?

    3) Sanal Kart olayı olan (cünkü kredi kartı kullanmadıgım icin ınternetten yaptıgım alısverıslerı tek cekımle sanal karttan yapabiliyorum) ve sanal karttan olabiliyorsa, bonus verebilen

    4) Bir magazadan yaptıgımız alısveriste, kartla ödemede en iyi bonusu veren banka

    5) kampanyalardan kazık atmayan ve bol bol alternatifi olan

    Kısaca zor ama en azından mevcut vadesiz hesabı garanti bankası dısında olan arkadaslarla bu konuda bilgi alısverısinde bulunursak her birimiz icin uygun olan bankaya transfer olabiliriz gibi geliyor







  • iş bankası ve yapı kredi her türlü.
    ben iş bankasından açtım.yanında işte üniversiteli beş kuruş kesinti yok
  • işbank iyidir.

    elektrik ve su faturasini bagladim otomatige

    hesap isletim ucreti kesilmiyor.

    sube atm bulma sorunu yok, heryerde var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş bankası havale olayında kazıktı 100 TL havale parasına 12 TL alırdı zamanında. akbank ise 1000 TL ye 5 TL alırdı. Ona göre dusunun. Bu dedigim tabi 10 sene öncesiydi. O vakitten beri is bankasına mesafeliyimdir.

    @labidu, sızın soylemıs oldugunuz belkı unvlıler icin ozel birseydir dicem ama @fusem arkadasım kesım olmuyor demis. Ancak 2-5 maddeleri icin birsey dememıssınız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgaabi

    iş bankası havale olayında kazıktı 100 TL havale parasına 12 TL alırdı zamanında. akbank ise 1000 TL ye 5 TL alırdı. Ona göre dusunun. Bu dedigim tabi 10 sene öncesiydi. O vakitten beri is bankasına mesafeliyimdir.

    @labidu, sızın soylemıs oldugunuz belkı unvlıler icin ozel birseydir dicem ama @fusem arkadasım kesım olmuyor demis. Ancak 2-5 maddeleri icin birsey dememıssınız ?


    açıklık getirelim.

    iş bankası lise öğrencilerinin ilk imza, üniversite öğrencilerinin işte üniversiteli

    vadesiz hesap ve kredi kartlarından, öğrencilik bitinceye kadar ücret almıyor.
    (eğer kesinti falan olursa öğrenci belgenizi şubeye götürmeniz yeterli, kesilen parayı iade alırsınız)

    eğer öğrenci yada maaş müşterisi değilseniz,

    vadesiz hesabınıza 2 adet fatura ödemesi bağlarsanız, hesap işletim ücreti kesilmez.
    kredi kartınızı aktif bir şekilde kullanırsanız, talep ettiğiniz taktirde kredi kartı yıllık aidatını iade alırsınız.

    işcep ve işwap kullanıcıları havale ve eft leri ücretsiz yapıyor.

    bilginize.




  • her bankanın dediğin özelliklere sahip vadesiz hesapları var. Tabi bildiğimiz büyük bankaların. Ama bankanı değiştirme sebebin bana komik geldi Çünkü her bankanın çalışma mantığı aynıdır. Öğrenci isen öğrenci hesabı olarak açarsan yıllık kart ücreti ödemezsin. Maaş hesabın varsa ve her ay maasını o hesaptan alırsan yıllık kart ücreti ödemezsin. bir veya iki artık banka kaçta karar kıldıysa otomatik ödemeli faturan varsa (illa senin adına olması gerekmez annen baban da olur) yine kart ücreti ödemezsin. Bunların hiçbiri olmadı. Kart ücreti senden alındığında müşteri hizmetlerindeki hatun ile on dakika havadan sudan muhabbet arasında şu bizim yıllık kart ücretini yanlışlıkla benden kesmişsin canım sunu geriveriver diye rica ettiğinde yine kart ücreti ödememiş olursun(bu sonuncusu genelde kredi kartı için geçerli. tabi vadesiz hesabında 10.000liradan fazla nakitin yoksa).

    Bence bankanı değiştirmek yerine otur bunlardan birine yönel. hesabın öğrenci hesabı değil ve öğrenciysen durma kapat hesabını öğrenci hesabı aç. ben yıllardır garanti kullanıyorum memnunum. internet şubesi de son zamanlarda versiyon atladı ve neredeyse yapamadığın hiçbirşey yok gibi.

    Beni dinle bankalar aynı mantıkta ve kurallarda çalışır. Dönemsel kampanyaları kendi hesaplarına göre farklı şekillerde açtıkları için (rekabetten dolayı) bize farklı görünürler. Hepsi pazarlama stratejisinden başka birşey değildir. 3 kuruş bonusa kanma, otur oturduğun yerde.




  • garanti bankasından kurtulma girişimlerini hep desteklemişimdir
  • @aslanpayi, otur oturdugun yerde uslubunu samimiyet ve sıcak olmak adına yaptıgını dusunerek iyi niyetle söyledigini düsünüyorum. Ancak su var ki, mevcut bankalar icerisinde bana daha iyi hizmet sunacak bir banka var ise ben neden yıllardır garantide kalayım ? Üstelik 150 TL ye 50 TL bonus kampanyasında yaptıkları sinsice akıl oyunlarından sonra. Sonucta garanti bankası bana muhtac ben ona muhtac degilim.

    Zaten bu konu baslıgını acmamın en büyük nedeni mevcut bankasından memnun olmayan insanların daha iyi bir bankacılık hizmeti sunan yere gecmesidir. Ögrencı degılım su an calısmıyorum. Kredi kartına verdıklerı bonusu normal bankamatıklere neden vermezler anlamam. Resmen üvey evlat muamelesi var burda. Sonucta bendende cekılıyor o para kredi kartı kullanandan da. Ama kazanılan bonuslara baktıgın zaman bankamatik kartının bonusu cok komik.

    Bu nedenle bircok bankanın yıllık kesim ücreti ve sanal kart olayı mevcut anladıgım kadarıyla.Burada internet bankacılıgı konusunda genıs ımkanlar, bankamatige verilen bonus, hesapta duran parayı degerlendırebılen (elma hesabından daha karlı) bir banka bulmak amacım Finansbank, HSBC gibi alternatif bankalarda durum nedir?

    Bu arada bilgi icin fusem, aslanpayi na tesekkürler.




  • Sana sunu söyleyeyim büyük banka diyebileceğin bütün bankalar ile yıllardır çalıştım ve hepsinde vadesiz hesabım var, kiminde vadeli hesabım da oldu belli yıllarda ve hepsinin de kredi kartlarını kullandım. şu an sadece denizbankın kredi kartını kullanmaktayım. Ve sana rahatlıkla şunu söyleyeyim hiçbir fark yok. bonuslara gelince. tamamen para tuzağı. senin gibi adama zaten hiç yaramaz. öğrenci değilsin çalışmıyorsun hiçbir gelirin yok. anca ailenden 3-5 kuruş birşey alıp harcayacaksın. sana ne gibi bi yararı olabilir bonusların. ne gidip de bir ay içinde 400 liralık benzin alabilirsin ne de 400 liralık mutfak masrafın olabilir. o yüzden yukarıda söylediklerim bu mesajından sonra gayet geçerlilik kazandı bana göre.

    Ayrıca vadesiz hesaplara bonus vermezler tabiki onların yatan para ile işleri yok ki. sana para harcatacaklar ki onda birini sana bonus olarak versinler. bonusla da zaten çok fazla bişey alamıyorsun. sonuçta ilk mesajında istediklerin her bankada var. sadece bonus kampanyaları farklı oluyor o da zaten senlik değil. öyle ayda 1-2 milyar harcayabilecek biri olduğunu sanmıyorum.




  • Herkese selam; Buraya sadece bu yorumu yapabilmek adına üye oldum umarım bu yazdığımı herkes okur ve kimse bundan sonra garanti bankasını tercih etmez.

    Benim daha önce garantide 3 tane vadesiz hesabım vardı. bir gün A şubeye gittim ve diğer iki hesabımın kapatılması için talimat verdim. müşteri temsilcisi arkadaş işlemin gerçekleştiğini söyledi ve bankadan ayrıldım. Aradan 2-3 ay geçti ogs için dışarıdan hesaba para yatırmak için herhangi bir garanti bankasına girdim. ve para yatırdım. Para Benim daha önce kapatılması için talimat verdiğim ve kapatılmayan hesabıma yatmış, çok ta dikkat etmedim açıkçası.. Daha sonra kapatılmasını istediğim ve kapatılmayan hesabımdan hesap işletim ücreti kesilmiş. ,Ben buna istinaden Bu işlemi yapan arkadaşın yanına A şubesine gittim ve durumu kendisine anlattım. Kendisi ben talimatnameyi gönderdim B şubesi ile görüşün dedi. Ben bunun üzerine B şubesi ile görüştüm. onlarda bana öyle bir talimatname olmadığını A şubenin talimatnameyi tekrar göndermelerini söylediler. ben tekrar A şubeye giderek durumu anlattım. A şubesindeki müşteri temsilcisi eski tarihe istinaden yazılmış tekrar bir talimatname yazarak talimatnameyi B şubeye gönderdi. B şubesi doğal olarak bunu kabul etmedi. B şubesindeki arkadaş şube müdürü ile görüştüğünü ve bize talimatnameyi o tarihte mail attıklarını ispat etsinler ücreti iade edelim demişler. Ben bu durumu A şubesindeki görevliye anlattım. Beni sürekli oyalayıp durdular sizi ararız dediler ama her seferinde ben aradım sonuç şubeler topu birbirlerine atıp duruyorlar. Arkadaşlar bu arada hesap işletim ücreti 42 lira benim şimdiden aradığım telefonlar ve şubeye ettiğim ziyaretler esnasında yaktığım yakıtlar 100 tl nin çok üzerindedir. (: En son çare garanti merkezi aradım ama orkestra aynı değişen bir şey yok, mücadelem devam edecek tüketici haklarına da başvuru yapacağım belki onlar bana 42 lira ödemeyecek belki ben bir kaç 100 TL daha heba edeceğim fakat onlarda her yazdığım sitede bir müşteri kaybetseler zararım çıkar herhalde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pandoramedikal

    Herkese selam; Buraya sadece bu yorumu yapabilmek adına üye oldum umarım bu yazdığımı herkes okur ve kimse bundan sonra garanti bankasını tercih etmez.

    Benim daha önce garantide 3 tane vadesiz hesabım vardı. bir gün A şubeye gittim ve diğer iki hesabımın kapatılması için talimat verdim. müşteri temsilcisi arkadaş işlemin gerçekleştiğini söyledi ve bankadan ayrıldım. Aradan 2-3 ay geçti ogs için dışarıdan hesaba para yatırmak için herhangi bir garanti bankasına girdim. ve para yatırdım. Para Benim daha önce kapatılması için talimat verdiğim ve kapatılmayan hesabıma yatmış, çok ta dikkat etmedim açıkçası.. Daha sonra kapatılmasını istediğim ve kapatılmayan hesabımdan hesap işletim ücreti kesilmiş. ,Ben buna istinaden Bu işlemi yapan arkadaşın yanına A şubesine gittim ve durumu kendisine anlattım. Kendisi ben talimatnameyi gönderdim B şubesi ile görüşün dedi. Ben bunun üzerine B şubesi ile görüştüm. onlarda bana öyle bir talimatname olmadığını A şubenin talimatnameyi tekrar göndermelerini söylediler. ben tekrar A şubeye giderek durumu anlattım. A şubesindeki müşteri temsilcisi eski tarihe istinaden yazılmış tekrar bir talimatname yazarak talimatnameyi B şubeye gönderdi. B şubesi doğal olarak bunu kabul etmedi. B şubesindeki arkadaş şube müdürü ile görüştüğünü ve bize talimatnameyi o tarihte mail attıklarını ispat etsinler ücreti iade edelim demişler. Ben bu durumu A şubesindeki görevliye anlattım. Beni sürekli oyalayıp durdular sizi ararız dediler ama her seferinde ben aradım sonuç şubeler topu birbirlerine atıp duruyorlar. Arkadaşlar bu arada hesap işletim ücreti 42 lira benim şimdiden aradığım telefonlar ve şubeye ettiğim ziyaretler esnasında yaktığım yakıtlar 100 tl nin çok üzerindedir. (: En son çare garanti merkezi aradım ama orkestra aynı değişen bir şey yok, mücadelem devam edecek tüketici haklarına da başvuru yapacağım belki onlar bana 42 lira ödemeyecek belki ben bir kaç 100 TL daha heba edeceğim fakat onlarda her yazdığım sitede bir müşteri kaybetseler zararım çıkar herhalde.

    eskiden garanti kullaniyordum ve bu basligi yeni bir hesapacma ihtiyacim oldugu icin okuyordum ve iyiki sizin mesajinizi okudum. en azindan emin olabilirsiniz Garanti bankasi musterisi olmayacagim. yani garanti bankasi bir misteri kaybetti. zaten biz musteriler olmasaydik hepsi kapini kapatirdi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pandoramedikal

    Herkese selam; Buraya sadece bu yorumu yapabilmek adına üye oldum umarım bu yazdığımı herkes okur ve kimse bundan sonra garanti bankasını tercih etmez.

    Benim daha önce garantide 3 tane vadesiz hesabım vardı. bir gün A şubeye gittim ve diğer iki hesabımın kapatılması için talimat verdim. müşteri temsilcisi arkadaş işlemin gerçekleştiğini söyledi ve bankadan ayrıldım. Aradan 2-3 ay geçti ogs için dışarıdan hesaba para yatırmak için herhangi bir garanti bankasına girdim. ve para yatırdım. Para Benim daha önce kapatılması için talimat verdiğim ve kapatılmayan hesabıma yatmış, çok ta dikkat etmedim açıkçası.. Daha sonra kapatılmasını istediğim ve kapatılmayan hesabımdan hesap işletim ücreti kesilmiş. ,Ben buna istinaden Bu işlemi yapan arkadaşın yanına A şubesine gittim ve durumu kendisine anlattım. Kendisi ben talimatnameyi gönderdim B şubesi ile görüşün dedi. Ben bunun üzerine B şubesi ile görüştüm. onlarda bana öyle bir talimatname olmadığını A şubenin talimatnameyi tekrar göndermelerini söylediler. ben tekrar A şubeye giderek durumu anlattım. A şubesindeki müşteri temsilcisi eski tarihe istinaden yazılmış tekrar bir talimatname yazarak talimatnameyi B şubeye gönderdi. B şubesi doğal olarak bunu kabul etmedi. B şubesindeki arkadaş şube müdürü ile görüştüğünü ve bize talimatnameyi o tarihte mail attıklarını ispat etsinler ücreti iade edelim demişler. Ben bu durumu A şubesindeki görevliye anlattım. Beni sürekli oyalayıp durdular sizi ararız dediler ama her seferinde ben aradım sonuç şubeler topu birbirlerine atıp duruyorlar. Arkadaşlar bu arada hesap işletim ücreti 42 lira benim şimdiden aradığım telefonlar ve şubeye ettiğim ziyaretler esnasında yaktığım yakıtlar 100 tl nin çok üzerindedir. (: En son çare garanti merkezi aradım ama orkestra aynı değişen bir şey yok, mücadelem devam edecek tüketici haklarına da başvuru yapacağım belki onlar bana 42 lira ödemeyecek belki ben bir kaç 100 TL daha heba edeceğim fakat onlarda her yazdığım sitede bir müşteri kaybetseler zararım çıkar herhalde.

    Bu mesajı okuduktan sonra bende geri adım attım.




  • Finansbanktan enpara vadesiz hesap açtır. Hesap işletim ücreti yok. Havale-eft cepten veya internetten yaparsan çok cüzi miktarlar hatta havale ücretsiz. Ayrıca internette alışveriş yaparsanız ay sonunda %20 nakit para olarak hesabınıza geri dönüyor öyle puan filan değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.