Şimdi Ara

Samsung 46D6000 Modeli hakkında bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vatan bilgisayardan 07.09.2011 tarihinde kampanyalı %25 indirimli 46D6000 Led TV aldım.. araştırdım en uygun fiyat vatanda gerçekten kampanya bitti şimdi tv yi bekliyorum fazla da araştırma fırsatım olmadı.. Bu tv hakkındabilgisi olan kullanan varsa artılarını ve eksilerini yazabilirse çok sevinirim ilginize teşekkürler...

    saygılarımla
    cengiz



  • ben de bir tane aldım ama bulutlanma, ışık sızması gibi bir sürü sıkıntısı olduğundan bahsediyorlar. henüz gelmedi ama içime de bi kurt düştü. lg mi alsaydım acep
  • Arkadaşlar selam,

    Bu cihazı 3 aydır kullanıyorum. şimdi aşağıdaki problemlere bakıp da EYVAH demeyin. bunlar sizin TV'de de olacak diye bir kaide yok. Ayrıca tüm bu sorunlara rağmen ben TV'den yine de memnunum. Eski analog TV'mle karşılaştırdığımda ohhoohhooo. arada dağlar kadar fark var..:)) biraz da polyannacılık oynamak lazım di mi?:)

    1- 16:9 film izlerken, tv yayınlarında görüntüde siyahlar varken ve harici disk içerisinde menüler arasında dolaşırken ekranın karanlık olan üst/alt sağ ve sol köşelerinde ve ekranın ortasında (özellikle harici disk içerisinde gezinirken) belli yerlerde beyaz bulutlanma oluşuyor. Bu bulutlanma gece karanlığında çok daha belirgin oluyor. Bu bulutlanma belki normal yayınlarda da oluyordur ancak renk ve parlaklık fazla olduğu için dikkatimi çekmiyor olabilir. Bugün (10/09/2011) servis çağırdım bu tür tvlerde normal dediler. yazılım güncellemesi ile düzelmezse test için alıp bakarız dediler.

    2- teledünya bağlattım yayını conax modül üzerinden seyrediyorum. kanal geçişlerinde analog tv ler gibi hemen kanal değiştirmiyor. 3-4 sn bekliyorsunuz. servis bunun için de normal dedi. Digital yayınlarda ve özellikle conax modülde bu gecikme normalmiş. analog yayında bu kadar gecikme olmadığını da söylemeliyim.

    3- harici disk üzerinden hemen hemen her türlü filmi seyredebiliyorsunuz. ancak müzik dosyalarını bazen okuyor bazen okumuyor kafasına göre. benim harici diskim 1TB. Müzik klasörü içerisinde yaklaşık 25000 parça var. bu yüzden de bazen okuyamıyor olabilir. daha küçük bir disk ile denemedim henüz. denediğimde sizlerle paylaşırım. Bir de bu müzik klasörü içerisisindeki müzik dosyaları da ayrıca klasörler içerisinde. bunları root dizinine taşıdığımda okumada sorun olmuyor.

    4- Normal tv yayını ya da film izlerken (kendi playerı ile) çok nadir de olsa saliselik atlamalar yapıyor. bu da elektrik voltaj dalgalanmaları ile ilgiliymiş.

    5- Smart Hub özelliğinden internet bağlantılı programları çalıştırmak istediğimde genellikle bağlantı kuramıyor. Ki kablo ve internet hep takılı ve aktiftir. Bunu düzeltmek için her seferinde ağ ayarlarından IP yenilemesi yapmam gerekiyor.

    tüm bunlarla ilgili servisin genel yorumu şu; yazılım güncelleyin, düzelmezse teste alıp bakarız.

    Umarım yeterince aydınlatabilmişimidir.




  • güzel bilgiler ama verdiğin bilgiler doğrultusunda içimizi karartmaya yetti :P keşke sormasayıdım.. ehehe neyse yaa digital yayınlarda tv izlerken sorun yaşamasın bide hd filmleri pc bağlantısı kurduğumda proplem oluşturmasın yeter.. görüntü kalitesi güzel bi tv ye benzio kullanınca daha da iyii anlıcaz bakalım hayırlısı..
  • sd yayın kalitesi 800 hz tv lerden bile daha güzel geldi bana. bende alacağım bende bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde sıfır kapalı kutu distribitör garantili olarak 55"modeli olan 55d6000 mevcut.ilgilenen arkadaş varsa pm yoluyla ulaşabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nurkan09

    elimde sıfır kapalı kutu distribitör garantili olarak 55"modeli olan 55d6000 mevcut.ilgilenen arkadaş varsa pm yoluyla ulaşabilir.

    kaça?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.