Şimdi Ara

IMEI KAYDI* PASAPORT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. konuyu buraya açtım ama güncel olduğu için çabuk cvp gelir diye umuyorum.
    almanyadayım. HTC ıncredible S aldım. kendi pasaportuma kaydettiricem. babamda yanımda. o da geçen sene 6700 getirmişti nokia tr ye. kaydettik.

    2 sene içinde sadece 1 telefona hak tanıyor kanunlar. fakat pasaportlar yenilendi bildiğiniz üzre. artık çipli yeni pasaportlar var. pasaport numarasıda değişti.acaba diyorum yenilenmiş pasaport ile yeni telefon kaydı yapılabilir mi? bilginiz var ise yardımcı olursanız memnun olurum. phone 4 getirmeyi düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapor.Experience -- 4 Eylül 2011; 18:15:09 >



  • Geçen yıl olduysa kayıt hiç sanmıyorum olacağını, sonuçta ortada 1 pasaport var.
  • böyle birşeyin mümkün olabileceğini hiç sanmıyorum. eskiden TC kimlik diye birşey yoktu ama şimdi var. Bu TC kimlik numarasından önceki geçmişimizin silineceği anlamına gelmez. Ya da bir insanın adını veya soyadını değiştirmesi onun geçmişini silmez. Pasaport numarasının değişmesi de geçmişini silmeyeceğini gösterir bize. Alt tarafı basit bir güncelleme ile numarasının değişmiş olduğu görülebilir. Daha önce bankada çalıştım, orada bile bir kişi soyismini değiştirdiyse basit bir kontol ile görebiliyorduk nüfus müdürlüğünden doğrudan bir bilgi alarak. Sanırım yeterince açıklayıcı olmuştur pasaport numarasınını değişmesinin bir anlam ifade etmediği..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 4 Eylül 2011; 19:04:37 >
  • Oyle birsey yok. Pasaport da olsa ortada bir sahis var. Pasaport sahibinden bagimsiz degil. 1 sene sonra yaptiracaksiniz
  • verdiğiniz cvplar için teşekkür ederim
  • 100tlyi vergi dairesine yatırırsın evrakları turkcellde kaydettirirsiniz, bir süre telefon kayıt aşamasındadır görünür, sonra evrakları inceleyen memur bakarki dosyanın içinde zaten kayıtlı bir telefon var, kayıt işlemini iptal eder, 100 tlyi geri alamazsınız, telefon da kayıt dışı kalır. sadece tahmin :)
  • Evet oluyor bizzat kendim yasadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.