Şimdi Ara

İpod'da tüm Simgeler ve yazılar kocaman oldu !!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ipod touch 4. nesil sahibiyim..menülerdeki ve heryerde simgeler ve yazılar kocaman oldu..hardreset yaptım faydası yok..normal bi simge ekranın 5 te birini kaplayacak kadar büyük.. jbreakli makinem..4.3.1 yğklü böyle bi sorunla karşılaşan varmı ???..Daha kimsenin başına gelmemiş heralde o kadar aradım bulamadım..Yardımcı olabilen varsa sevinirim..



  • Aynı sorun benim basimada gelmisti . Çözümü ayarlara girip tüm ayarlari sifirla diyerek tekrar eski haline getirebilirsin .
  • Süpersin dostum bende veriler falan gidebilir diye yapmadım işte..Düzeldi Çok teşekkür ederim..Geçende açılmamazlık yapmıştı hard resetle geri gelmişti..Bu aletin bozulacağı yok anlaşıldı ..birde bişi sorcam şu alete iphone dönüştüren aletlerden alsam türkiyede klon imei yapılabiliyormuş doğrumu ??..bu soru konu dışı soru oldu biraz ..
  • Hocam elindeki apple kalitesi olunca kolay kolay ariza cikarmiyor . İphone a donusturen cihaza gelince bende baya arastirmistim almayi dusunuyodum ama sonra pek saglikli olmadigini ogrendim . Alan arkadaslar olmustu kimisi memnundu . Fiyati biraz daha ucuz olsaydi belki denemek icin alabilirdim . İpod bu haliyle işimi görüyor o yuzden gerekli gormuyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.