Şimdi Ara

KABLOSUZ LAN GÜÇLENDİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR BEN DAHA ÖNCEDE YAZDIM AMA DÜZGÜN Bİ CEVAP ALAMDIM BENİM TOSHIBA MARKA Bİ LAPTOPUM VAR VE WIRELESS DENEN KABLOSUZ LAN ÖZELLİĞİ VAR EVİMİN YAKININDA Bİ YERDE KABLOSUZ ADSL VAR AMA EVDEN ÇEKMİYOR BENDE BUNUN ÇEKMESİ İÇİN GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUM NE YAPABİLİRİM BÖYLE USB YE FALAN TAKIN Bİ ANTENİ FALAN YOKMU CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM AMACIM SADECE İNTERNETE BAĞLANMAK.



  • bir tane wireless router alırsın ki bunlar baya pahalı eğer kullandığın ağ hızlı bir internet bağlantısına sahipse ve ileride şifrelenmeyeceğine emin isen wireless router alabilirsin eğer şifrelenebilirse router elinde patlar fazladan gereksiz bir router sahibi olursun.
    Kolay gelsin...
  • dostum bu konu hakkında blgi istiyorsan şu siteye bak cevab ordawww.airties.com
  • Önceden de konu açılmıştı. Cevap vermiştim demekki silmişler bu konu kalmış. Önceden de dediğim gibi, zaten bilgisayarında wireless özellik var ve bununla istediğin yere bağlanabilirsin. Şimdi ayrıca gidip makine almana gerek yok. Ve zaten alsanda o kadar uzaklık için yapacak birşey yok.
  • merhaba arkadaşlar bende üst çapraz kat ile ortak kullnacam neti ama yalnızca balkonda çekiyor modem air ties rt 205 eve kablo çekip acses point kullanamam mesafe uzuyor.balkona anten koyup neti usp ve benzeri birseyle alabilirmiyim veye air ties in wus 300 u işe yararmı .ne olu cevap yazın birde acses pite kablo girmesi gerekirmi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: blu_seven_blu

    merhaba arkadaşlar bende üst çapraz kat ile ortak kullnacam neti ama yalnızca balkonda çekiyor modem air ties rt 205 eve kablo çekip acses point kullanamam mesafe uzuyor.balkona anten koyup neti usp ve benzeri birseyle alabilirmiyim veye air ties in wus 300 u işe yararmı .ne olu cevap yazın birde acses pite kablo girmesi gerekirmi



    1) Kullanacağınız AOP (=kablosuz Erişim NoktasI) ile kablosuz ADSL modem aynı "kablosuz yayın çipsetlerine" sahipse birbirlerini "antenleri üzerinden tanıyabilir ve bağlanabilirler...". Bu da çoğunlukla her iki cihazın da aynı markalı olamsını gerektirmektedir.

    2) Aksi takdirde modemden AP'nin arkasındaki tek port WAN girişine kablolu bağlantı sağlamak gerekir.

    3) Balkona WUS-300 koyarak muhtemelen yeterince yüksek seviyede bir sinyal alacakasınız ama bunu USB kablo üzerinden en fazla 5 metre (o da teorik) uzağa taşıyabilirsiniz. WUS-300'ün yanındaki standın üzerinde gelen USB kablosu 1 metreden daha kısadır.

    4) Pratikde istediğinizi yapabileceğinizi pek zannetmiyorum; yani üst/çapraz kattaki RT-205'e kablosuz olarak bağlanabileceğinizi...




  • hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.