Şimdi Ara

Turkcell BANNNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • az önce turkcelin siştesinde gezerken dell streak 5 cihaz kampanyasını gördüm fiyatı makul geldi ve almak için hazırlandım.

    öncelikle turkcelin sitesine girdim ki TİM leri arayarak hangi tim de olduğunu öğreneyim. ancak eskiden numaraları olan tüm tim lerin artık sadece adresleri var. neyse bir tanesini internetten arattım ve telefonunu buldum. aradığım kampanyada haberleri bile olmadığını söylediler. neyse bunun üzerine turkcelli aradım. çıkan arkadaşta aynı benim göremediğim şekilde timlerin telefonlarını göremiyormuş. ve bana iyi niyetli olarak "isterseniz size adresleri vereyim bilinmeyen numaralardan öğrenebilirsiniz" dedi bunu ben mi yapmalıyım diyerek konuşmalara devam ettik. en sonunda sağolsun arkadaş telefonun satıldığı timi öğrenebilirse bana yerini söyleyecek.

    işin komiği konusunda lider olduğunu düşündüğüm ve kendisini öyle gösteren bir operatör böyle bir hatayı nasıl yapabilir. diğerlerinde böyle bir uygulama var mı bilmiyorum ama bence cihaz kampanyalarıyla ilgili timlerdeki stok bilgilerine bence site üzerinden ulaşabileceğimiz teknolojiyi getirmeliler ki bu hiç de zor değil



  • +1

    Bende hem İzmir de Hem İstanbulda (bayramda) çeşitli semt ve avm lerde bulunan tim lerde aradım bu cihazı hatta sitesinden mesaj gönderdim hani nerede diye cevap bile vermediler bu cihaz yok yok yok timlerde çalışanlar bi haber bu cihazdan hiç gelmedi bizde görmedik çok soran oluyor gibi sözler söylüyorlar çalışan bir tane görmek istedim izmirde almadan önce ama göremedim aynen bende
  • al birini vur ötekine, hepsi aynı bunların. dün çağrı merkezinden bir kampanyayla ilgili bilgi almak için aradım. kampanya da babalar gibi anasayfalarında görünüyor.
    adam tam 10 dk. bekletti kampanyayı bulmaya çalışıyorum diye.
    10 dk sonra haa evet öyle bir kampanya var yararlanabilirsiniz dedi ben de kapattım.
    ulan keriz kampanya var zaten biliyoruz onunla ilgili soru sormak için aramıştım
  • Turkcell'den uzaklaşmanın vakti geldi sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.