Şimdi Ara

Kyk ile ilgili önemli bir soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler, Babamın sigortası yok.. Şu an sigortasız calısıyor, öyle haftanın 3-4 günü günübirlik işlere gidiyor.. Aylık gelir 500 felan oluyor.. kücükken cok kısa bir ara sigortalı çalışmış o da 1 yılı bile doldurmaz yani.. Şimdi ben Babamı İşsiz gösterdim.. babanın geliri 0 gösterdim. Anne zaten çalışmıyor onu da 0 gösterdim Ve aile gelirini 500 lira gösterdim..

    E bunların hepsi tamam da , şu 18-20 li yaşlarında sigortalı çalışmıştı o ne olacak?.. Bunu nasıl belirteceğim.. Çünkü tam bir beyan vermek istiyorum.. Ne yapacağım ? Sigortadan gösterirsem, sigortalı gibi duracak o zaman yanlış olacak... Yardım edin ..



  • güzel kardeşim tamamen şans işi KYK dan burs çıkması. Altında kendi üstüne arabası olan arkadaşlarıma burslar çıktı. Tombala misali. maddi durumun yetersiz ise en kötü ihtimal 250 lira şuan için seneye 280 olucak geri ödemeli kredi alırsın. mezun olduktan 2-3 sene sonra başlıyor ödemesi. Aynı zamanda kabiliyetin varsa satış personeli olarak çalışabilirsin eğer yoksa anket yaparsın broşür dağıtırsın en kötü ihtimal ile kafe de çalışırsın aylık 700 lira kendin kazanırsın 300 de KYK dan lıcaksın 1000 lirayla geçinirsin herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.