Şimdi Ara

İnternetten kitap siparişi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    İnternetten Taht Oyunları adlı kitabı sipariş etmek istiyorum.Sebebi ise kitabın fiyatının 30 tl iken nette 18 tl olması.Yalnız tek korkum kitabın kargoda ezilip büzülüp zarar görmesi.Daha önceden sipariş ettiğiniz kitap var mı?Kitabın fizikse durumu nasıldı? En ufak çiziğe sinir olan biri olduğum için dikkat ediyorum biraz.Birde yenisayfa.com ile dr.com.tr arasındaki 3 tl fark dr a değer mi



  • kitapyurdundan alıyorum bende kitaplarımı.Kitapları paket yapıp,kutuya koyarak gönderiyorlar.Herhangi bir çizilme,yırtılma falan pek olmuyor.Ama internetten kitap alıyorsan fazla almak daha mantıklı çünkü tek kitap alıyorsan ortalama 6-9 lira daha kargo fiyatı ödeyeceksin.
  • d&r'dan alacaksan, fiziki sorunları göze al :) kargoda ezilip büzüldüğünü sanmıyorum bilerek hafif yıpranmış kitapları gönderiyorlar bence.

    kitapyurdu ve insankitap'da sorun yaşamadım güzel paketliyorlar.
  • D&R çok yavaş. Kitapyurdunun 10 dakikada temin ettiği kitaplar için 5 gün bekledim. İdefix ve kitapyurdundan sorunsuz ve hızlı alışveriş yaptım.
  • kitapyurdunun üstüne tanımam.
  • şuana kadar d&r vewww.okuoku.com dan alışverişlerim oldu d&r sayısı 8i geçmeyen kitaplar için3-4 gün bekletip 2-3 veya parti sevkiyat yaparken.Okuoku.com da pazartesi akşam 18 tane kitap sipariş verdim çarşamba öğleden sonra hepsi elimdeydi baya bir şaşırmıştım.

    Paketleme konusuna gelir isek d&r ve okuoku'un paketleri birbirlerinin aynısı kitapları birbirine sıkışık ve mümkün olduğunca hareketsiz kalması şeklinde istif yapıyorlar ama kitapların genel durumu olarak d&r bende tavsiye etmiyorum nedeni ise kitapları nedense yıpranmış veya lekeleli gönderiyorlar sırf bu durum yüzünden değişim istedim ve 1 gün içinde yenisini tedarik etmişlerdi
  • Kitapyurdu hiç alışveriş yapmadığım bir site ama çok övülüyor. idefix'ten alışveriş yaptığım oldu, kitapları güzel paketliyorlar, sorun olmuyor.
  • Az önce d&r siparişim elime geçti. Paketlemeyi hiç beğenmedim. Süngerimsi poşet içinde geliyor ve hasarsız kitap yok nerdeyse.

    Ürünleri sapasağlam yollasalar bile o torba içinde hasar görmeden gelmesi imkansız. Kitapyurdu tek kitapta bile kartonların arasına sıkıştırıp üzerine 2 kat havalı naylon yerleştirmişti 9 kitap aldım poşette geldi
  • Kitapyurdu.com gayet iyi paketliyor, tertemiz geliyor kitaplar.
    Çoğu zaman değişik değişik kitap ayracı da gönderiyorlar siparişlerle beraber :)
  • Kitapyurdu.com dan daha önce de bir sürü siparişim olmuştu gerçekten iyi paketliyorlar.Nasıl paketlendiğini merak edenler aşağıdaki resimlerden fikir edinebilir.Gelen kitaplar gerçekten jilet gibi bir tane bile buruşuk sayfa yok.Tavsiye ederim.

     İnternetten kitap siparişi


     İnternetten kitap siparişi


     İnternetten kitap siparişi


     İnternetten kitap siparişi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.