Şimdi Ara

Hesaplı klasik fırın önerisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar normal boyutta, mikrodalga olmayan bir fırın alacağım.Büyük istemiyorum,hem gerekmiyor hem de yer kaplıyor ama tost makinası gibi olanları da istemem tabii
    Kumtel düşünüyordum aslında ama geçen yıl yaşadığım aklıma geldi (abartısız 20 yıılık bir Kumtel küçük elektrikli ısıtıcı vardı,işyerindeki odam biraz ısı takviyesi istediği için kullanıyorum, geçen yıl bozulunca gidip yine bir Kumtel aldım ama gördüm ki kalite tabana vurmuş yerlerde sürünüyor,sanırım 1 kış daha ancak çalışır) ve tereddüt ettim.
    Makul boyutlu ve fiyatlı ne önerirsiniz?



  • Kimsenin bir tavsiyesi yok sanırım.... :(
  • Dostyum kumtel miş börekçiymiş hepsi tırt..Alacağın ürünü linkliyorum.
    http://www.ozgurceyiz.net/asp/product/72/PROFILO-HG-1503-T-MIDI-FIRIN?ref=akakce&v=1.3.4
    Bende var diğerlerinin aksine evi değil içini ısıtıyor.Dolayısıyla az elektrik harcıyor.Bosh yada siemenstede vardır aynısı fakat bu muadili daha uygun fiyatlı..Bende almadan araştırdım..100 lira fazla vereceksin buna 1 senede amorti eder elektrik parasından..Diğerleri 1 senede 100 tl civarı fazla elektrik harcar bence..Çünkü içi sıcak kaldığında termostat devreye girer elektriği keser.Diğer ürünlerde bu mümkün değil.Dediğin gibi odanda çalıştır odayı ısıtsın hesaabı.




  • Aman Kumtel, Luxell vs böyle saçma markalardan uzak durun. En başta ısıtıcı güçleri az, içleri teneke, sapları ve düğmeleri dandik. Yalıtım zaten sıfır.

    Fiyat ve performans oranı iyi olsun diyorsanız Simfer ve ICF'ye bakılabilir.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar....
  • ShadowOfSpirit söylediğin ürün hem bizim kullanımımıza göre pahallı geldi (bizde fırın haftada 1 bile kullanılmaz), hem de profilo sayfasına lütfedip teknik bilgi bile koymamış (http://www.profilo.com.tr/beyaz-e%c5%9fya/f%c4%b1r%c4%b1nlar-ocaklar-ve-aspirat%c3%b6rler/midi-ve-mikrodalga-f%c4%b1r%c4%b1nlar/midi-f%c4%b1r%c4%b1nlar/HG1503T.html?source=browse ) bu nedenle hoşuma gitmedi, candoğan62 üstadın lafını dinleyip Simfer aldım,iyidir diyorsa iyidir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bobita

    ShadowOfSpirit söylediğin ürün hem bizim kullanımımıza göre pahallı geldi (bizde fırın haftada 1 bile kullanılmaz), hem de profilo sayfasına lütfedip teknik bilgi bile koymamış (http://www.profilo.com.tr/beyaz-e%c5%9fya/f%c4%b1r%c4%b1nlar-ocaklar-ve-aspirat%c3%b6rler/midi-ve-mikrodalga-f%c4%b1r%c4%b1nlar/midi-f%c4%b1r%c4%b1nlar/HG1503T.html?source=browse ) bu nedenle hoşuma gitmedi, candoğan62 üstadın lafını dinleyip Simfer aldım,iyidir diyorsa iyidir.



    Neyse ben simferin dediğim fırın kadar iyi olacağını kesinlikle düşünmüyorum..Araştırmalarım sonucunda Gittim gördüm profiloyu mağazada ondan sonra netten aldım..Şahsen özellik olarak çokta araştırmadım.:Benim içn kaliteli olsun yalıtımı olsun ve uzun süreler beni götürsün yeter dedim..Bizde en fazla ayda 3 kez kullanırız o kadar kullanan aile değiliz fakat babamın bu iyi diye bildiğimiz türk isimli fırınları için dediği birşey vardı..Açtı tamir etmek için içini.şerrefsizler ütü termostatı kullanmışlar demişti..Az bile termostat kullanmasalar şaşmam..Bkz vestel beko arçelik..Neyse simferiniz hayırlı olsun..Performansını buraya ayzın bari bizde bilelim.Yalıtımı nasıl..




  • Valla bizde daha önce kek-börek katili bir beko vardı ve bozuldu (çalışırken ne faydasını gördüysek ) en kötü onun kadar olabilir diye düşünüyorum.Ayrıca candoğan62 forumda en güvendiğim arkadaşlardan biri,işkembeden sallamaz,o nedenle fiyatına göre iyi birşey olacağına eminim. Herşey dahil 99 TL.ye aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.