Şimdi Ara

Beyler toplanın bi anımı anlatıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler öncelikle şunu söylim bu anı bir kıza vurmamla alakalı biliyorum bir çoğunuz "barbarlık" gözüyle bakıyor ama lütfen hepsini okumadan yorum yapmayın. Olayı neden yazdım? Facebookdan sohbet ederken forumdan bi arkadaşa anlattım olayı. Önce kıza vurulmaz falan dedi. Sonra hak verdi. Detaylı anlatırsın sonra dedi onun yerine buraya yazıyorum belki başka halimi anlayan olur.

    Beyler önce 9. sınıftan bi olay anlatıcam(10da olabilir). Ben o srılara sınıfta pencere kenarında oturuyodum baktım ortalarda bi bağrışma oluyo iki kız tartışıyo biri çok yakın olduğum kardeşim gibi olan bi kız adı Burcu diğeri Tuğba. Kimse bişe anlamadı olay niye oldu falan ama Burcu hocayla baya kavga etmişti yanılmıyosam yerinin değişmesi için. Burcu ağlamıştı yanılmıyosam bayada ilgi gösteren oluyo Burcuya sevilen biri.

    Neyse 10. sınıfa geliyoruz.
    Tuğbanın yakın bi arkadaşıyla aram iyiydi adı Nurdan aynı otobüsle falan dönüyoduk onla aram iyi olunca bi baktım Tuğbada bana yakın gibi davranıyo bozmadım havasını hiç onada iyi davrandım terslesem elime ne geçicek diye.
    Birde bi olay yaşadım son günlerde. O yıl Buse diye bi kız gelmişti bizim sınıfa. Nedense kimse konuşmuyodu kızla isim falan taktılar kıza. Bi Sibel diye bi kız konuşuyodu bide bi kaç kişi daha. Ben dedim benide sevmiyo zaten sınıf kızla takılmaya başladım. Kapıda hocanın gelmesini beklerler dikizlerler dışarıyı bende yanlarında durmaya başladım. Okula gelirken karşılaştık Buseyle günaydın nasılsın tarzı sohbet ediyoduk falan. Ama ne zaman kapıda dursam vuruyodu sırtıma falan kızda güçlü bi kız vurma falan diyodum dinlemiyodu. Bi süre uzak durdum onlardan sonra yine takılmaya başladım artık vurmaz diye. Sene sonu geldi sınıfta 4-5 kişi. Yine kapıda bekliyoz Buse yine vurdu kapıya çarptım, sinirlendim bende ona vurdum(aklımda şu var ben bu kıza iyi niyetle yaklaşıyom kız bana vuruyo yeter). Buse dedi müdür yardımcısına gidiyom. Ben dedim "git ona deki tüm yıl vurdum vurma dediği halde en sonunda sinirlendi oda vurdu". Buse bu lafın üzerine gitti sınıftan şikayet falan etmedi Sibele bile söylememiş ona 11de anlattım olayın bi kısmını. Bu kız o kadar vurdu murdu ama o lafımdan sonra belki hatasını anladı şikayet falan etmedi ya gözümde bi bakıma değer kazandı.

    11. Sınıf
    Beyler sınıfta yerim değişiyodu bi kız rica etti sen benim yerime geç ben oraya geçim orda en yakın arkadaşı var bende dedim olur geçtim onun yerine. Arkamda Tuğba var tam anlamıyla cadaloz(ki bu laf iki hocam arasında geçti. Onlara anlattım durumu biri diğerine "ben tanımıyom kim o" dedi diğeri "cadaloz bi kız" dedi).
    Neyse bu yıl müdürden izin alıp üst katta öğretmenlere özel yeri kullanıp bi yılbaşı partisi verdik. Tuğbayla Nurdan herşey bittikten sonra artıklarla ellerinde dolaşıyodu yanıma geldiler dediler "senin tabağına boşaltalım sen yersin". Ben dedim takılıyolar herhalde de gidin tarzı bişe söyleyip başımdan kovdum. Sonra 2 dk masadan ayrıldım bi baktım benim tabağa boşaltmışlar tüm artıkları. Bende hepsini çöpe attım tabağımla beraber. Ardından topladık etrafı sınıfa geldi herkes. Diyorum kendi kendime boşver bulaşma. Yerime oturdum Nurdanla gülüyolar bana dediler "Burak yemeği beğendinmi". Bende sinirlendim dedim "ben sizi zeki sanıyodum savunuyodum bundan sonra savunmam". Sınıftan çektim gittim(tenefüstü yanlış anlaşılmasın).

    Neyse efendim bir gün oturduk boş ders yanılmıyosam muhabbet açılmıştı Tuğba dedi ben amerikaya gitcem üniversitede. Bi arkadaş sen orayı çokmu güzel sanıyon dedi. Ben daha ingilizce bilmiyon nereye gidiyon dedim. Tuğbada "sen öğrendiysen ben hayli hayli öğrenirim" dedi. O baya çalışır sınavlarda kopya çeker öyle notu alır, ben çalışmadan girer iyi not alırım yalan söylemiyorum.

    Bu olay cuma oldu ertesi hafta pazartesi ingilizce dersindeyiz. Cümle kuruyoruz basit kalıplı "I borrowed .... from ...." diye. Zaten kalıp ortada iki kelime eklesen yetiyo. Tuğba dedi "I borrowed my sister". Ben oha dedim anlamından dolayı gülerek doğal olarak. (İngilizce dersinde sanırsam kimse dinlemiyo bi ben dinliyorum çünkü çoğu cümle aynı millet bide sınava hazırlanıyo. Mesela arkadaş conversation yerine conservation der hoca düzeltir bende anlamı yüzünden gülerim başka kimsede tık olmaz bi kaç kişi anca.) Bana "ne gülüyosun be salak" dedi bende "ne söylediğini bilmiyonmu. ablamı ödünç aldım dedin" dedim. Bi kaç kişi güldü çevreden. Kız ağlamaya başladı. Hocada bana "seni dersten atarım" tarzı bişe dedi. (Kızın dersin ortasında salak demesi sorun değil kızın ağlaması sorun) Ağladı kız tenefüste bende banane daha 3 gün önce bana meydan okuyodu diyip bakmadım.

    Kızda bundan sonra bana kin beslemeye başlamış. Bende OCD var bilen bilir geçen yıl baya uğraştım antidepresan falan azaldı ama bazı şeyleri sevmem hâlâ. Kız sürekli sırf beni sinir etmek için "sığmıyom buraya sıranı öne it" diye dürter zaten en önde olan ben kabak gibi tahta önünde dururum. Bunu neydeyse her gün her ders yapıyodu kimsede bişe demiyo herkes kendini düşünüyo.(Dersanedede benzeri başıma gelmişti arkamdaki kız beni iki sıra arasında sıkıştırıyodu bende sessiz bi tipim yapma diyemiyom desemde dinlemez. Bi ara bi kız ona oha napıyon tarzı çıkışmıştı sonra sınıflar değişti zaten..)

    Tuğba ardından hakaretlere başladı gülüyom "salak bu çocuk" oturuyom "salak bu çocuk" diye Nurdanla Rukene(sınıfın en müslüman geçinen kızı) falan sesleniyo duyacağım şekilde. Bende bişe demiyom laf dalaşına falan girmemi bekliyo herhalde diye. Bi süre böyle devam etti ben yine Buse'deki taktiği uyguluyom uzak durmayı deniyom. Sınıftaki herkesin bilgileri var bende o kızın bilgilerinde kötü bi kısım var dedim herhalde sorunları var hoşgörü gösteriyom.

    Neyse sene sonlarına doğru geliyoz sınıftan bi kız gidiyomuş yine bu foruma üye Berkay diye bi arkadaş var bana dedi "şanslısın .... gidiyomuş" diye.(O kızlada geçen yıl aramız felaketti ama bu yıl çok iyi naber nasılsın günaydın falan). Yanında Nurdanla Tuğba vardı Berkayın. Tuğba hemen dedi "Sen gitsen herkes sevinir". Yine takmadım geçtim gittim.

    Sene sonu iyice geldi olayın günü yanılmıyosam biyoloji yazılıları okundu. Sınıf dökülmüştü ben iyi bi not almıştım. Arkadan Fırat diye bi arkadaş komik bişe dedi arkamı dönüp güldüm Tuğba yine başladı "gülüşe bak salak bu çocuk" laflarına. Belki artık susar diye dedim "biyoloji notun kadar konuş". Oda dedi ingilizce notun kadar konuş. Kopyayla aldığı notla hava atıyodu falan. Baya devam etti "İngilizce filmler izliyon o kadar ben yüksek alıyom salak" tarzı. Biyolojicide Yavuz Hoca babamın eski arkadaşı ama 8yıldır falan görüşmezler telefonla bile konuşmazlar hiç birbirlerinden haberleri yok. Baktım susmuyo önümü döndüm devam ediyo arkamda. Berkayda o sıra Yavuz Hoca'ya yazılı kağıtlarında yarım ediyo. Hocanın yanına gittim hocam yardım lazımmı diye. Boş boş bekledim ayakta sırf duymim diye.

    Neyse ders bitti yazılı vardı o gün 2 tane. Birinciye girdik ikinci başlicak hoca geldi falan. Kız sırama vuruyo arkadan ayağıyla. Hocada tam yanımda. Arkamı döndüm vurma dedim dinlemiyo. Ağzında sakızı çiğniyo gülüyo hafiften ama hocaya bakıyo gibi davranıyo. Baktım vurmaya devam ediyo bu sefer biraz bağırarak vurma dedim. Bi kaç kişi baktı hocada baktı. Ama hoca espri yapıp komik olma peşinde benide sevmez verdiği en yüksek sözlü 50 önemsemedi. Sırayı öne çektim hâlâ vurmaya devam ediyo. Yine döndüm vurma diye bağırdım dinleyen yok. Daha önce dedim OCD var bende saplantı hastalığı biraz. İstenmeyen bi hareket uzun süre devam ederse sonunda delirebiliyo insan. Bende sinirlendim ayağa kalktım ayağına bastım vurma vurma diye bağırıp. Tabi herkes hâlâ cins cins bakıyo. Bilgisayarcı geldi sınav kağıdını vermeye bizim hoca kapıya yöneldi. Tuğba arkadan Nurdanlara diyo "delirdi salak". Bende harbiden delirdim gözüm karardı vurdum bitane. Bi baktım hoca falan beni tutuyo. Kız ağlamaya başladı ardından malum bölgeye tekme atmayı denedi hocaya geldi.

    Neyse müdür yardımcısına götürdüler ben tek bişe diyorum "Hocam tamam ceza verin ama beni dinleyin". Bi yandanda hâlâ olayın şokundayım. Neyse konuştuk falan rehberlikçiyle ardından sınavına git dedi sonra giderim falan dedim git diye tutturdular. Sınava girdik kız bitirip ağlayarak çıktı sınavdan ardından Ruken peşinden gitti. Sonra ben rehberliğe gittim. Anlattım olayı biraz. Ardından öğlen oldu sağolsun Burcu geldi yanıma oda dedi "Hocam Tuğba insanı delirtir" falan. Sınıfa gittik sınıfta olay çıkmış herkes bana karşı bana vursa ölürdü tarzı.

    Öğlen bitti 5. ders bi sınıfta sınavım vardı. O sınıfta en hayta sınıf diye bilinir biraz ama eğlenceli sınıftır. Sınıfa girdim bi yuhlamadıkları kaldı. Sınavımı oluyorum o sırada Tuğbanın o sınıftaki arkadaşları konuşuyo. "Saça bak tipe bak" falan tarzı. Sınav bitti bekliyom diğer arkadaşımın bitirmesini. O kızlar sordu niye vurdun diye. Bende olayın şokundayım "Adrenalin patlamsı yaşadınmı...Gözüm karardı..." gibi saçma şeyler söyledim. Bi kaç erkek geldi kıza vurulurmu tarzı bi kısmını anlattım olayın olur öyle dediler. Ardından müdür yardımcısı aldı beni odasına savunmanı yaz falan diye. Odasındada bana "Bi çuval inciri berbat etmişsin" dedi. Sonradan öğrendim kızın babası emekli komisermiş gelirse olay çıkartır falan demiş. Polise şikayet falan edebilirmiş. Okulda tırsıyo çünkü hem kötü reklam hemde herkes sorumlu dersteki hocasından müdürüne kadar. Neyse yazdık falan kızı o sıra hastaneye götümüş fizikçi kırık varmı diye. Burcuya dedim bişe çıkmicak gelip "doktor incinmiş falan filan" diycek diye. O iki saat boyunca ağlamış kız sırf duygu sömürüsü için. Babamı aradık gelsin alsın diye. Babamı bekliyorum rehberliğin önünde hastaneden falan gelmiş. Ders boş herhalde bunlar aşağı inmeye başladı. Tuğbayla Nurdan bana bakıp sırıtıp aşağı indiler.

    Sonra babam geldi müdür yardımcısıyla falan konuştu. Çıkışta karambol olmasın diye eve götür çocuğu falan dedi. Neyse pazartesi geldi yüzleşceksin falan dedi rehberlikçi onu bekliyoz. Yavuz Hocaya anlatmışlar olayı derste. Durduk yere vurdu demişler tabi. Yavuz Hocada beni savunmak için "Babası hasta. Psikolojisi bozuktur" falan demiş fazla üstüme gelmesinler diye(Daha önce dediğim gibi 8 yıldır falan babamdan haber almıyan Hocam). Hoca beni görünce labaratuvara götürdü. "Burak iyimisin niye vurdun" falan dedi biraz sinirli halde. Anlattım olayı. "Hocam o gün yanınıza ondan kaçmak için geldim" falan dedim. Oda herhalde hak verdi. Git özür dile falan dedi. Sınıfa gittik neyseki yoktu. Sonra yüzleşmeye geldik. Annesi gelmiş bide Tuğbanın. Annesi diyo "sen nası vurursun kızıma suçu neydi falan". Karşısında pek sesim çıkmadı ne diycektim "Kızına terbiye öğretmemişsin sürekli aşağılıyodu beni" mi diycektim. Babasının haberi yokmuş annesi gelmiş falan. İşin garip yanı aşağıda tesadüfen annesini gördüm biriyle beraber gidiyodu belki babasıydı belki başka biriydi. Neyse rehberlikçiye olayı anlatıyoz kız her dediğimi yalanlıyo. "Sırayı çekmedi. Çekseydi dururdum.Hiç bişe demedim". Rehberlikçi sonra dedi "niye durmadın" bu seferde "Biz karar almıştık onla konuşmuyoduk" dedi. "Niye tabağına artıkları boşalttın?" "Şaka olsun diye". "Niye hakaret ediyodun" dedi rehberlikçi. Dedi "etmiyodum". Sonra resmen psikolojik saldırı başladı rehberlikçinin önünde. "Seni savunan oldumu kaç kişi bana geldi" "Kimse seni savunmuyo". Dedim Burcu savunuyo sonra öğrendim Burcu dayanamamış sınıfa ben karışmıyorum bişeye demiş(28e tek kolay değil yinede canı sağolsun). "Herkes hocanın arkasına saklandı diyo" dedi. Rehberlikçi "evet hocanın malum bölgesine vurmuşsun o sırada" dedi gülerek. Bende güldüm hafiften. Niye gülüyosun komikmi demeye başladı. Rehberlikçi anlamadımı beni sinirlendirmeyi denediğini yoksa anlamamazlıktanmı geldi bilmiyorum. Sonra kızın eline Yavuz Hoca istemeden koz vermiş. Kız "Psikolojisi bozukmuş. Yavuz Hoca söyledi. O yüzden vurdu" demeye başladı. Buseyede vurmuşsun daha önce dedi. Hangi biriyle uğraşacağımı şaşırdım. O gün öyle bitti. Neyse yine sınavım var ayrıca disiplin kuruluna çıkıcam bi gün. Diyorum bana yaptıklarını kanıtlarsam belki inanan çıkar. Sabahtan Berkayı aradım. Dedim hatırladınmı "keşke sen gitsen herkes sevinir" dediğini. Yok hatırlamıyorum dedi. Ya gerçekten hatırlamıyodu yada olaya karışmak istemedi. Hakaretlerin diğer şahitleride Nurdanla Ruken. Onlarda tabi beni savunacak değil. Çıktım kurula bakıcaz falan dediler. Sonucunda 1 gün uzaklaştırma almışım. Büyük ihtimalle sırf kız tatmin olsun diye verdiler cezayı yoksa her hoca beni tanır. Ardından okulda en sevilmeyen eleman oldum. Omuz atanlar falan oldu kimseye söylemedim. Gelip kabadayılık taslayanlar oldu "kıza vurulurmu bidaha olmasın" tarzı. Bi kısmının aklında çevredeki kızlara olay üstünden prim yapma var. Uyardım onu tarzında falan.

    Olayla alakalı bir kaç şey

    - Bi hocam var çok iyi aramız. Bi kere dönercideyken vefat eden abimden açıldı konu "bende abinin yaşlarındayım" dedi. O zamandan beri biraz abi olarak görürüm hocamı. Baya destek olur bana. Dersten alıp faaliyet falan yazma. Olay günü beni aradı. Bişe diyemedim gözüm karardı dedim. Sonra okulda konuştuk yaptığın ne olursa olsun yanlış falan dedi. Sonra dedi biz yinede seni savunucaz bi kaç hoca.

    - Öğretmenler odası önünde bekliyodum Bilgisayarcı geldi. Normalde her gördüğümde iyi günler derim aram iyidir. Ama olay önünde oldu tam. Bi vurma kısmını gördü vede hocam bayan. İyi günler demedim geldiğini gördüm utandım başımı eğdim karşısında. Olayın benim açımdan olan kısmınıda bilmiyodur büyük ihtimalle diye düşündüm. Onun gördüğü kısım bi kıza vurmamdı. Ona selam versem tersler falan diye korktum. O bana selam verdi gülümseyerek nasılsın diye.

    -Bi kız var sınıftan ara sıra konuşuruz. Bi ara sınıftaki yakın arkadaşlarıyla tartışmış. Gittim yanına noldu dedim. Ders boştu kapı önünde oturduk. Anlattı dinledim. Dertleştik gibi bişe işte. Sonra sınıfa girdik yerine oturdu. Dedim bişe olursa gel dertleşiriz. O kız hiç olayı bana sormadan bana karşı cephe almış. En azından bana gelip sormasını beklerdim. Bu sene gitti zaten iyide oldu. Öbür türlü soğuk davranır kalbini falan kırardım.

    -Bu olayın biraz komik bi kısmı ama olaydan sonra iki kişi beni facebook'dan silmiş.
    Biri bizim sınıftan bi kız. Olayın başlarında benden rica edip yerlerimizi değiştirdiğimiz kız. Belki kızı tersleseydim hiç biri olmicaktı. Ama beni zaten sevmiyodu kanımca. Sınıfta bi hoca ona facebook'a girmesiyle ilgili kızınca beni öne atmıştı "Burak hiç çıkmıyo" diye.
    Diğeride daha önce verdiği bi ilandan dolayı yine bizim forumdan bi kaç kişinin facebookda dalga geçtiği bi çocuk. Bende yorum yapmıştım o zaman galiba bizim okuldan diye. Neyse tanıştık bu yıl. Ona ilk söylediğim sözde "sen o ilanı veren değilmisin?" di. Gezi sırasında yanımda oturuyodu mümkün oldukça iyi davrandım. Sonra sabancı üniversitesine gitmiştik. Yine yanyana oturduk yine gezide beraberdik. Gezi dönüşü bi arkadaşıyla beni keklemeyi denediler. Çokta hassas bişe üzerinden. Anladım keklediğini ama kekliyosun desem gerçek çıkarsa o arkadaşına ayıp olcak. Öbür türlüde ben rezil olcam. Neyse geçti o olay. Okulda bazen dalga geçme içerikli veya hafif vurmalı şakalar yapar. Kırmakta istemiyom çocuğu defol diyip. O silmiş bide. Omuz atanlardan biride onun tayfasından.

    -Bi çocuk var sınıfta benden nefret ederdi hep sezerdim. Geçen yıl iyi davranmaya başladı. Bu yılda sürekli facebookdan mesajla karikatür falan yollardı. Jackass hayranı oda. Duvarına yazdım 3.5 çıkmış diye. Yazıyı silip tamam bakarım diye mesaj atmıştı.

    -Doğumgününüm oldu okuldan 100 kişi falan ekli facebookda, 10-15 kişi kutlamıştır. Bi kısmı özel mesajla attı belki kimse görmesin diye.

    -Bi arkadaş var 2 yıldır doğumgününe çağırır. Bu yıl yaklaşıyo doğumgünü bi yandan diyorum "herhalde kutlamicak ramazan sonuçta"(geçen yıl ramazan yüzünden 2 gün erken kutlamıştı) bi yandan diyorum "beni çağırmıyo". Doğumgünü sabahı mesaj attı "çok düşündüm sonuç olarak arkadaşımsın sende gel bugün falan." diye. Bi yandan dedim bizimkilere olayı anlatim belki hak veren çıkar. Sonra dedim kızın doğumgünü rezil olmasın. Dedim yok sağol falan.

    -2 arkadaş biri yukardaki kız diğeride bi erkek. Dediler biz onu tanıyoruz. Seni de tanıyoruz. Durduk yere kimse bişe yapmaz.

    -Dersaneye gittim bugün. Sınıftan 6 kişiyle karşılaştım. 3ü selam verdi konuştuk falan. 1i istemeyerek selam verdi.

    -Olaydan sonra dediler sınıfın değişcek falan. Pek ihtimal vermiyorum. Ama değişmesede beni 1 kişi gelip savunmuş o sınıftan ne hayır gelcek bana. Çoğu kendini düşünüyo.

    Not : Olay çok uzun kusura bakmayın detay atlamadım hiç. Ara sıra bişeler aklıma geldi araya eklemeyi denedim yama gibi durabilir. Cool Story Bro diyenler Maltepe ECA'dan arkadaşı varsa sorabilir. Çok fazla imla hatası ve devrik cümle var. Kusura bakmayın.

    Edit : Birde olaydan sonra okul değiştirmeyi düşündüm. Bi kaç eski arkadaşla konuştum okulunuz nası diye. Sonra dedim gidersem hem arkamdan neler neler söylenir. Hem kimseye olayın aslını anlatamam. Hemde kız zafer kazanmış gibi hisseder. Vazgeçtim okul değiştirmedende olan olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekobro -- 16 Ağustos 2011; 1:11:32 >







  • Vurucam degince yanlis anladim tobe tobe ....
  • okumayı cok severim ama üşendim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalKnifeStroke -- 16 Ağustos 2011; 1:11:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke

    okumayı cok severim ama üşendim
    Bu adam bu kadar uzun yazamaz kesin faketir araştırıcam ve bulucam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

    Bu adam bu kadar uzun yazamaz kesin faketir araştırıcam ve bulucam

    Alıntıları Göster
    Mal mısın la?
  • 9. ve 10. sınıfı okudum homosexülellik varmı kardeş?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

    Mal mısın la?

    Alıntıları Göster
    Biraz daha uzun yazsan daha açıklayıcı olurdu belki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Love3tc

    9. ve 10. sınıfı okudum homosexülellik varmı kardeş?


    aman hacı naptın

    @SiNaPSiS başını okuyaydın keşke bişe yazdım oraya.

    @D4rKSh4D0w 3yıllık olayı özet geçtim napim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke

    okumayı cok severim ama üşendim
    Yarısına kadar okudum da sıktı be usta kıza ayar oldum zaten sanada niye böyle kin besliyolar arkadaşım naptın sem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke

    okumayı cok severim ama üşendim
    yarısında baydı kardeş..

    kız senin üzerinden eğlenmiş bi tokat atarak az bile yapmışsın..

    ben olsam

    (hakeden kıza kafa bile atılır)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HjojoT

    yarısında baydı kardeş..

    kız senin üzerinden eğlenmiş bi tokat atarak az bile yapmışsın..

    ben olsam

    (hakeden kıza kafa bile atılır)

    Alıntıları Göster
    Facebook'dan da dediğim gibi iyi yapmışsın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Love3tc

    9. ve 10. sınıfı okudum homosexülellik varmı kardeş?
    Özeti çıkınca okurum
  • iyi yapmışsın.boşver yalnız kal istersen, kazanan sensin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sekobro


    Beyler önce 9. sınıftan bi olay anlatıcam(10da olabilir).




    gerisini okumadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: #Tuna#

    Özeti çıkınca okurum


  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaLhipSo

    quote:

    Orijinalden alıntı: #Tuna#

    Özeti çıkınca okurum




    Alıntıları Göster
    seviyorsan git konuş bence
  • mal insanlar warken asosyal olmak daha iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BanaMıDediniz

    mal insanlar warken asosyal olmak daha iyi
    Okumaya üşenmem, hatta çok uzun özet yok mu diyenleri de sevmem ama bu cidden uzun be kardeşim. Önemli bir konu falan olsa okunur da, anı olunca
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metalwrath

    Okumaya üşenmem, hatta çok uzun özet yok mu diyenleri de sevmem ama bu cidden uzun be kardeşim. Önemli bir konu falan olsa okunur da, anı olunca


    anı dediysek önemli bi anı hacı
    bu yılki durumumu belirleyecek bişe
    tüm detaylarıyla yazdım




  • Abi senin hiçmi bi popiliğin yok arkadas ortamın yoksa ezılırsın
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.