Şimdi Ara

Psu Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçenlerde yeni sitem topladım...
    Sistemde psu/kasa bütçesi kısıtlı olduğundan ve aceleye geldiğinden coolermasterın dahili psu olan kasalarından birisini aldım.Kasada elite serisinden sitesinde %70 verimlilik olduğu idda edilen,500watt linkteki ürün bulunuyorhttp://www.coolermaster.co.uk/product.php?product_id=6615. Sistemimde amd phenom II 955 be ve HD6850 var.Bikaç yerde okuduğuma göre coolermaster ın özellikle elite serisi güvenilmez olarak adlediliyor,ayrıca bu psu'nun 12V kanalında sadece 360watt verebildiğini okudum ve ne anlama geldiğini açıkçası anlamadım.Bu psuyu gerçekten olabildiğince hızlı değiştirmeli miyim? ve eğer öyleyse fsp epsilon ve corsair gaming serisi arasından hangisini tercih etmeliyim...
    İlgili ve bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler
    Herkese iyi forumlar...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Bende coolermaster elite rc-334 kasa kullanıyorum ve ilk aldığımda içinde hazır 460 wattlık psu vardı, bu psu ile 4770-5770 gibi kartlar kullandım ve sorun çıkmadı hatta 5770'i küçük bir miktar oc bile yapmıştım, daha sonra 750 wattlık highpower aldım. Bence şimdilik sizdeki psu yeterli gelecektir, ama en kısa zamanda 80+ verimli kaliteli bir psu almanızı öneririm, heleki ilerde daha üst düzey bir ekran kartına geçmeyi düşünüyorsanız. Ben Size Seasonic yada corsair öneririm. Yada f/p açısından yine önerilen sapphire pure 625 watt alabilirsiniz.
  • Kesinlikle güvenilir bir seri değil, hatta o giriş seviye kasalarda epey kötüdür. Alttaki ikililerden birini almanızı tavsiye ederim, hem sisteminize fazla fazla yeterli gelecek power supplylere sahiplerdir hemde kablo saklaması çoklu fan konumlandırması gibi iyi soğutmaya yönelik özellikleri vardır. Eski kasanızıda power supply'i ile birlikte forumun 2. el bölümünde satabilirsiniz.

    http://www.teknobiyotik.com/aerocool-vs-4-550w-pencereli-oyuncu-kasasi.html

    http://www.teknobiyotik.com/akasa-freedom-xone-x2-performans-kasasi.html

    http://www.teknobiyotik.com/dark-orion-kirmizi-led-fanli-usb-3-0-ve-esata-destekli-high-power-600w-oyuncu-kasasi.html
  • cevaplar için teşekkür ederim
  • herhangi bir parça değiştirip oc yapmayacaksanız öyle çok acelesi yok en az 5-6 ay kullanırsınız baktınız reset atmaya başladı değiştirirsiniz, tabi maddi durumlada alakalı uygunsanız almamanız için bir neden yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.