Şimdi Ara

8 mbit-usb modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 1 ağustosta smile adslin 8 mbite kadar olan tarifesine geçtim.daha önceki tarifem 1 mbit kotalı olandı.ben bugüne kadar yeni tarifeye geçirmediklerini düşünüyordum fakat bugün görüştüğümde internetimin 8 mbite geçirildiğini söylediler ama ben hızımda hiçbir farklılık göremedim.

    Modemim zyxel prestige 630-c usb modem.yani usb den bağlanıyorum ve çevirmeli ağ kullanarak internete bağlanıyor.internete bağlandığımda hızımın 1 mbit olduğunu gösteriyor.Modemle ilgili biraz araştırma yaptım 8 mbiti desteklediği yazıyor ama hala neden 1 mbit olarak bağlandığını anlayamadım.Modem ayarlarının resimlerini koydum bu işlerden anlayanlar yardımcı olursa çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler

     8 mbit-usb modem sorunu


     8 mbit-usb modem sorunu


     8 mbit-usb modem sorunu


     8 mbit-usb modem sorunu







  • ikinci resimde ki paketlerde 100000 yazıyor, bunları sen 900000 ile değiştir, birşey değişebilir. Birşey kaybetmezsin, ayarları geri alırsın olmazsa. Bende üç yıl minton 208 u kullandım çok memnundum.
  • onlar ilk başta 1500 dü ben öyle yaptım bir fark olmadı.
  • modeminin markasını ve modelini verir misin birde ben bakayım. Yüksek ihtimal 8 Mbps alman gerekiyor bu modemde. Bende kullandım, tecrübem var. Eğer ki kendi orjinal usb kablosunu kullanmıyor isen 8 alamazsın. Bende kablosunu kırmıştım, sonra bir yazıcının kablosunu taktım, hızım 3.6 Mbps sabitlendi modemde. Kaliteli olan kablosuz modemi taktığımda ise full 8 oluyor hattım. Sanıyorum senin o usb kablonda bir eksiklik var. Usb kablosu önemli :D:D:D Yaşadık biliyoruz şükür olayları.
  • Müşteri Hizmetlerini Ara.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: izmir85

    modeminin markasını ve modelini verir misin birde ben bakayım. Yüksek ihtimal 8 Mbps alman gerekiyor bu modemde. Bende kullandım, tecrübem var. Eğer ki kendi orjinal usb kablosunu kullanmıyor isen 8 alamazsın. Bende kablosunu kırmıştım, sonra bir yazıcının kablosunu taktım, hızım 3.6 Mbps sabitlendi modemde. Kaliteli olan kablosuz modemi taktığımda ise full 8 oluyor hattım. Sanıyorum senin o usb kablonda bir eksiklik var. Usb kablosu önemli :D:D:D Yaşadık biliyoruz şükür olayları.


    ilgilendiğin için çok saol.dün bütün gece modemin ayarlarıyla uğraştım ama düzelmedi.bugün smile adslden aradılar hattınız askıda kalmış dediler sorun modemde değil onlardaymış. şuan 6 mb hızım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 9 Ağustos 2011; 17:07:44 >




  • iyi hadi bakalım, eğlenceli saatler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.