Şimdi Ara

Assasian Char

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bu assasian charları oynayabilmem için ne yapmam gerekiyor. Asas haricinde bütün classları oynadım. Bir şunu beceremedim. Ananızın karnında öğrenmediniz ya Kısacası nasıl öğrenebilirim assasian oynamayı?



  • Diger classlardan farkı fazla skill olması ve seri minordur.
    Bkz. Potla da oynanabilir.Fakat skill dolumlarını takip etmek en onemli şeydir.
  • hemen olcak bise değil zaman lazım
  • Mükemmel bir şekilde anladım yani sağolun
  • Asas oynama rehbeleri var onlardan bakabilirsin.

    Ama ben doğuştan gelen bi yetenek olduğuna inanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YouCannotChangeYourFate

    Asas oynama rehbeleri var onlardan bakabilirsin.

    Ama ben doğuştan gelen bi yetenek olduğuna inanıyorum.


    +1

    Herkes asas player olamaz ama denemesi bedava
  • updurrahmanoğulları
  • elin boşta durmayacak.Yemek yerken mesela yemeğin bitti hemen minör yapar gibi yapıcaksın elinin 2 dk ağrısız minör yapması lazım en köt üihtimal.Benim bu yüzden serçe parmağım kitlendi warrior combo çalışıodum matematik çözerken :D
  • Asas oynamak sanattır :D bir pvp server bul, öyle öğren, önce 59 level asas nasıl oynanır onu öğren, arenalardan çıkma, git yaratık falan kes, minör yapmayı öğren öncelikle, asas oynamak sanattır unutma, herkes oynayamaz en önemlisi bu :D iş elde ve dikkatte bitiyor, gerektiğinde 10 parmağını kullanabilmen gerek, pot minor mana oranları çok önemli, mesela atacağın ws ye göre tekniğin olmalı, hemen öğrenemezsin bunu, ben 1 hafta hergün arena yapmıştım 59 level asas ile, çok zevkliydi, önceleri alamadığım adamı almaya başladım, ama şöyle diyeyim cidden her baba yiğidin işi değil, google yaz asas nasıl oynanır yada videolardan skill dizimlerine bak öyle olur uzun uzun yazmak zor olur şimdi :D
  • en kotusunden bi ass kralbox minor pedal al :D birazcık idare edecektir seni
  • Assassin tamamen zamanlama gerektiren bir classtır. Öncelikle Assassin oynayacak bir adam karakteri yapılandırmayı bilmeli. Bkz: Cleaver 9 yerine shard 8 alıp cleavera sekiyor diyen adam zaten daha başta o karakteri oynamamalı. Minor comboya ilk başlayan herkes(bende dahil) başta 2 soruna takılır.

    1- Skilleri zamanlamalı oturtursa minor seriliğini kaybeder, minor ile skill ritmini oturtamaz
    2- Minor yaparken minore hızlı basma uğraşından skilleride hızlı basar ard arda basılan skiller failed verir,seker.

    Bu iki sorunu aşmakta sadece zaman meselesi. Oyuna başladığım zamandan beri Assassin oynuyorum zamanla zorda olsa alıştık Zaten diğer classlar çocuk oyuncağı gibi geliyor Assassin yanında. 2 el ile oynamak en rahatı ve tabiki 2'li minor. Sağ el minorde sol el skillerde olursa rahat edersin ama pk sırasında birinden kaçıcağında vs. mouse - minor geçişleri çok hızlı olmalı, minor hiç kesilmeden geçiş yapılmalı yoksa arada kesilen minor hpnin yağ gibi kaymasını sağlar. Mesela bu konuda alışkanlığımdan videomu izleyen her kişi pedal olduğumu düşünür fakat yaptığım tek şey sağ eli mouse ve aynı anda sol elide sağ elin yerine minore almaktır.
    (http://www.youtube.com/watch?v=pubzIYMp1Tc PK video)


    Herkesin gözüne çok zor görünen assassin (aslında kolayda değil ya neyse :) ) classında verebileceğim tek tük taktikler minor yaparken hızına kapılıp skilleri hızlı vurup sektirme veyahutta skilleri oturtucam diye minorunu yavaşlatma. Adam seçerken Z ile seç veya yanında birini minorlemenmi gerekiyor X ile seç mouse ile tıklama derdine düşme. LF basarken Sağ tıkla basmak için mouse eline almaya çalışmak yerine rahat refleks yapıp basabileceğin bir yere koy. Mesela ben LF basmak istediğimde F4 geçer basar anında skillerin olduğu sayfaya geri dönerim. F arası geçiş hızı Assassin için önemli unsurlardan biri. Cure refleksi,AC refleksi gibi şeyler zaten ana maddeler.


    Büyük not: Assassian değil Assassin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 10 Ağustos 2011; 19:21:25 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 6e


    Büyük not: Assassian değil Assassin



    Taktiklerin için sağol.

    Yanlışım için pardon. Şimdi düzeltme üşeniyorum. Bir ara hallederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RAMPAG£

    hemen olcak bise değil zaman lazım


    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.