Şimdi Ara

MW2 orijinal var ping yüksek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Oyunu 1 seneden uzun süredir orijinal olarak steam serverlarında oynuyorum. Şikayetim yüksek ping.

    Sanırım birkaç türk server var şu iwnet ya da herneyse onda. Bunu kurup türk serverlarda oynamamı tavsiye eder misiniz düşük ping almak için? Yoksa türk serverlarda katil olursun, git paşa paşa steamden oynamaya devam et mi diyorsunuz?



  • Pingin nedir,internet hızın nedir bunları bir öğrenmek gerek.

    Edit:Türk serverlarda takılmanı önermiyorum, oyun oynamaktan çok sinirlerin gerilir.Herkesin pusmasını geçtim,öldürünce de abuk subuk nedenler bulup kickliyorlar yada laf atıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 5 Ağustos 2011; 20:09:22 >
  • İnternet hızım 8mbit. Ping 140/180 arası. Onu da geçenlerde steam de bir servera düştüğümde gördüm. Yabancılar da 20 ile 60 ping arasıydı. Normalde tab tuşuna basında ping göstermiyor ama o girdiğim server gösteriyordu. Oyunda ping görebildiğimiz başka ayar var mıdır bilemiyorum.

    Ayrıca, ping farkı oyunda da hissediliyor. Birisiyle karşı karşıya geldiğimde çoğu zaman görmemle ölmem bir oluyor. Killcam den bakıyorum, adam beni görmüş, nişan almış, beynime sıkmış. Bİr oyunu çok zor modda oynamak gibi oluyor, bir yandan iyi ama, diğer yandan da rahatsız ediyor bu durum. Yine de fena değilim, genelde başa oynuyorum.

    eskiden cgoty de cod2 oynardım bol bol, herkesin mw1 oynadığı zamanlarda, makinam düzgün mw oynatmadığı için. o zamanlar arada hileciler de girse, genelde iyiydi cod2 serverları. şimdi acaba legal oyunu bırakıp, illegal olarak bu server'a mı girsem, onun kararsızlığı içindeyim. Var mı cgoty de oynayan?




  • 1 mbit hızda steam üzerinden oynanabiliyor, özellikle tdm'de çok türk var denk geldiğinde takılmadan oynarsın
  • mw2 gibi matchmaking kullanan sistemlerde iş host ta bitiyor hocam. Dedicated server olmadığı için oyunculardan biri host seçiliyor ve sende o seçilen host a yakınsan düşük pingle lagsız oynuyorsun. Uzaksan lag oluyor. Steamdan türk arkadaşların varsa onlarla 5-6 kişilik grup halinde oynarsan sizden birinin host olma ihtimali artar boylece daha lagsız oynayabilirsin.
  • Verilen bilgiler için teşekkürler.

    illegal versiyonla oynuyorum şimdi, en azından türk serverlar seçme şansım var. 40-60 ping ile oynamak süper bir şeymiş ya, adamı gördüğün adna vurmanın keyfi bir başka...

    maalesef bu oyunu online oynayan sadece bir arkadaşım var, onunla da pek online denk gelemiyoruz. bizim commodore 64 nesli, zaman darlığı, iş-güç, aile vs.. nedeniyle oyun oynamayı çoktan bıraktı (ama aslında hepsinin içi gidiyor yeni oyunları gördükçe) . o yüzden türklerin bol olduğu serverları seçebilmek benim için daha avantajlı.
  • Orjinal vardı benimde altı arkadaş clan savaşlarında Türk ya da yabancı clanları pub'u yenerdik hep. Hile falan çoğaldı oynayan azaldı bıraktık. Az kişi oynadığından mw2'yi Türk yada daha düşük pingli ülkenin steam serverının(Almanya ,Fransa, Hollanda) denk gelmesi haliyle zorlaşıyor. 1mbit netle oynardım ben. Black Ops'u da bu dediğim ülkelerin serverlarında 80 ~ 100 ping arası oynuyorum mw2deki kadar sıkıntı olmuyor yüksek ping Black Ops'da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.