Şimdi Ara

Hyundai İki Önemli Ödül Daha Kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hyundaı İki Önemli Ödül Daha Kazandı

    Son yıllarda dünya çapında en büyük gelişimi kaydeden otomotiv üreticisi olan Hyundai, bu başarılarıyla paralel olarak ödüller kazanmaya devam ediyor. Dünya çapında en büyük marka danışmanlık şirketlerinden biri olan Interbrand, Hyundai’yi dünyanın en çevre dostu markalarından biri olarak gösterirken, Amerika’nın saygın derecelendirme kuruluşlarından olan Kelley Blue Book da Hyundai’nin marka sadakati konusunda önemli firmaları geride bırakarak ilk sıraya yükseldiğini duyurdu.

    Interbrand’in yeni gerçekleştirdiği Dünyanın En İyi 50 Çevre Dostu Markası raporunda dünyada ki tüm markalar arasında 11’inci sırada yer alan Hyundai, otomotiv markaları sıralamasında da Avrupalı ve Amerikalı birçok ismi geride bırakarak 4’üncü sırayı elde etti. 10 farklı ülkede 10 binden fazla katılımcıyla yapılan araştırmada, her şirketin çevrenin korunması için gerçekleştirdiği çalışmalar ve tüketici tarafından algılanması ölçüldü. Şirketlerin global performansları, çevreye karşı sorumlulukları, sürdürülebilir büyüme stratejileri ve sosyal sorumluluk programlarının değerlendirildiği araştırmada, Hyundai’nin 2008 yılında uygulamaya başladığı çevre dostu Blue Drive stratejisinin ve sıfır emisyonlu hidrojenle çalışan yakıt hücreli elektrikli araç geliştirme programlarının bu sonuçta büyük etkisinin olduğu vurgulandı.

    Dünyanın ilk LPG’li hibrid otomobili olan Elantra LPi modelini 2009’da, Sonata Hybrid’i de 2011’de yollara çıkaran Hyundai, kısa bir süre içinde şarjlı hibrid otomobillerini ve şu an testleri yapılan hidrojenli yakıt hücreli araçlarıyla birlikte tam elektrikli BlueOn modellerini satışa sunmaya hazırlanıyor.

    Kelley Blue Book da Hyundai’yi Birinci Seçti

    Hyundai’nin diğer önemli başarısı ise Kelley Blue Book’un ölçümlediği Marka Sadakati araştırmasında elde edildi. 2011 yılının ikinci çeyreğinde yüzde 52,3’lük müşteri sadakati oranı yakalayan Hyundai, önemli markaları geçerek ilk sıraya yerleşti. Böylece mevcut Hyundai kullanıcılarının yeni araç alımlarında bir kez daha Hyundai’yi tercih edecekleri ortaya çıkmış oldu.

    İlk kez 1926’da kurulan ve hem tüketici hem de otomotiv endüstrisi tarafından güvenilen tek değerlendirme ve bilgilendirme kuruluşu olan Kelley Blue Book’dan Pazar Araştırma Müdürü Arthur Henry, “Hyundai’nin modellerinde sağladığı gelişim ve değişim, yepyeni müşteriler kazandırmanın yanı sıra onların daimi Hyundai kullanıcıları olmalarını sağlıyor. Bizim marka sadakati araştırmamız ise, çekici tasarımlarla birlikte müşterilerin bir sonraki araçlarını alırken pazarlama açısından da merak uyandıran çalışmaların ne kadar etkili olduğunu gösteriyor. Çoğu marka mevcut müşterilerini ellerinde tutmak için can çekişirken Hyundai yepyeni bir yol çizdi ve sadık müşteri profilini korumayı başardı. Bunun sebepleri arasında etkileyici pazarlama aktiviteleri ile özellikle yeni Elantra ve Sonata’nın oldukça çekici tasarımları gösterilebilir” diyerek Hyundai’nin haklı başarısını övüyor.

    Hyundai Motor America Başkanı ve CEO’su John Krafcik ise şunları söylüyor: “Kelley Blue Book’da elde ettiğimiz birincilik bize müşterilerimizin araçlarımıza sahip olmaktan duyduğu mutluluğu ve araçlarına ne kadar bağlı olduklarını gösteriyor. Sunduğumuz garanti programı, sağladığımız avantajlar ve yepyeni araçlarımızla müşterilerimizin Hyundai’ye sadık kalmaması için hiçbir neden kalmıyor”.

     Hyundai İki Önemli Ödül Daha Kazandı



  • Tebrikler...
  • Sarıda hoşmus
  • İyiler her zaman kazanır.
  • Hyundai baya ilerlemiş.
  • Hyundai gerek Türkiye gerekse dünyadaki koltuğunu olabildiğince sağlamlaştırdı. Yakışırrrrrr
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonatave6

    Hyundai baya ilerlemiş.


    +1
  • Dahada ilerliyecek, Bunlar hiçbişey
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

    Dahada ilerliyecek, Bunlar hiçbişey


    Babanın şirketi değil mi bu kadar iyi bildiğine göre
  • hyundai akarr
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laax


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

    Dahada ilerliyecek, Bunlar hiçbişey


    Babanın şirketi değil mi bu kadar iyi bildiğine göre


    Hiç hoş bi tabir olmamış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 5 Ağustos 2011; 9:02:56 >
  • Kutu kola kasa Accent'ten, şu anda geldiği nokta gerçekten tebrik edilesi.

    Güney kore markasıydı sanırım. 10 sene önce millet "Hyundai mi, aman uzak dur." derdi. Şimdi Amerika gibi büyük bir pazarda neredeyse en çok satan markalardan, bunun yanında Avrupa'da da azımsanmayacak kadar satıyor.

    Biz Türkler de hala "Çin otomobili alınır mı" diye tartışalım. 10-15 seneye onlar da pazarda pay sahibi olurken biz yine "Bizim neden arabamız yok?" diye soruyor olacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 5 Ağustos 2011; 9:35:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

    Dahada ilerliyecek, Bunlar hiçbişey


    Aman ilerlesin , yeter ki düz ilerlesin ....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asoz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

    Dahada ilerliyecek, Bunlar hiçbişey


    Aman ilerlesin , yeter ki düz ilerlesin ....


    kah kuh kah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.