Şimdi Ara

Atarax+Yan etki+Karaciğer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır atarax ilacını kullanıyorum bazen geceleri uyuyamıyordum açıkcası kafamda çok düşünce vardı bende nette gördüğüm kadarıyla atarax hap almaya başladım ilacı aldıktan sonra gayet uyumaya başladım ama artık 1 tane hap kesmiyor 2 tane almaya başladım. benim merak ettiğim bu ilacın bana bir zararı olurmu yani yan etkisi varmı 2.sorum ise Bu ilaç karaciğeri Yorar mı?



  • Atarax hic bir sekilde yormaz dostum, lustral ya da xanax icsen belki ama. Atarax in en sempatik anti depresan oldugunu biliyorum..

    Fakat netten arastirip ilac almak mantikli degil , gunde 2 tane almakta oyle bence kendini frenlemelisin. Insanoglu bu kadar iradesiz degildir.
  • atarax psikiyatrik bir ialç bu nedenle sinir sistemi üzerinde etkli ve kontrolsüz kullanılmamalı. psikiyatri ilaçları zararalımı nasıl kullanılmalı konularını ayrıntılı inceleyen şu makaleyi okumanızı tavsiye ederim http://www.onlineterapiler.com/ilacmipsikoterapimi.html
  • atarax sadece psikiatrik ilaç değildir anskiyete yanında vucuddaki üreyede faydalı olan bir ilaçdır sorunu bence bir doktor cevaplamalı kendi kendinede ilaçç almak ve bu ilacın dozunu arttırmakda hiç mantıklı değildir doktara git sorunlarını anlat belki sana 1 aylık tedavilen türm sorunlarını atlatacak ilaçlar yazıverir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.