Şimdi Ara

800-1000 TL arası telefon önerisi lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Başlıkta da belirttiğim gibi yakn zamanda 800-1000 TL fiyat aralığında bir telefon almayı planlıyorum. Sizden ricam bu fiyat aralığında android işletim sistemi olan, başımı ağrıtmadan kolayca kullanabileceğim bir telefon önerebilirseniz çok sevinirim.

    Buraya Konu açmadan önce incelediğim bazı telefonlar aşağıda yazmaktadır. Sizden ricam bu telefonlar hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim lütfen.

    1- MOTOROLA MileSTONE XT720
    2- HTC desire Z
    3- Samsung Galaxy Ace S5830



  • bulabilirsen galaxy s olmadi galaxy sl(cok memnunum hatta ondan yaziyorum) al bence.lg optimus blackide inceleyebilirsin tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoktur -- 3 Ağustos 2011; 23:25:38 >
  • Xperia Neo o fiyata alıncak en iyi telefon bence
  • arkadaşım lg optimus black alabilirsin ve x10da yakışır ama fiyatı biraz alta çekersen htc wildfire s al 600 lü küsürlerde
  • Samsung S8530 Wave II düşünebilirsin. Bada işletim sistemini kullanıyor. Bada, Samsung'un kendi işletim sistemi ve şu anda Wave II'de Bada 1.2 var. Şu sıralarda da Bada 2.0'ın betaları sızdırıldı. Ekim gibi Bada 2.0'ın tam sürümü bekleniyor. Bada kullanan en iyi telefon şu an Wave II. Ben 900 TL'ye almıştım ama şu anda fiyatı düştü. Hepsiburada'da falan 740 TL'ye bulabilirsin.

    Wave II; 3,7 inç ekran boyutu, Super Clear LCD ekran, 480x800 piksel ekran çözünürlüğü, 512 MB RAM, 1 GHz (1024 MHz) işlemciye sahip. 720p, 30fps video kaydı yapabiliyor. Şu an Bada 1.2 ile bile süper, Bada 2.0 ile daha da süper bir telefon olacak. Sar değeri de yüksek değil. Mobil AP (sadece Wave ve Wave II'de var), Bluetooth 3.0 gibi özellikleri var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 4 Ağustos 2011; 19:50:33 >
  • bulabılırsen samsung galaxy s paralel ıthalattan belkı
  • Galaxy S veya Optimus Black
  • Arkadasım lg optimus black al derim bende şuan onu kullanıyorum.çok güzel telefon istediğin bütün özellikleri karşılayabilecek bir telefon 30fps 720p hd video kaydı yapıyor bıçak display var amoledden iyi olduğunu söyleyenler çığ gibiydi büyüyor her türlü ihtiyacını karşılar
  • Bende bu fiyat aralığında bir telefon almak istiyorum yeni konu açmak yerine mevcut konudan devam etmek istedim.Bir kaç telefon araştırdım.


    Motorola Atrix
    Sony xperia Sola
    Sony Ericsson Xperia arc s

    Motorola Atrix piyasada yok ve gelmeyecekmiş sanırım.Olsaydı gözüm kapalı alcaktım fakat durum böyle olunca diğer alternatifler arasında kaldım seçim yapamıyorum.Samsung önerecek arkadaşlar şimdiden belirteyim samsung almayı düşünmüyorum ama yine de değerli önerilerinizi bekliyorum.teşekkürler.
  • HTC Desire Hd veya Galaxy W bakabilirsin. S2'de rahatlikla bulursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.