Şimdi Ara

Çakar: 'Aziz Yıldırım’ı Hitler’e benzetiyorum'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çakar: "Aziz Yıldırım’ı Hitler’e benzetiyorum"


    Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe başkanına diktatör benzetmesi yaparken şike soruşturmasının bir komplo olduğuna inanmadığını söyledi.

    Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Taraf gazetesine verdiği röportajda Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalar yaptı.

    Kulüpler Birliği adına İlhan Cavcav’ın hiçbir takımın düşmemesi yönündeki açıklaması hakkındaki fikri sorulan Çakar, "Bu birlik, bu ülkedeki en omurgasız birliktir. Menfaatleri için beş dakikada adam satarlar. Yıldırım’a üzüldüklerini de düşünmüyorum. Tek amaçları Fener düşmesin, paralar gelmeye devam etsin," dedi.

    Aziz Yıldırım’ı ben Hitler’e benzettiğini ifade eden Çakar, "Ne demişti Hitler: ‘Almanlar, ari ve üst bir ırktır. Almanya her şeyin üstündedir.’ Bunun karşılığında Aziz Yıldırım, ‘Fenerbahçe Cumhuriyeti’ lafıyla herkesi ötekileştirirken, ‘1’e karşı 17’, ‘Biz bize yeteriz’ gibi sloganlar kullandı. İkisi de muhaliflerini yok eden tam bir diktatör. Yavaş yavaş yayıldılar ikisi de. Biri Edirne’yi geçmeyi hedefledi, öteki Rusya’ya dayandı," şeklinde konuştu.

    Şike operasyonunun Fenerbahçe'ye yönelik bir komplo olduğuna inanmadığını belirten Çakar, "25 milyonluk Fenerbahçe’yi karşısına almak neden istesin birileri? Eğer iddia ettikleri gibi birileri kurgu yapıyorsa. IMF Başkanı’na yapıldığı gibi bir yol izlersiniz, mesela 13 yaşında bir kız çocuğu ‘Aziz Amca bana taciz ediyor’ dedirtilirdi, böylelikle hem Aziz Bey sokağa çıkamayacak duruma gelir hem de Fenerbahçeliler karşıya alınmazdı. Bu operasyonda kurgu olduğuna hiç inanmıyorum," ifadelerini kullandı.
    Şikenin Milli Takım seviyesinde de yaşandığını ifade eden Çakar, Moldovya'ya resmi kanallarla para gönderildiğini bildiğini söyledi.

    Trabzonspor'da Sadri Şener'in bu işleri telefonda konuşmayacak kadar akıllı bir adam olduğuna inanan Çakar, yine de Nevzat Şakar'ın ifadesinin büyük sıkıntı doğuracağına inanıyor.



  • Bıktım bu fırsatçılardan..
  • Ben seni neye benzettiğimi söylesem ceza alırım.
  • nedense zaten herkes telefonda konuşmayacak kadar akıllı, ama bize gelince her şikeyi telefonda yapacak kadar angutuz...

    şu röportajcılara inanamıyorum ya, bunu sorsana adam gibi cevaplasın sadri çok zeki de diğerleri mi gerizekalı ?
  • Bu adamı uçaktan paraşütle kandil dağına atmak lazım.. Bu güne kadar biz çektik, bundan sonra da teröristler çeksin...

    3 ay kadar tüm örgütü, yaptığı fitne fesatla birbirine düşürür. Bizim de terör sorunumuz kalmaz...
  • Terbiye sınırlarını aşan bir açıklama. Herkes haddini bilsin, bilmeyene bu taraftar haddini bildirir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • kulüpler birliği başkanı olduktan sonra yapılan tv yayını anlaşmasının bu kadar yüksek olmasını sağlayan kimdi?
    diğer kulüplerin cebine biraz daha para girdiyse aziz yıldırım'a teşekkür borçlular.

    Forumda yaş ortalaması nedir bilmiyorum ama emin olun bu fenerbahçeye olan düşmanlık Aziz yılldırım'dan kaynaklı değil. Ali şen zamanında da bu böyleydi, hasan özaydınlı zamanında da bundan öncede.

    Trabzon niye bu kadar sevmez feneri derseniz. o da (babamdan aldığım yorum dahilinde) trabzon-fener arasındaki şampiyonluk yarışının tamamına yakınını fenerbahçe almıştır da ondan.

    konu ile alakasız oldu ama yazasım geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.