Şimdi Ara

WebVitrini.com sitesi güvenilir mi sizce ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu siteden nokia c6 01 almayı düşünüyorum genpa kvk garntili diyor. bıraz garip geldi ama burdan alışveriş yapan varmı hiç.. nasıl güvenilinir mi .

    http://www.webvitrini.com/nokia-c6-01-cep-telefonu-urun12878.html?ref=akakce&v=1.64.6

    ürünün linki yukardadır..



  • Bende c6-01 modeline bakıyordum en ucuz bu webvitrini sitesi geldi. Ama güvenilirmi bilinmez. Bildiğim Tüm Güvenilir Sitelere baktım.
    Teknosa
    Bimeks
    Vatan Bilgisayar
    Hızlıal
    Hepsiburada Hepsi Aynı Fiyat. Vatan Hariç En İyisi Teknosadan 599 TL'ye almak.
  • teknosa daki ürün kvk yada genpa garantisi altında mı bu fiyata
  • evet her yerde fiyatlar sabitleşti.. nokia'nın kendi ana bayisinden alıcam ordada 599 tl.. hem en iyisi orası geldi bana..
  • bende dün nokia shoptan aldım 599 TL 6 Taksite
  • Merhaba arkadaşlar, webvitrini.com e-ticaret sitesi ER-TA D.T.M.ve TİC.LTD.ŞTİ. ne ait bir oluşumdur. Ben firmanın ortağı ve internet mağazası yönneticisiyim. Adım M.Taylan ÖZTÜRK. Google da kendi sitemizle ilgili arama yaparken bu konuya rastladım. Konu hakkında sizleri aydınlatmak isterim. Bir arkadaşımız bu site güvenilir mi çünkü çok ucuz demiş, bize iletişim bölümünden mesaj atmak yada telefon etmek yerine burada paylaşmış konuyu. Yukarıda yazılan ürün ve sitemizde satışı yapılan tüm marka ve ürünler Türkiye'deki yetkili distribütörlerinden alınan, yetkili servis garantili ürünlerdir. Sitemizde satılan tüm NOKIA modellerinde (KVK & GENPA Garantilidir) ibaresi bulunmaktadır. Sizi bu konuda tatmin etmeyen şey nedir anlamadım. Yani KVK ve GENPA'NIN logolarını da kullanarak tüm indeksleme sitelerinde listelenip GENPA garantili olmayan ürünler sattığımızı düşünüyorsanız, böyle bir satış yapmak bizim için büyük bir hukuksal sorun yaratır bunu bilmelisiniz. Peki bunu nasıl kontrol edebilirim derseniz Genpa'nın resmi internet sitesinden tıklayınız İl olarak İZMİR ilçe olarak da KARABAĞLAR ı seçerseniz gelen bayi listesinde firma ünvanımızı (ER-TA LTD.ŞTİ.) görebilirsiniz bu bizim yetkili Genpa satıcısı olduğumuzu gösterir. İkinci bir yol da şudur. Ürün siparişini verdikten sonra elinize ulaşan ürünü kutusunu açmadan 1 dkda Genpa ürünü olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.Genpa ürünlerinin IMEI nolarını sitesinden teyit edebileceğiniz bir alan vardır.tıklayınız Bu doğrulamayı geçmeyen ürünü teslim almadığınız takdirde ürün bize geri döner ve paranız iade edilir. Ben para ödedikten sonra iade falan uğraşamam derseniz ürünü kapıda teslim aınında kredi kartı yada nakit olarak ödeme sçeneği ile sipariş verirsiniz. Ürün ulaştığında ödeme yapmadan önce IMEI kontrolü yaparsınız. Bir örnek vermek gerekirse; Şuan sitemizde satışı devam eden, sevgili arkadaşımızın 599 TL.ye aldığı NOKIA C6-01 Cep telefonu 544 TL.ye satılmakta tıklayınız+5TL. kargo ücreti +10 TL. Kapıda ödeme farkı ile ürün kapınıza 559 TL. olarak ulaşacaktır. Yada bizi arayıp göndereceğimiz ürünün IMEI nosunu telefonda alabilir, teyit ettikten sonra tek çekim olarak 544 TL.+5TL. kargo (şirketimizden yapılan teslimatlarda kargo ücreti de alınmamaktadır)ile 549 TL.ye tek çekim yada havale ile alabilirsiniz. Yukarıda belirttiğim doğrulama işlemlerini yanlız bizim için değil e-ticaret yapan tüm siteler için uygulayabilirsiniz. Umarım yeterli olmuştur. Emin olun sizin güvenli olarak bildiğiniz 4 e-ticaret sitesi dışında da çok uygun fiyatlarla satış yapabilen birçok e-ticaret sitesi bulunmaktadır. Yeter ki bilinçli bir şekilde araştırma yapın. Firmayı arayın, karşınızda bi muhatap var mı? alacağınız ürün hakkında ve firma hakkında sorular sorun. Cevaplar sizi tatmin etmez ise alışveriş yapmadan geçebilirsiniz yada güvenli diye çok daha fazla para ödeyerek ürün alırsınız. Hepinize iyi günler dilerim arkadaşlar.
  • Evet arkadaş detaylı bilgi vermiş. Ancak insanlar alışveriş yapıp tecrübe etmiş birilerinden duymak istiyorlar bunları. Fakat artık kapıda ödeme seçeneği de olduktan sonra herhangi bir risk kalmıyor. Teşekkürler..
  • evet kapıda ödeme seçeneği var ve bu çok güvenilir geliyor insana ama maalesef kapıda ödeme seçeneği ile sipariş verirseniz ürünü göndermiyorlar.
    ben geçen hafta sipariş verdim perşembe günü cuma yada cts gelir diye bekledim gelmedi. pazartesi aradım "hmmm göndermemişiz" dedi bir bey. sorun nedir diye sorduğumda "göndermemişiz bi sorun yok işte" diye bir cevap aldım. BUgün göndeririz yarın yada yarından sonra sizde olur dendi ona da peki dedim. salı günü aras kargoyu aradım yine bana ait bir gönderi yok tekrar web vitrini ni aradım ve hala gönderilmemiş ürünüm. ve bana diyorlar ki bugün gönderelim dalga geçer gibi. işte bu kadar güvenilir bir site ya ben parasını ödeyip sipariş versem ne olacaktı hiç bilmiyorum.
  • ben de aynı üründen 2 adet almaya çalıştığımda, her ürün için 5 tl kargo+ 13 tl kapıda ödeme seçeneğiyle 23 tl fark istedi. hala diğerlerinden ucuz görünüyor, kapıda ödemeyi seçecem ama, bu her ürüne ayrı kargo parası canımı sıktı.

    edit: siteyi aradım, almak istediğim ürünün stok durumunu soracaktım. konuşurken, ürünün fiyatını yanlış yazdıklarını öğrendim. 150 lira olması gereken ürün 131 lira görünüyormuş. size özel olarak bu ürünü 131 liraya verelim, sonra değiştirelim, hata olmuş, kusura bakmayın dediler, kabul ettim. 2 adeti 300 liraya gelecek ürünü (ve diğer tüm sitelerde de tanesi 200 lira olan) bana 262 liraya yollayacaklarmış. kargo+kapıda ödeme ile 285 liraya geliyor, teknosa ve vatn'da bu fiyat kargo hariç 400 lira. üstelik bu kibar davranışı da hiçbirisi göstermez.

    ben ürünü alır almaz fiyatı 150 lira yaptılar, sözlerinde de durdular.

    şu ana kadar iyi bir siteyle (en azından dürüst tüccarla) karşı karşıya olduğumu düşünüyorum, eğer ürünler sağ sağlim gelir ve başka bir sorun çıkmazsa, yeni elektronik sitem burası olacak.

    gelişmeler hakkında bilgi vereceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunsamsun81 -- 19 Ekim 2011; 17:50:54 >
  • 19 ekimde siperiş etmiş olduğum ürünler 24 ekimde elime ulaştı. araya 2 gün haftasonunun da girdiği düşünülürse, hızlı gönderiyorlar.
    ürünleri inceledikten sonra ödeme yaptım, sağlam paketleme yapmışlar, ürünlerde hasar göremedim.

    tek kafama takılan konu, garanti belgelerini artık imzalayıp göndermeleri gerekmiyor mu? garanti belgesi var ama içinde imza yok.
    nisan 2011 den sonra faturaların garanti belgesi yerine geçmediği, garanti belgesini ayrıca onaylatmak gerektiği yönünde bir şeyler duymuştum.
    bilgisi olan varsa, yardımcı olsun lütfen.

    sonuç olarak, siteden alışveriş yaparken korkmuştum ama, ürünler sağlam ve hızlı geldi. eğer garanti konusunda da sorun olmadığını birileri teyid ederse tek alışverişlik tecrübeme dayanarak bu siteyi tavsiye edebilirim.
  • garanti konusunu webvitrinine sordum, garanti belgesi kaşelenmese de kutunun barkodu durduğu sürece philips'in garantiyi işleteceği söylendi. istersem garantiyi de kaşaleyeceklerini söylediler.

    bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa bilgi verebilirse sevinirim.
  • webvitrini.com dan bu gün sipariş veriyorum bakalım gelecek mi? :)
    Bu arada mesaj atmıştım sistemleri üzerinden tel. ile aradılar. İlk izlenimim çok amatör oldukları kanısına vardım.
    Yaklaşımları vs..
    PTT kapıda ödemeli kargo hizmetiniz var mı diye sorduğumda; telefonu eliyle kapatıp "xxx abi, kapıda ödememiz var mı?" diye sorması durumu gösteriyor.
    Ayrıca alacağım ürünün 2 veya üstü olması durumunda anlayamadığım ya ada anlatamadığım durumlar oldu:
    bir ürün için kargo bedeli 5 TL.
    Dedim ki:
    - 2 ürün olması halinde?
    - O zaman 2.5 TL x 2 = 5 TL
    - Aynı kargo kutusuyla yollamıyor musunuz? Neden ayrı fiyatlandırma?
    - 4 ürün olursa 5 TL
    - Bu uygulama hiç bir e-ticaret sitesinde yok?!
    - Bizim satınalma prosedürlerimiz, algoritmamız bu şekilde.
    - Eyvallah!
  • Siparişlerim sorunsuz ve 2 gün içinde elime geçti. Bilgilerinize..
  • aynı gün kargo, iyi ambalaj sorunsuz alışveriş oldu. tavsiye ederim.
  • ben firmaya mesaj attım elden teslimat için, izmirdeyim bende. bakalım dönüşleri ne olacak. fiyat olarak gayet uygunlar.
  • Siteden Korkmaz Çaytez A356 elektrikli çaydanlık siperişi verdim. İkinci günü teslim edildi. Fakat sipariş vermeden önce firmayı telefonla arayıp siyah renk istediğimi söylememe rağmen bej rengi geldi. Ürün siyah renk gelmiş olsaydı yüz üzerinden yüzdü puanım ama malesef istemediğim rengi gönderdiler.
  • Ben siteden-www.webvitrini.com- 21.72 TL karsiliginda MAXELL DVD-RW satin almama ragmen
    bana CD-RW yolladilar...İsin ilginc yani hatalarini bir turlu kabul etmek istemiyorlar...
    Butun cabalarini musteriyi haksiz cikartmaktan yana sarfediyorlar...Bence insanlar
    arama motorlarindan karsilarina cikan her alisveris sitesinden guvenip alisveris yapmamali diyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargocum -- 20 Şubat 2012; 14:41:31 >
  • Merhaba ;

    Müşterimizin sitemizden vermiş olduğu sipariş MAXELL DVD RW 4.7GB 4X 10 LU pakettir. Bizim müşterimize gönderdiğimiz ürün MAXELL DVD 4.7 GB 16X 5 Lİ paketten 2 adettir. Müşterimiz bizi arayıp '' ben DVD istedim siz, CD göndermişsiniz'' şeklinde bir bilgi verdi. Biz de doğal olarak DVD gönderdiğimizi söyledik, bunda hatayı savunma diye birşey yok sadece ne gönderdiysek onu söyledik.Fakat müşterimizi ikna edemedik bu konuda, biz de aldığı ürünleri KARŞI ÖDEMELİ OLARAK kargoya vererek iade etmesini, ürünler elimize ulaştıktan sonra tekrar kendisiyle irtibat kurup gerekirse para iadesi yapabileceğimizi söyledik.Kendisi de ''siz bana doğru ürünü gönderin ben onları da teslim aldıktan sonra sizin gönderdiğiniz ürünleri geri göndereyim'' dedi. Firma olarak bizim yada herhangi bir başka e-ticaret sitesinin böyle bir uygulaması olamayacağını takdir edersiniz.Sonuç olarak biz sorunu çözmek için gerekenleri yapmaya çalıştık fakat müşterimiz kabul etmedi. Bunun yerine sanki kendisine biz doğru ürün gönderdik iade de almıyoruz, sorun yok demişiz gibi bir yazı yazmış.Bu güne kadar sitemide müşterilerimizle karşılaştığımız her türlü sorunu en kısa sürede çözdük.
  • ben kendilerinden Ultimate duvar aparatı aldım. siparişi verdikten sonra telefon ile görüşüp tekrar siparişimi kendilerine belirttim ve aynı gün sorunsuz bir şekilde sipariş kargoya verildi ve ertesi gün elime ulaştı. bir sıkıntı yaşamadı.
    Umarım yukarıdaki arkadaş ile yaşadığınız sorunu çözersiniz.
  • banka hesabina havale oluyormu acaba.?
    kredi kartim yokta
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.