Şimdi Ara

acil kasko yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2006 model clio symbol aracımı geçen sene 450 tl'ye kaskolatmıştım(1. hasarsızlık indirimi ile). bu sene 2. hasarsızlık olacak ve kaskonuzu 430 tl'ye yapalım dediler. daha uygun olması gerekmez miydi? (aracımın kasko değeri 15500 tl ve araç 48 plaka ve ikametgahım gaziantep'te)
    bir de trafik sigortası geçen sene 100 tl idi bu sene 120 tl dediler. yükselmesi normal mi acaba? şimdiden teşekkürler.



  • Değerli Dokuman;

    Kesinlikle daha uygun bir teklif almanız gerekirdi. Bu fiyatı almanızın sebebi Sigorta firmalarının dönemsel fiyat politikaları. Yani A firması geçen sene Clio'lara çok uygun fiyat verirken bu yıl daha yüksek bir fiyat skalası belirleyebiliyor.

    Sigortacınızın farklı firmalardan teklifler alarak daha uygun bir fiyat alması gerekir.

    NOT: Sigortacınız poliçenizi bu sene başka bir firmaya güncellettiğinde Hasarsızlık indiriminiz bozulmaz !

    Trafik sigortasında ise durum farklı çok ufak farklar olmakla birlikte tüm firmaların fiyatları hemen hemen aynıdır. Ama en azından geçen sene ile aynı fiyata yapabilirler.

    Acenten istediğin indirimi yapamazsa bir teklif hazırlayabilirim...
  • 0 km symbol 1.2 bebnzinli authentique alıyorum ihtiyaç kredisiyle aldığımdan kasko zorunluluğum yok.ç Fakat yaptırmak istiyorum nereden yaptırrım en ucuz kaça gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhlft

    0 km symbol 1.2 bebnzinli authentique alıyorum ihtiyaç kredisiyle aldığımdan kasko zorunluluğum yok.ç Fakat yaptırmak istiyorum nereden yaptırrım en ucuz kaça gelir.


    İletişime gerçerseniz size yardımcı olabilirim...
  • araç bayiye yeni iniyor. Plaka vs belli değil. Yaklaşık ne tutar . 1000 Tl yakınlarında olursa asla yaptırmam. 5 yılda aracın 1/5 ini sigortaya ödemek pek mantıklı değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhlft -- 27 Temmuz 2011; 13:02:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhlft

    araç bayiye yeni iniyor. Plaka vs belli değil. Yaklaşık ne tutar . 1000 Tl yakınlarında olursa asla yaptırmam. 5 yılda aracın 1/5 ini sigortaya ödemek pek mantıklı değil.


    Tc kimlik numaranızı,
    Telefon numaranızı,
    Aracın Tam marka model,özelliklerini özelden mesaj gönderirseniz sizin için teklif hazırlayabilirim...
  • 22 yasindayim ilk aracim 2001 fabia oldu 9800 tl kasko garantisi verdiler, verdigim para ise 1060 tl, 2. sene umarim 600e falan duser hasarsizlikla.

    aslinda yaptirmazdimda, ilk aracim ve daha once hic prtaigim yoktu, birazda kendimi daha guvende hissetmek icin yaptirdim
  • Sigorta şirketleri de, nihayetinde, ticari şirketlerdir. Karlılık herzaman esastır. Bu çerçeveden baktığımızda, şirketler hasar/pirim oranına göre fiyat belirlerler. Bir araç modelinin, belirli yaş, meslek ve cinsiyet grubundaki belirli geçmiş dönem periodlarındaki H/P oranı (hem kendi şirketinde hem de sektör de) na göre dönemsel fiyat belirlerler. Bu da, geçen yıl sıfır hasarsızlık la 900 tl olan bir fiyatın, yenileme döneminde, (hem aracın değerinin düşmesi, hem de 1. kademe hasarsızlığa(30)) rağmen fiyatının 950 tl çıkabiliyor ve bu mnu müşteriye anlatmakta hayli zorlanmaktayız. Zaten bu sebepledir ki, acenteler çoğunlukla birden fazla şirketle çalışırlar. Maksat alternatif fiyat oluşturup müşteriyi kaçırmamaktır.

    Saygılarımla,

    www.limonsigorta.com
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prestor

    22 yasindayim ilk aracim 2001 fabia oldu 9800 tl kasko garantisi verdiler, verdigim para ise 1060 tl, 2. sene umarim 600e falan duser hasarsizlikla.

    aslinda yaptirmazdimda, ilk aracim ve daha once hic prtaigim yoktu, birazda kendimi daha guvende hissetmek icin yaptirdim


    Merhaba,

    Normal bir yaklaşımla, kasko fiyatınız 2. yıl 600 e düşmesi çok zor. Çünkü, seneye aracınız artık 11 yaşında olacak ve maalesef 10 yaş üstündeki araçların fiyatları nisbeten daha yüksek olur. Hasarsız geçireceğiniz bir yılın sonunda hak edeceğiniz %30 indirim de, uygulama da net %25 e denk gelebilecek bir indirim sağlar. Neden diye sorarsanız: bir kasko poliçesi ana ve ek teminatlardan oluşur. Ana teminat "Kaza" dır. Verilen diğer tüm haklar ise ek teminat olarak değerlendirilir. Ve hasarsızlık hakkı sadece ana teminata uygulanır.

    Kasko yaptırmakla iyi yapmışsınız. Gerçi araç değerine göre hayli yüksek olmuş ama emin olun yaşınızın genç olması ile ilgili bir durum bu. Olabilecek bir hasarda zaten kaskoya verdiğiniz pirimi fazlası ile geri alırsınız.

    Kaskoyu mantıksız bulanlar da yorum yazmışlar, kendilerince haklılar tabii ki. Fakat sanırım bu arkadaşlar hiç kazaya karışmamışlar. Kaza yapıp, bir ton cepten ödeme yaptıktan sonra başı önde gelip kasko yaptıran o kadar çok insan varki.

    saygılarımla,

    www.limonsigorta.com
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prestor

    22 yasindayim ilk aracim 2001 fabia oldu 9800 tl kasko garantisi verdiler, verdigim para ise 1060 tl, 2. sene umarim 600e falan duser hasarsizlikla.

    aslinda yaptirmazdimda, ilk aracim ve daha once hic prtaigim yoktu, birazda kendimi daha guvende hissetmek icin yaptirdim


    Hasarsız geçirdiğiniz 1 senenin sonunda %30 Hasarsızlık İndirimi Kazanırsınız. İletişime geçerseniz, yardımcı olabilirim...
  • merhaba ben de kısmetse çarsamba sıfır citreon c3 teslim alıcam.1.4 dizel 34 e aldım.teklifinizi bekliyorum
    arkadasım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atik82

    merhaba ben de kısmetse çarsamba sıfır citreon c3 teslim alıcam.1.4 dizel 34 e aldım.teklifinizi bekliyorum
    arkadasım.


    Aracınız Hayırlı olsun, iletişime geçerseniz yardımcı olmaya çalışırım...
  • arkadaşlar 2006 model bir volkswagen caddy almayı düşünüyorum 1.9 motor kaskosunu kaça yaptırabiliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isa271610

    arkadaşlar 2006 model bir volkswagen caddy almayı düşünüyorum 1.9 motor kaskosunu kaça yaptırabiliriz.



    Kaskonuzu kaça yaptırabileceğinizi öğrenebilmemiz için

    Aracın plakası,
    Ruhsat Sahibinin Tc Kimlik Numarası
    ve Sizinle iletişime geçebilmek için Telefon numaranıza ihtiyacımız var.

    bu bilgileri umit@maltepesigorta.com.tr adresine ulaştırırsanız kaskonuzu en ucuza yaptırmanız için yardımcı olabilirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.