Şimdi Ara

satılık ikinci el ibanez tbx15r elektro gitar amfisi. 150TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Kendisini geçen yıl ikinci el almıştım.Az kullanılmıştır.Faturası garantisi yok.Amfiyle kablosu var.Daha iyi bir amfi alacağım için amfimi satıyorum.
    Amfi için yorum yapacak olursak amfinin tonları sert ve fiyatındaki diğer ürünlere göre daha kaliteli ve temizdir.Üzerinde bass mid,mid frekans ve treble ayarları vardır.Ek olarak bulunan bu mid frekans ayarıyla gerçekten geniş bir ton yelpazesi elde edebiliyorsunuz.Üzerinde reverb efektide var fakat distortion katında çok anlaşıldığını söyliyemiyeceğim.Cleandeyken daha belirgin ve tatmin edici oluyor.Ayrıca clean katındayken gaini %50den çok açarsanız daha değişik bir distiortion elde edebiliyorsunuz.Ritimde gerçekten çok hoş oluyor.Kulaklık çıkışı ve cd/mp3 girişi mevcut.Cd/mp3 girişine bilgisayardan bağlayıp ordan guitar pro vs. eşlik edebilirsiniz.Kulaklık çıkışınıda hem kulaklık takmak için hemde sesi bilgisayara aktarmak için kullanabilirsiniz ama ses kalitesi düşer.
    Hiçbir sorunu yoktur.Fiyatı 150TL dir.

    ÖZELLİKLER

    -15 Watt çıkış.8" Ibanez IS1008G
    -X Mod kanalı.
    -Normal kanal üstünde Gain kontrol.
    -Parametrik MID EQ kontrol.
    -Reverb Efekt.
    -CD/MP3 Player girişi.
    -Kontroller:Normal Kanal:(Gain, Volume Kanal Switch).X Kanal:(Gain,Volume)
    -Boyutlar:367x351x201 mm
    -Ağırlık:7,3 Kg

     satılık ikinci el ibanez tbx15r elektro gitar amfisi. 150TL

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.







  • Hocam merhaba öncelikle şunu belirteyim ki herkesin kafasındaki fiyat kendi düşüncesidir ben sadece yorumumu yapayım, bu fiyata Marshall MG serisi 15lik amfiler bulunuyor kalite olarak daha üstün olduklarını rahatça söyleyebilirim bütçem o kadar olsa satın alırdım fakat daha düşük yollu birşey bakıyorum sizin fiyattan inme gibi bi düşünceniz olabilir mi olumlu olumsuz cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
  • Kalite olarak kesinlikle aynı fiyattaki diğer ürünlerden hiç bir şekilde aşağı kalır yönü yoktur.İsteyen arkadaşlar internetteki yorumlarada bakabilir google dan.Çok tutulan bir amfidir ve bunu haketmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 17 Temmuz 2011; 19:54:40 >
  • Burasi boyle maalesef, kimse tutamaz kendi gorusunu allah yazgisi gibi bildirmeye. Neyse, om attim, yarin alabilirim
  • Aynen fiyat düşürmek için malı kötülemeyi seninle pazarlık yapmaktan daha kolay görüyorlar
  • Ben hiçbir şekilde bu amfiyi kötülemedim yazdım da zaten marshall yeni teknolojisiyle lambalı amfi gibi tonlar verebiliyor kalite olarak üstündür dedim ve fiyatta inme gibi bi imkan olup olmadığını sordum sende amfinin alıcısısın belli satıcıya yağ çekmek için kafana göre yorum sallamasaydın.. orada herkesin fiyatı kendi düşüncesidir yazdım satıcıya laf düşmeden sen nasıl kötüleyebiliyorsun anlamadım umarım bu amfiye iyi tonlar alabilirsin.
  • yurtici yurtdisi alisveris sitesi ve forumlara bakmanizi tavsiye ederim karsilastirmalar icin.
  • kardeş ö.m attım
  • ö.m gönderilemiyor. ben de anlamadım. amfinin ben 3. sahibi olucam. amfi şu an ne durumda ? çalışıor mu ? kozmetik veya ses açısından herhangi bir problem var mı ? vuruk ezik aşınma ya da yıpranma durumu var mı ? son fiyatın nedir ? eğer anlaşabilirsek elden almaya çalışıcam. olmazsa kargo kısmını konuşabiliriz. ben adanadayım şu an. hotmail i ve burayı her gün kontrol ediyorum. dogancaaan@hotmail.com dan bana ulaşabilirsin. iyi günler
  • Amfi frostbite'a satıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.