Şimdi Ara

xperia x10 senkronizasyon yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • geçenlerde telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmek zorunda kaldım sonrasında telefonu se'nin sitesinden senkronize etmek istedim ama bi türlü beceremedim..sanırım güncellemeden sonra biraz farklı yapılıyo senkronizasyon kişilerim ajandam filan senkronize edemediğim için şimdilik eksik kaldı..nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim teşekkürler..



  • yok mu yardımcı olabilecek kimse acaba?
  • bilgisi olan yok mu hiç?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kwrak

    geçenlerde telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmek zorunda kaldım sonrasında telefonu se'nin sitesinden senkronize etmek istedim ama bi türlü beceremedim..sanırım güncellemeden sonra biraz farklı yapılıyo senkronizasyon kişilerim ajandam filan senkronize edemediğim için şimdilik eksik kaldı..nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim teşekkürler..


    gmail ile zaten otomatik yapıyor? Eğer sen hiçbir zaman senkrenizasyonu aktif edip gmail hesabınla ilişkilendirmediysen biraz zor.
  • gmail hesabımla ilişkilendirmemiştim ama daha önce se'nin sitesinden senkronize etmiştim telefonu..neyse yapabildim sonunda..yazayım da herkes öğrensin..telefonda ana menuden senkronizasyon uygulamasını açıp kullancı bilgilerini girip oturum aç diyoruz, sonra ayarlar>hesaplar ve senkronizasyon'dan yeni hesap ekle diyip sony ericsson sync seçiyoruz bitti diyoruz..o sırada internetten de yeni telefon ekle diyip telefon u seçip açılan sayfada tamam diyoruz senkronize oluyor..teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.