Şimdi Ara

İphone çok sağlam bir telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle iphone piyasaya çıktığında rakipleride ilk dokunmatikleri piyasaya sürmeye başlamıştı,
    Sanırım teknosa idi,yeni bir telefon almak istediğimi iphone almak istediğimi söylemiştim,ama bir yandan da telefona sahip çıkabilir miyim bu çekincemi dile getirdim,ekra cam olduğu için vs düşürünce başıma iş açmasın diye yaklaşınca o zaman nokia nın da ilk dokunmatiği 5800 ı önermişti adam bende ozaman için 720 tl peşin parayla almıştım,plastik görünümü vs bana daha güven verdi düşürürsem vs gibi durumlarda. Neyse iphone kullanmaya başlayalı telefon ilk aldığım günde dahil kaç kere elimden yere düştü,açıkçası her telefon gitti,ekran kırıldı dediğimde telefonu aldım baktım taş gibi hiç bir şeyi yok,şaşırdım açıkçası,az önce de kıyafetleri toplarken iphone u farketmedim tshirt i çekince hop çat diye düştü yere 1-2 kere sekti hatta,yine eyvah dedim,aldım abi çizik bile yok ya,buna itafen başlık açmak istedim,yani taa ilk yıllarda gidip nokia ya o kadar parayı boşuna vermişim







  • Zararin neresinden dönsen kardır dostum:)
  • benim iPhone 3g telefonum sandalyenin üstünden düşüp ekranı boydan boya çatlamıştı .. ama elimden,cebimden düştüğü de olmuştu bir şey olmamıştı bunlar birazda şans işi ... aynı dayanıklılığı iPad2 için söylemicem arka kasası çok yumuşak en ufan bir darbede zedeleniyor .
  • benim iphone 4 100 kere yere düşmüştür en az ama hala bir tane bile çizik yok.
  • AhmedKaymakcı@

    Yani sırf bu korkum yüzünden daha ilk zamanlar iphone almamıştım,çok beğenmeme rağmen,o zamanlar bu kadar kılıflar vs de yoktu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.mta -- 5 Temmuz 2011; 15:17:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugra09

    benim iPhone 3g telefonum sandalyenin üstünden düşüp ekranı boydan boya çatlamıştı .. ama elimden,cebimden düştüğü de olmuştu bir şey olmamıştı bunlar birazda şans işi ... aynı dayanıklılığı iPad2 için söylemicem arka kasası çok yumuşak en ufan bir darbede zedeleniyor .

    Sanırım biraz da şans işi ama ilk aldığım gün arkadaş yanlışlıkla koluma çarptı telefon bildiğin yere atmış gibi elimden düştü,ama hiç bir şey olmadı. Bir keresinde banyoda müzik dinlerken çarpmıştım fayanstan yere düşmüştü yine bir şey olmadı,bugun de yine baya takla attı ama bir şey olmadı sanırım kasayı çevreleyen metalik kısım çok sağlam,ve genelde şans eseri o yüzeyin üstüne düşüyor ki telefona bir şey olmuyor,bugun telefona bir şey olmayınca ilk aldığım gün ki gibi sevindim yani,helal olsun lan dedim




  • Zamanında 5800'a 720 lira... Şaka gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.

    Zamanında 5800'a 720 lira... Şaka gibi.

    katılıyorum basmatik telefona 720 lira nasıl kullanmışım onu hala şaşıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.

    Zamanında 5800'a 720 lira... Şaka gibi.

    milli servetin cöpe gitmesine güzel bir örnek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.