Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.020
Cevap
126
Favori
870.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • boldpilots kullanıcısına yanıt

    çok gecmiş olsun . Yıllardır bu formu takip ediyorum sürekli harun hocanin reklamı yapılıyor . Malesef bu jinekomastiden maduru olarak hastalik konusunda kimsenin haberi olmasını istemememizden dolayı çekincelerimiz ve utanıyor olmamızdan faydalanilanak maddi çıkar elde etmek amaçlı yorum yazmaktan çekinmiyirlar.

  • yeniüye000111 Y kullanıcısına yanıt

    Öncelikle geçmiş olsun. Harun hocaya ameliyat olacağım dediğimiz için reklam yapmakla itham edilmek hoş birşey değil. Ben de bir süredir burayı takip ediyorum. Öne çıkan iki isim vardı. Biri uğursel güçlü diğeri harun çöloğlu. Harun hoca estetikçi olduğu için ben onu tercih ettim. Sonuçta ne çıkacak henüz bilmiyorum. Başımıza olur da kötü bir şey gelir mi bilmem. Ama komplikasyon denen bir şey var. Her ameliyatta böyle riskler var. Arkadaşın durumuna üzüldüm. Sizin yaşadığınız olumsuzluğu bilmiyorum ama belli ki şikayetçisiniz. Bunun için hukuki yollar var.

    Bir arkadaş da dikişlerinin erimediğinden şikayet etmişti. Bunun üzerine ben asistanına sordum. Böyle birşeyi yaşamak istemediğimi belirttim. Bazı iplerin böyle çıktığını falan söyledi. Eriyen ip diye alıp sonradan geç eriyenlerden olduğunu anladıklarını ve dikkat edeceklerini söyledi. Malzeme bu sonuçta Karışıklık olabilir. Ameliyata bağlı bir komplikasyon değil.

    Sizin şikayetinizi burada paylaşmanız önemli. İnsanlar merak ediyorlar, bilmedikleri şeyleri buradan öğreniyorlar, olumlu ya da olumsuz bir fikir sahibi oluyorlar. Dediğim gibi düne kadar ben de harun hoca ya da bi başkasını bilmezdim. Neredeyse her şeyi burada öğrendim.

    Ama olumsuzlukları paylaşırken diğer insanları reklamla falan itham etmek doğru değil. Sanki her olumlu yazan reklammış da sadece olumsuzluklar gerçekmiş gibi bir durum ortaya çıkıyor. Ben yarın ameliyat olacak biri olarak bundan rahatsız oldum açıkçası. Kimse benim babamın oğlu değil. Öyle bile olsa, hata varsa söylenmeli. Hem madem harun hoca hakkında olumlu şeyler yazanlar yalan söylüyorsa sizin de onu kötülemek için iftira atmadığınızı nerden bilelim? Ya siz de başka bir doktorun çıkarı için harun hocayı kötülüyorsanız? Görüldüğü gibi bu işin sonu yok. Kime göre neye göre?

    O nedenle ben olumlu ve olumsuz her şeyi burada anlatmayı düşünüyorum ki sonradan okuyanlar doğru ve tarafsız bir bilgi edinmiş olsunlar. Ha, olur da yaşayacağım başka sorunlar çıkar Allah korusun, onun düzeltilmesi için de elimden geleni yaparım. Hakkımı almak için uğraşırım. Dedim ya kimse babamın oğlu değil. Biz bu ameliyatı ihtiyacımız olduğu için yaptırıyoruz. Bu bir hak. Sağlık meselesi. Şakaya gelmez, gelmemeli. Benim utandığım çekindiğim de yok. Ayıp bir şey değil jinekomasti sorunu yaşamak.





  • yeniüye000111 Y kullanıcısına yanıt

    Beni fotoğraflarla tanıyabilecek kimse yok buralarda. Bu yüzden utanmamın bir manası yok. Maddi çıkar hakkında yazdığınız şeyi görünce güldüm. Fiziksel durumunuzdan önce, düşüncelerinizi sağlıklı yapmayı deneyin. Daha önemli.

  • Bende harun çöloğluna ameliyat olanlardan birisiyim. ve sonuçtan, iyileşmeden ve sürecin hızlı ilerlemiş olmasından çok memnunum. ama burada en çok uğursel güçlü hocanın reklamının yapıldığını gördüm. bu rağmen harun çöloğlunu tercih ettim. birincisi harun hocanın plastik cerrah olması. çünkü araştırdğınızda aslında bu ameliyatı yapma yetkisi plastik cerrahlarda var. aslında önemsenecek bir detay. ikincisi bu kadar parayı veriyorsam iyi bir hastanede ameliyat olmak isterim. son olarakda harun hocayı tercih etmiş olmamın sebebi zaten ona ameliyat olan bir kişinin sonuçlarını canlı olarak görmüş olmam. eğer ameliyatımda bir komplikasyon çıkmış olsaydı yinede keşke tercih etmeseydim demeyebilirdim. burada önemli olan doktorun seni sahiplenmesi. mutlaka uğursel güçlü hocada başarılı bir doktor, ama nedense burada uğursel güçlü dışında bir doktor söylendiğinde bir saldırı başlıyor gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FDPilot -- 7 Mart 2022; 1:14:2 >




  • FDPilot kullanıcısına yanıt
    Hocam harun hocayı konuşanlardan bir resim fotoğraf öncesi-sonrası göremiyoruz, haliyle şüphe yaratıyor bu durum, herkes dişinden tırnağından arttırarak yaptırıyor bu operasyonu, hoca iyidir kötüdür bilmem ama reklam için buradaki insanları kandırmak isteyenler net kötü kadın çocuğudur, bu dünyada ve diğer dünya da iki yakaları bir araya gelmez inşallah
  • erqek E kullanıcısına yanıt

    hocam ben paylaşmıştım, yeni fotolarıda paylaşabilirim sorun değil. sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz de. dediğin gibi burada maddi bir çıkar için veya insanları yanıltmak için yazan varsa en adi kötü kadın çocuğudur.

  • Morquan M kullanıcısına yanıt

    Benimde harun hocaya haftaya ameliyatım olucak.

    Deneyimlerinizi ve şuna dikkat et dediğiniz birsey varsa lütfen yazarmısınız.

    Forumda Sağolsun baya bilgilendiren oldu ama sizinde deneyimlerinizi okumak isterim.

  • sürekli farklı hesaplardan atılan aynı msj lar için demiştim ( ben şu hocaya ...... ..... ameliyat oldum hoca şöyle iyiydi böyle iyiydi aynı gün taburcu oldum direk evime geçtim . bir sonraki gün işime başladım )
    Sürekli atılan msj bu hep aynı kalıp . hikayeler bellioluyor arkadaşlar. Öncesinde ameliyat olamayanlar için yönlendirici oluyor. Attıgım msja hemen gelen tepkilerden de belli olmuyor mu! Ameliyat sezonu açılıyor gelsin reklamlar :)) (gülmek isteyenler gülebilir:))
  • bir iki gün önce ameliyat sonuçlarından memnun kalmamiş olan yurt dışına çıkıyorum diyen arkadaş vardı fotoğrafta göndermişti . o yazıyı bulamıyorum acaba tekrar paylaşabilir mi . ameliyatı hakkında bilgilendirebilir mi?
  • yeniüye000111 Y kullanıcısına yanıt

    Arkadaş bildiğin bir şey varsa söyle biz de bilelim. Yok öyle işkembeden sallıyorsan o da senin karakterin. Mesaj atıp insanları suçluyorsun, cevap verince de bakın gördünüz mü falan diyosun. Değişik valla...tekrar söylüyorum, ben başımdan ne geçerse, açıkça yazmak istiyorum. Ameliyat düşünenlere faydam olsun. İyi ya da kötü, memnun edici ya da rahatsız edici ne yaşarsam yazacam buraya. Daha ne diyebilirim? Hastanedeyim şu an hatta. Saat 8'den sonra süreç başlayacak.

  • erqek E kullanıcısına yanıt

    Açıkçası benim de harun hocaya dair en büyük iki çekincemden biri buydu. İnternette kendi sitesinde öncesi sonrası fotoları var ama burada paylaşan bir kaç kişiden başka yok. Bu durum başta canımı sıktı. Ayrıca yorum olarak da harun Çöloğlu'nun sayfasından başka olumlu bir yorum da bulamadım. Doktorsitesi vb. yerlerde de aynı şekilde. Ya hiç olumsuz yorum yok ya da genel olarak yorum yok. Üstelik kendisi de instagram ya da diğer sosyal medyada jinekomasti ameliyatlrının görsellerini hiç paylaşmamış. O kadar burun estetiği ya da meme büyütme bile var ama bir jinekomasti görseli yok. İlginç bir durum.

    İkinci olarak da sevdiğim bir doktorun lafı beni kuşkulandırdı. O hastalarının telefonlarına hep kendisi çıkardı. Bir doktora kendi telefonundan ulaşamıyorsan dikkatli ol derdi. Ameliyat öncesi telefona çıkmayan adam ameliyattan sonra hiç çıkmaz, olur da sorun yaşarsan Asistanı ya da sekreteriyle uğraşır durursun derdi. Açıkçası harun hoca bu örneğe uyuyor  ama bir sorun olmazsa zaten bu ihtimallerle kafayı bulandırmaya gerek kalmayacak. Olursa da ona göre pozisyon alırım diye düşündüm. Zaten işlem olarak basit bir operasyon. Hızlıca sonuç alabilecek olmak, en azından teoride, beni çeken faktör oldu sanırım. Bir an önce kurtulup normal yaşama dönmeye, jinekomastiyi geride bırakmaya çalışmak mantıklı geldi.





  • erqek E kullanıcısına yanıt

    dün bir paylaşım olmuştu nedense kaldırıldı . Harun hocaya ameliyat olan bir arkadaş memnuniyetsizlini bir fotoğraf ile paylaşmıştı . Birde böyle bir durum var paylaşımların kaldırıldıgı da oluyor

  • Morquan M kullanıcısına yanıt

    dün bir paylaşım olmuştu nedense kaldırıldı . Harun hocaya ameliyat olan bir arkadaş memnuniyetsizlini bir fotoğraf ile paylaşmıştı . Birde böyle bir durum var paylaşımların kaldırıldıgı da oluyor . Şöyle bir durum var her hastayı ilk gün taburcu ediyorlar dokunun alınacagı hakkinda dokuyu almamız gerekiyor demiyorlar muyene sonrası vaser lipo yapıp dokuyu almaya gerek duymadık diyorlar. Umarım sizin ameliyatiz başarlı olur

  • yeniüye000111 Y kullanıcısına yanıt

    Sizinde görmüş olmaniz gerekiyor o fotografı en son yapılan fotografli paylasım asistanı hastayı hoca ile görüştürmüş oda '"yapabilecek birşey yok dedi " diye yazmıştı

  • yeniüye000111 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ben doktorla tekrardan görüştüm bir yanlış anlaşılma olmuş seni yurtdışına memnuniyetsiz göndermeyeceğimize emin olabilirsiniz dediler revizyon içinde min 6 ay geçmesi lazım ama Ben yurtdışına çıkacağım için 5. Ayda yapıcaklar. O yüzden şuan ben rahatladım paylaşımla insanlarıda endişelendirmek istemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boldpilots

    Hocam ben doktorla tekrardan görüştüm bir yanlış anlaşılma olmuş seni yurtdışına memnuniyetsiz göndermeyeceğimize emin olabilirsiniz dediler revizyon içinde min 6 ay geçmesi lazım ama Ben yurtdışına çıkacağım için 5. Ayda yapıcaklar. O yüzden şuan ben rahatladım paylaşımla insanlarıda endişelendirmek istemedim.

    paylaşımlarınız icin iyi niyetiniz için teşekkurederim. ilerde istediginiz sonucu elde etmenizi dilerim.

  • erqek E kullanıcısına yanıt
    Bu iş saç ekim operasyonlarında da var 3-5 kuruş için yanıltıyorlar insanları, telegram grubu kurup oradan teyitli paylaşımlar yapabiliriz, hiç çekmeyen 5 sene çekmiştir bu derdi, herkesle de konuşulacak bir şey değil, dertdaşlar olarak ameliyat olanlar olmayanlara bilgi verir, dr önerisi, devlet hastanesinde olanlar süreçleri paylaşır vs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erqek

    Bu iş saç ekim operasyonlarında da var 3-5 kuruş için yanıltıyorlar insanları, telegram grubu kurup oradan teyitli paylaşımlar yapabiliriz, hiç çekmeyen 5 sene çekmiştir bu derdi, herkesle de konuşulacak bir şey değil, dertdaşlar olarak ameliyat olanlar olmayanlara bilgi verir, dr önerisi, devlet hastanesinde olanlar süreçleri paylaşır vs

    telegramda gizliliği koruyabilirmiyiz

  • yeniüye000111 Y kullanıcısına yanıt
    Tabi ki anonim oluyor herkes tel no vs gözükmüyor
  • Herkese selamlar. Ameliyatı pazartesi oldum. Herşey hızlıca gerçekleşti. Söylenildiğine göre gayet başarılı bir operasyon olmuş. Bende fazla meme dokusu olmadığından kısa sürdü.

    Narkozdan uyandığımda çok bekletmeden odaya aldılar. Bu arada hastane ortamı gayet iyi. Odalar otel odası gibi konforlu. En az 4 yıldızı var:)

    Odaya geldiğimde korseler üzerimdeydi. Narkozdan uyandığımda fark etmedim ama ameliyathanede giydirmiş olmalılar. Altta atlet şeklinde korse, üstünde de yatay ikinci bir korse oluyor. Memeleri sıktıkça sıkmışlar. Yol yorgunu olduğum için de arada uyukladım falan ama ilk uyandığımda bariz bir acı vardı. Sonra hocanın asistanı geldi ve odada biraz yürüttü beni. Hareket edince o ağrı da kalmadı. Korseleri kullanma konusunda bilgi verdi ve hocayı beklemek üzere dinlenmeye devam ettim. Bir ameliyatı daha olduğu için biraz gecikti ama geldiğinde kısaca işlemi özetledi, başarılı geçtiğini, antibiyotik ve ağrı kesici ilaçlar içeren bir reçete vereceğini, ilk 5 gün korseleri çıkarmamam gerektiğini söyledi. Yemek yedikten sonra taburcu olabileceğimi de ekleyerek çıktı.

    Yemekleri yedim. Hatta fazla fazla getirdiler, yola çıkacağımız için onları da yedik kardeşimle beraber:) bu arada yanınızda bi refakatçiniz olsun mutlaka.

    Ertesi gün ilk ilaçlarımı aldım. Ağrılarım yoktu ama yatmadan parol içtim. Kas gevşetici falan aldım. Antibiyotik 7 gün devam zaten. Genel olarak sıkan korselerin dışında bi şikayetim olmadı. Yatay korse aşağı kayıyor devamlı, onu koltuk altına kadar çekip kırışıklık kalmayacak şekilde düzeltmek önemli.

    Bu işin bence en zor kısmı sırt üstü yatmak zorunda olmak. İşkence halini alıyor bir süre sonra. Normalde ince yastıkla yatmaya alışkınım ama mecbur sırtımı yükseltmek zorunda kaldım. Biraz daha iyi uyunuyor o şekilde. Ayaktayken de bol bol su içip dik şekilde yürümek lazım.

    Korseler yaşam konforunu oldukça düşürüyor. Kendi çorabınızı giyemiyor, damacanadan su bile dolduramıyorsunuz. Kapı kolu açarken bile insan göğüs kaslarını kullanıyormuş bunu anladım. Arada zorlamak zorunda kaldım ama genel olarak ağırlık falan taşımadım. Ağrıtmamaya çalıştım.

    Öyle 3 gün sonra işe başlamak falan hikaye arkadaşlar. Bir kere yatay korse çıkmadan üstüne ne giyseniz alttan belli oluyor. Cırt cırtlı kısmı rahatsız ediyor. Fizik görünüşün dışında da dediğim gibi hareket kısıtınız çok fazla. Ben ikinci gün kollarımı kaldırmaya başladım. Üçüncü gün kapı pervazına falan dokunabiliyordum ama asistanın uyarısıyla vazgeçtim.

    Lipo için solüsyon verildiğinden korse üstünde kalan bölgede şişlikler olabilirmiş. Bol bol su içmek lazım. Hareketsiz de kalmamak gerek. Henüz dışarı çıkmadım. Evin içinde yürüyorum devamlı.

    Bugün duş alma günü nihayet. Duştan sonra da seksi fotolar için tıklayınız yaparım:)

    Şaka bi yana, şimdilik bi olumsuzluk yaşamadım. Ameliyat sonrası destek de güzel. Sormadan yazıyor zaten asistanlar sağ olsunlar. Süreç devam ediyor elbette. 1 ay sonra görüntü netleşir diye düşünüyorum. Şimdilik bu kadar.





  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.