Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.019
Cevap
126
Favori
869.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • asdfsdfhjlaskfh A kullanıcısına yanıt
    Şubatta problem yoktu. Şuan ne durumda bilmiyorum
  • yeniüye000111 Y kullanıcısına yanıt

    Ufuk aydın bursada bu ameliyatı olabileceğin en iyi doktor, tavsiye ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa dışında yaşıyorum artık Bursa sı İstanbulu İzmiri Antalyası Ankarası önemli değil bu işte başarılı bir doktor arıyorum. Siz bu ameliyatı oldunuz mu ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar tekrar,


    ben de bir çılgınlık yapıp cuma oldum ameliyatı genel olarak iyi gidiyor iyileşme süreci ama korseyle uyumaya alışamadım. Her sabah belimin alt kısmında ciddi ağrıyla uyanıyorum eğimi ayarlanan hastane yatağından çıktığımdan beri. Bu konuda önerisi olan var mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.kaanalper

    Arkadaşlar selamlar, görüştüğüm bir doktor lipo işlemini meme ucunun altından yaptığını böylece iki kez cilt kesme işlemi yapmaya gerek kalmadığını söyledi. Mantık güzel ama uygulamaya gelince sıkıntı olabilir ve daha önce böyle bir yöntem ded duymadım açıkçası. Başka duyan var mı? Klasik yöntemde lipo için iki ayrı kesi atılıyordu göğüsün altından. Doku çıkarma islemi için ise meme başı ağ şeklinde kesiliyordu.

    ben 2012de bu şekilde oldum gayet memnunum

    2 yara izi yerine 1 adetle kurtulmak mantıklı

  • günaydın tek noktadan sadece liposakşın ameliyatı mı oluyorsunuz hiçbir ayrıntı yok kimden bahsediyorsunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarmerhaba ben de jinekomasti ameliyatı olucam doktor öneriniz ve tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • estetik plastik cerrahlar genelde bir -iki- veya üç noktadan liposakşın yapıyor liposakşında 5 yıl sonra tekralaya biliyor. diğer yöntemleri kullananlardan ise fenomen okan serbes in ameliyat hocası uğursel güclu var yarım ay artı diren kullaniyor başka dersen en çok reklamı dönen ali mezdegi var memenin 10 cm altından açtığı delikten dokuyu alıyor. sonra leyla avras var meme başından küçük bir delkten vasez yapıyor sonra yarım ay dokuyu alıyor. çöloglu yarım ay yapiyor. bursa da ufuk aydın var oda meme başından actığı küçük delikten hem vasez hem dokuyu alıyor .Araştirma sonuçlarım Tek hoca ismi yazıp dr asistanı gibi gözükmel istemedim . Burada asistanlar belli onlara bakmadan yardımlaşalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle teşekkür ederim harun cologlu hakkında ne düşünüyorsun ugursel güçlü fiyatını çok buldum en uygun harun cologlu verdi ama kararsizim çünkü doktor hakkında olumlu olumsuz yorumlar okudum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qaethkvtuf Q kullanıcısına yanıt

    çologlunun asistanı sürekli burada yazıyor onun sayesinde ismini öğrendim fiyat olarak olayı düşünmüyorum ameliyat sonrası izler daha önemli oldugunu düsünuyorum. daha önce bu ameliyatı 2 kez oldum birincisinde devlet hastanesinde oldum dr çok ilgiliydi ameliyat sonrası izler için krem verdi 6 noktada hiç iz kalmadı . ikinciyi özelde 7 yıl once oldum ankarada f. bingol e okadar para verdim herhangi bir krem vermedi iki kesi yapti ama kesileri buyuk ve ameliyat sonrası izler hâlâ duruyor. ustune izler için estetik oldum yinede gecmedi . ozeller paranın peşinde ben son kez ufuk aydin ı düsünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi olan arkadaşlar varsa diye yazıyorum, geçmiş 20 sayfayıda okuyarak derlemeye çalıştım. Bundan sonra yorum yapacak/yardımcı olacak arkadaşlardan ricam: İkamet Şehri-Evre-Doktor-Fiyat şeklinde belirtirsek birbirimize daha çok yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.


    Öncelikle bu sorundan 10 yıldır müzdarip olanlardanım. İlk 5 yıl durumdan haberim yoktu, bir doktorun farkedip söylemesi üzerine gitmiştim doktora. O zaman yaş 22, "belli bir yaşa kadar beklemelisiniz" demişlerdi. Aradan 5 yıl geçti, haliyle ilerledi bu hastalık. Pandemi ile birlikte kilo da aldım. 3.Evre jinekomasti var bende de, bu zaten son aşama yani hem kitle hem de sarkma var.


    Kilo 105+, boy 1.80+ ama önemli olan evre diye düşünüyorum, başlıkta yazılı fiyatlar evreler yazılmadığı için çok farklı olabiliyor. Bende yakın zamanda bu ameliyatı olmayı planlıyorum.


    1 yıldır takip ettiğim bu başlıktan da gördüğüm tüm doktorlarla da iletişime ayrı ayrı geçip fiyat almaya çalıştım ama bugun malum cumartesi hafta içi daha net olur herşey gibi geliyor.


    Yine araştırmalarıma göre Lipo yöntemini tercih etmemek gerekiyor. Genel anestezide o doku oradan alınmadıkça risk devam ediyor, memnun kalınmıyor.


    Esteworld (Altunizade) 12.000 TL (Ağustos,2020), Uğursel Güçlü (Duygu Hastenesi) 17.500 TL (Nisan,2021), Harun Çöloğlu (Liv Hospital) 15.000 TL (Nisan,2021) , İbrahim Karahan (Özel Meltem Hastanesi), Türker Üstün (İzmir) 14.000 TL (Nisan,2021), Mehmet Bozkurt (Bağcılar Devlet Hastanesi) bu başlıkta gördüğüm doktor ve verdikleri fiyatlar.


    Diğerlerindende yanıt aldıkça editleyebilirim umarım. Ama önemli olan gerçekten karar vermek, hayatı ertelemek çok kolay.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setupbootstrapper -- 23 Nisan 2021; 17:2:47 >




  • Evet ben de ismini burada gördüm tam emin değilim bu yüzden harun cologlunda olan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben 8 ay önce sadece lipo ile ameliyat olmuştum ama pek memnun kalmadım son halini fotoğrafını paylaşacağım doku alınmalı mıydı sizce tekrar sadece doku alınması için ameliyat olmalı mıyım düşüncelerinizi belirtmeniz benim için çok önemli teşekkür ederim bu 8 ay içinde kilo almadım aynı kilodayım.göğüslere dokunduğumda yağ yok hatta kemik değiyor elime ama götüntü iyi değil.
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ozturk218 O kullanıcısına yanıt

    8 ay çok erken ama kendin hissedersin senin kontürlün dışı şislik oluşur. tşört giydiginde önceden yaşadığın hissin aynısı tekrarlıyor. fotograflarda o kadar belli bir şişlik yok .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniüye000111 Y kullanıcısına yanıt

    Aynen dediğiniz gibi kontrol dışı şişlik oluşuyor o hissiyat tekrarlıyor yani ameliyat olunca düz bekliyorsunuz benim beklentim böyleydi ama yine de biraz var gibi demi şişlik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar. Ben de olmaya karar verdim. 16 yaşımdan beri, 7 yıldır düşük kiloda olsam da yüksek kiloda olsam da göğüslerim hep yağlıydı. Sporla düzelmedi. Doktora gittim ve jinekomasti olmadığı söylendi. Bütçem 10k tl ve Antalya da yaşıyorum. Daha önce Antalyada ameliyatı olmuş memnun kalan arkadaşlar var ise lütfen cevap olarak yazsın. Artık ben de diğer insanlar gibi rahatsız olmadan denize girmek istiyorum. Bu durumu çok takıntı yapıyorum.

  • karşidan çekilen fotonda bir tarafın da farklilik var bana göre sag tarafin . dr lar ameliyat öncesi saglak mısın solakmısin diye soruyorlar iki tarafa eşit işlem yapmıyorlar sonra asimetrilik oluyor. yinede bur müddet daha vucudun toparlamasini bekleyebilirsin .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alo1 A kullanıcısına yanıt

    antalya da merkezde yada ilçelerinde olması gerekiyor İbrahim barış çağlar var dört dörtlük insan evladı . en azından muayene olup hangi yöntemler ile ameliyat yaptını ögren derim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.