Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.019
Cevap
126
Favori
868.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • geçen arkadaşın biri konu açmıştı.bende doktora görünmeye karar verdim.kaç yıldır takıntı hale getirmiştim.başta nolcak lan erkeksin modundaydım sonra spor yapınca daha da büyüdü gittim doktora hemen teşhisi koydu.cerrahi bir işlemi var dedi.zaten araştırmıştım önceden.adam hiç uzatmadı pazartesi ultrasyonu yapalım ardından ameliyat ol dedi.bizde şüphlendik haliyle niye acele etti diyesize sorularım şu

    1-bu ameliyat için uzun bir araştırma yapılması gerekli mi?
    2-doktordan doktora değişen bir ameliyat mı?yani adamın tam halledememe olayı olabilir mi
    3-genel anesti olayından korkuyorum kaç saat sonra uyanırım?
    4-doktorun böle acele etmesinin bir nedeni olabilir mi yoksa herkese mi böle yapılıyor?


    not:özel hastane
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Beyler bakın.Bu işi hayatınızda bir kere olup kurtulacaksınız,doğru.Ama sakın o gözle o rahatlıkla bakmayın olaya.Gerekirse aylarınızı harcayın maddiyatınıza da uygun en iyi doktoru bulun.İstişare edin,doktor doktor gezin. Hiçbi şeyden tamamıyla emin olamazsınız tabi Allah’ın takdiri ama bu ameliyat olsun bitsine getirilecek bir ameliyat değil.Çevrenizde bu ameliyatı olanlar varsa onların da üstünkörü anlatmalarıyla,doktoru övmeleriyle ikna olmayın gidin sonuna kadar kullanın hakkınızı güven duygusunu yakalayana kadar kurcalayın.Çekindiğiniz her soruyu sorun sizi geçiştiren,he he yapıcaz edicez şeklinde boş yapan doktoru elinizin tersiyle itin.Sonuçta bi şeyler imzalatıyolar size ve günün sonunda mağdur siz oluyorsunuz onlar o imzayla kendilerini güvence altına alıp girişiyorlar bu işe.Doktorunuz en başta sizi insan yerine koysun ondan sonra bir takım şeyleri konuşmaya çalışın onda da ikna olmazsanız başka doktora ardından başka doktora gidin.Para meselesi uçuk olmamak kaydıyla ikinci planınızda olsun.Ülkemizde azınlıkta da olsa iyi insanlar var.İnsan sarrafı olmaya gerek yok iyi kalpli,işini iyi yapan doktor kendini zaten belli eder tavırlarından.Siz de bu samimiyeti yakaladığınızda güveninizi en çok kazanan doktorda karar kılın.Arkadaşlar bakın ben bunları araştırma yapmadan oldu bittiye getirerek ameliyat olduğum için büyük pişmanlık ve üzüntüyle yazıyorum.Tek isteğim bu dertten benim gibi muzdarip olan sizlere olan biteni objektif gözle anlatıp sizi uyarmak,sahtekârların ekmeğine yağ sürmenizi engellemektir.Sizi en iyi anlayanlardan bir tanesiyim. O beyaz tişörtü çoğu insanın rahatça giyerken sizin giyememeniz hep bi şekilde göğüslerinizi saklamak zorunda kalmanız havuzda, denizde vs doya doya eğlenememeniz hatta göğsü belli olmasın diye kambur olanı bile duydum.Derdi veren Allah dermanı da veriyor Elhamdülillah kafanıza takmamaya çalışın ve dediklerimi kulağınıza küpe edin nolursunuz.Bu iş sadece liposuction’la olmuyor sakın kanmayın söyleyene.Kesi olmadan bu iş olmaz.Hatta kesiyle bile olmadığı oluyor ona örnekse benim.İçerden bir parça almaları lazım ve bu parçayı simetrik şekilde ölçülü bi şekilde almaları lazım ki bu hastalığı bir daha yaşamamak üzere atlatın ve rahat rahat gezebilin.Gevezelik ettim biraz ama bunu okuyup yardımım dokunan bir kardeşim olursa ne mutlu bana.Arkadaşlar işin özü bu ameliyata girerken gönül rahatlığıyla girecek durumda olduğunuz bir doktor bulun sonradan başınız ağrımasın.Bu hastalık seni derbediyorsa ameliyatı olduktan sonra geçmemesi bil ki on kat daha mahvediyor insanı. 2. Kez olsam mı ? Dikişler tekrar açılınca nolacak ? Narkozu tekrar nasıl atlatacağım ? Dikiş izi kalacak mı ? Bu şekil binlerce soru kafanızı kurcalayıp sizi alt üst ediyor.Ne olur araştırın,düşünün en iyi kararı verdiğinizden emin olmaya çalışın.Her birimize Allah şifa versin.Görüşmek üzere..
    Aptal saptal bir doktora ameliyat olduysan bu senin sorunun dostum bu durumda sıkıntı çeken insanları çaresizliğe teşvik etme.Bu sene üniversiteye gidecem ve tatilimden feragat edip bu ameliyatı oldum 10.günden sonra kesinlikle ağrı mağrı hissetmedim.ilk başta şiddetli ağrılar olduğu doğrudur.Sen takıntıdan bahsetmişsin belki de en büyük takıntı sende bir ameliyatta 6 aya kadar ödem görebilirsin bu çok doğal sabretmesini bilmiyorsan bu senin sorunun.Bende de hiç ödem oluşmadı mesela onu napcaz? korse çıktığında istediğim görüntü tam da istediğim gibiydi.Jinekomastiyi kafasına takan insanın psikolojisi zayıftır diyosun neye dayanarak bu kanıya vardın? insan bedensel bi sorununu kafaya takınca psikolojisi zayıf mı oluyor? Ameliyat olacağın gün birşey yeme dendiğinde onu umursamayıp güzeeel bi kahvaltı yaptım diyerek psikolojinin ne kadar güçlü olduğunu mu kanıtlıyorsun :) süpersin

    Dostum bende Üsküdardan kalkıp Bahçeşehirde ameliyat olmuş biri olarak bu konuda yaşadığım/gördüğüm tecrübeleri tek tek özetlemeye çalışayım. Bu forumu 1 yıl takip ettikten sonra ameliyat kararı alabildim. Bu sürede burada bu ameliyatı olmuş birçok farklı insan ödediği rakamları ve ameliyat sonuçlarını paylaştı, paylaşmayada devam ediyor. Bu kişilerin arasında devlet hastanesinde olanlarda var, farklı hastanelerde ameliyat olanlarda. Uğursel Güçlüye olanlarda var Harun Çöloğluna olanlarda. Bazen öyle sonuçlar gördümkü bir süre ameliyattan vazgeçip askıya almıştım. (özellikle devlette olanların sonuçları bence vahim) Meme başını kocaman kesip iz bırakmış doktorlarda var, sadece liposakşın yapıp meme dokularını çıkarmayan doktorlarda. O yüzden sadece o doktora bu doktora gidilmesi gerekir demekten ziyade işini şansa bırakmamaya çalışmakla ilgili bir durum aslında. Geçmiş sayfaları okursan bu ameliyatta yoğunlunlaşmış plastik cerrahların yaptığı ameliyatların sonuçlarının çok daha başarılı olduğunu görebilirsin. Daha yardımcı olması açısından memnuniyet oranı en yüksek ismlerim ilk üçü


    Harun Çöloğlu

    Uğursel Güçlü

    Ali Mezdeği


    Uzak durmanı tavsite edeceğim yerler

    1. devlet hastanesi (bence bu tüm estetik ameliyatlar için geçerli demek yanlış olmaz)
    2. meltem hastanesi (doktorun adını hatırlamıyorum forumda orada bir genel cerraha ameliyat olmuş iki kişi vardı, sonuçlarını merak edip kendim gördüğüm için burayı ekliyorum. Tam bu noktada ameliyat olmaktan bir süre vazgeçmiştim)
    3. sadece lipo yapan doktorlar. Bunlar özellikle seni meme dokusunu alırsak çöker vs. diye korkutur ve sadece lipoya zorlar. Oysa işini bilen plastik cerrahlar tarafından yapıldığında ne çökme olur nede bir daha büyür. 1-2 sene sonra eski haline gelecekse ameliyat olmanın ne anlamı var.
    4. klinik tarzı basit yerler


    Ben ameliyat olalı neredeyse 1 yıl oldu (Harun Çöloğluna) ve ozaman 13 Bin TL ödemiştim. Şimdi bu fiyatlar 2-3 katına çıkmış mıdır arayıp öğrenmek gerekir. Yeni ameliyat olanlar varsada burayı yeşillendirecektir. Benim ameliyat olduğum dönemde Harun Çöloğlu 13-17 bin arasında, Uğursel Güçlü 16or şu 1600 Dolar civarında (dolarla fiyat veriyordu hala öylemi bilmiyorum) Ali Mezdeği 25 Bin TL civarındaydı.


    Toparlamak gerekirse, eğer jinekomastin varsa ve gerçekten rahatsız ediyorsa ol ve kurtul. İşin sonunda herşeye değiyor. Ben miladımı jinekomasti ameliyatı olmadan önce ve olduktan sonra diye ayırıyorum  . Ama paranıda sağlığınıda riske atma. Sıradan bi doktor 20 istiyosa sen 30 ver işin ehline git derim. Ameliyat sürecinde aman aman korkulacak birşey yok. Sabah gidiyosun akşam evine dönüyosun. İyileşmede korse biraz can sıkıcı. Gerçekten sıkı bir korse ama 3-4 gün sonra korseyede alışıyorsun. Ağrı pek olmadı ama asıl can sıkıcı olan ilk 3 gün yüz üstü uyumak. Buna alışamadım ve kesik kesik uyuduğum için uyku düzenim etkilendi. O yüzden bence işten 3-4 gün izin al ve bu süreyi evde geçir. Zaten sana talimatlar veriliyor şu kadar süre ağırlık kaldırma, şöyle ye şöyle iç diye. Şimdiden bol şans

    Benim gibi olan arkadaşlar varsa diye yazıyorum, geçmiş 20 sayfayıda okuyarak derlemeye çalıştım. Bundan sonra yorum yapacak/yardımcı olacak arkadaşlardan ricam: İkamet Şehri-Evre-Doktor-Fiyat şeklinde belirtirsek birbirimize daha çok yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.


    Öncelikle bu sorundan 10 yıldır müzdarip olanlardanım. İlk 5 yıl durumdan haberim yoktu, bir doktorun farkedip söylemesi üzerine gitmiştim doktora. O zaman yaş 22, "belli bir yaşa kadar beklemelisiniz" demişlerdi. Aradan 5 yıl geçti, haliyle ilerledi bu hastalık. Pandemi ile birlikte kilo da aldım. 3.Evre jinekomasti var bende de, bu zaten son aşama yani hem kitle hem de sarkma var.


    Kilo 105+, boy 1.80+ ama önemli olan evre diye düşünüyorum, başlıkta yazılı fiyatlar evreler yazılmadığı için çok farklı olabiliyor. Bende yakın zamanda bu ameliyatı olmayı planlıyorum.


    1 yıldır takip ettiğim bu başlıktan da gördüğüm tüm doktorlarla da iletişime ayrı ayrı geçip fiyat almaya çalıştım ama bugun malum cumartesi hafta içi daha net olur herşey gibi geliyor.


    Yine araştırmalarıma göre Lipo yöntemini tercih etmemek gerekiyor. Genel anestezide o doku oradan alınmadıkça risk devam ediyor, memnun kalınmıyor.


    Esteworld (Altunizade) 12.000 TL (Ağustos,2020), Uğursel Güçlü (Duygu Hastenesi) 17.500 TL (Nisan,2021), Harun Çöloğlu (Liv Hospital) 15.000 TL (Nisan,2021) , İbrahim Karahan (Özel Meltem Hastanesi), Türker Üstün (İzmir) 14.000 TL (Nisan,2021), Mehmet Bozkurt (Bağcılar Devlet Hastanesi) bu başlıkta gördüğüm doktor ve verdikleri fiyatlar.


    Diğerlerindende yanıt aldıkça editleyebilirim umarım. Ama önemli olan gerçekten karar vermek, hayatı ertelemek çok kolay.

  • bilgisi yok mu kimsenin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunesbagdunes

    bilgisi yok mu kimsenin?
    para için öneriyor olabilir senin yerinde olsam birde devlet hastanesinde muayene olurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

    para için öneriyor olabilir senin yerinde olsam birde devlet hastanesinde muayene olurum.

    öle çok aşırı bir para da değil verdiğimiz zaten.bir doktorun tavsiyesiyle gittik hem baya iyi bir cerrah diye.para bol zaten adam da

    devlet hastanelerinde çok zaman kaybediyon hem 20 gün sonra tatile çıkcam zaman yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunesbagdunes

    quote:

    Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

    para için öneriyor olabilir senin yerinde olsam birde devlet hastanesinde muayene olurum.

    öle çok aşırı bir para da değil verdiğimiz zaten.bir doktorun tavsiyesiyle gittik hem baya iyi bir cerrah diye.para bol zaten adam da

    devlet hastanelerinde çok zaman kaybediyon hem 20 gün sonra tatile çıkcam zaman yok

    Alıntıları Göster
    yok mu tecrübesi olan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunesbagdunes

    yok mu tecrübesi olan?

    Alıntıları Göster
    nereye yapılıyor o ameliyat?jineko mineko sakat gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kangroo

    nereye yapılıyor o ameliyat?jineko mineko sakat gibi.


    Hormon bozukluğu sonucunda büyüyen göğüsleri küçültme operasyonu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hardcrss

    quote:

    Orijinalden alıntı: kangroo

    nereye yapılıyor o ameliyat?jineko mineko sakat gibi.


    Hormon bozukluğu sonucunda büyüyen göğüsleri küçültme operasyonu.

    Alıntıları Göster
    1- araştırma yapmanı öneririm ben izmirede ege üniversitesi hastanesine gittim orda 2 doktora baktırdım ordan 2 doktora daha baktırdım özelden doktor bası 150tl muayene ücreti verdim yine de izmirde olmanın mantıklı olmadıgına karar kırdım gidip gelmesi zor olacak diye. illa ki özelde olmana gerek yok bence üniversite hastanelerinde de güzel ortam var
    2- doktordan doktora değişmez kesinlikle sadece ameliyat yöntemi değiştirir liposakşın- açık ameliyat
    3-anestezide hiçbirsey yok ameliyat masasına yattım koldan verdiler anestezi ilacını uyuyalım dediler gözleri açıp kapattım 5 kez 6.da bidaha açamadım uyanma da sorun degil ameliyat 1.5 saat sürdü ben 2saat sonra anca uyandım ama uyanmadan odana götürmüyorlar yoğun bakımda kalıyorsun uyanır uyanmaz odana götürüyorlar.
    4-özel sonuçta doktor parasını bekliyor acele etmesi bu yüzden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

    1- araştırma yapmanı öneririm ben izmirede ege üniversitesi hastanesine gittim orda 2 doktora baktırdım ordan 2 doktora daha baktırdım özelden doktor bası 150tl muayene ücreti verdim yine de izmirde olmanın mantıklı olmadıgına karar kırdım gidip gelmesi zor olacak diye. illa ki özelde olmana gerek yok bence üniversite hastanelerinde de güzel ortam var
    2- doktordan doktora değişmez kesinlikle sadece ameliyat yöntemi değiştirir liposakşın- açık ameliyat
    3-anestezide hiçbirsey yok ameliyat masasına yattım koldan verdiler anestezi ilacını uyuyalım dediler gözleri açıp kapattım 5 kez 6.da bidaha açamadım uyanma da sorun degil ameliyat 1.5 saat sürdü ben 2saat sonra anca uyandım ama uyanmadan odana götürmüyorlar yoğun bakımda kalıyorsun uyanır uyanmaz odana götürüyorlar.
    4-özel sonuçta doktor parasını bekliyor acele etmesi bu yüzden

    Alıntıları Göster
    İyide bu ameliyatı olduktan sonra bir kaç ay güneşe çıkmamak lazım diye biliyorum ben. Tatile nasıl gideceksin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLCoHoL111

    İyide bu ameliyatı olduktan sonra bir kaç ay güneşe çıkmamak lazım diye biliyorum ben. Tatile nasıl gideceksin?

    liposakşın yapınca öle oluyor heralde.doktorla konuştum 1 hafta sonra denize girebilirsin dedi.hem tatilim dağ kampı olcak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunesbagdunes

    quote:

    Orijinalden alıntı: aLCoHoL111

    İyide bu ameliyatı olduktan sonra bir kaç ay güneşe çıkmamak lazım diye biliyorum ben. Tatile nasıl gideceksin?

    liposakşın yapınca öle oluyor heralde.doktorla konuştum 1 hafta sonra denize girebilirsin dedi.hem tatilim dağ kampı olcak

    Alıntıları Göster
    Örneğin

     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lostplanetp

    Örneğin

     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI


    Alıntıları Göster
    birazdan "yaların" cılar gelecek :) keşke foto koymasaydınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C2H5OH

    birazdan "yaların" cılar gelecek :) keşke foto koymasaydınız

    aynen benimkide kıllısı işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunesbagdunes

    quote:

    Orijinalden alıntı: C2H5OH

    birazdan "yaların" cılar gelecek :) keşke foto koymasaydınız

    aynen benimkide kıllısı işte

    Alıntıları Göster
    Ben de penis boyutu çok fazla olunca onu biraz küçülttürme operasyonu sandım ya Neyse inşallah sağ sağlim ameliyatını olursun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: savageness


    quote:

    Orijinalden alıntı: aLCoHoL111

    İyide bu ameliyatı olduktan sonra bir kaç ay güneşe çıkmamak lazım diye biliyorum ben. Tatile nasıl gideceksin?

    liposakşın yapınca öle oluyor heralde.doktorla konuştum 1 hafta sonra denize girebilirsin dedi.hem tatilim dağ kampı olcak

    ben ameliyatı 3 gün önce oldum ameliyata girmeden önce ölürsen falan sorumluluk kabul etmeyiz ve ameliyat hakknıda bilgi veren kagıt verdiler kagıtta 2hafta sonra denize girebilir yazıyor ama korse 5hafta takılmalı 6.haftanın baslangıcında cıkarılmalı yzıyor :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    geçmiş olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kütüphane

    geçmiş olsun

    Alıntıları Göster
    eyvallah sağolun.

    lan memeden kurtulcaz diye ölmeyek aman ha
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunesbagdunes

    eyvallah sağolun.

    lan memeden kurtulcaz diye ölmeyek aman ha

    Alıntıları Göster
    allah kimsenin başına vermesin iğrenç birşey
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kütüphane

    geçmiş olsun

    Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun arkadaşım, umarım kurtulursun.
    Beklemen hata olmuş gerçi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gurur34

    Geçmiş olsun arkadaşım, umarım kurtulursun.
    Beklemen hata olmuş gerçi.

    Alıntıları Göster
    Maddi imkansızlıklardan dolayı olamıyorum bende bu ameliyatı. Üniversite hastaneleri derken hangi hastaneler oluyor bunlar acaba? İstanbulda yaşıyorum ben, devlet hastanesine gittiğimde doktor ameliyatın SSK ile yapılamayacağını, bu yüzden özel hastanede yapacağını söyledi. 3.000 TL olduğunu söyledi ama paramız olmadığı için ben de olamıyorum maalesef. Acaba İstanbul'daki üniversite hastaneleri nereler? ÇAPA filan mı ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.