Şimdi Ara

Projeksiyon ve Ses Sistemi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Yaklaşık 25m2 lik dubleksin üst katındaki salon için projeksiyon ve ses sistemi düşünüyorum. Düz duvarım 2 metre genişliğinde olduğunu tahmin ediyorum. İzleme mesafesi yaklaşık 3 metre, projeksiyonu koyabileceğim mesafe 3-4 metre.

    1500-2000TL civarında bir limitim var projeksiyon için, ses sistemi de en fazla 500-750tl arası olabilir. Perde ise en uygunu sanırsam.

    Kullanım durumu, akşam saat 7-8 sonrası yatmaya kadar olacağını düşünüyorum, en kötü ihtimal ile tv açık olacaktır, ps3-xbox-lig tv genellik ile, haftada 2-3 kez film izlemek sureti ile tam anlamıyla kullanımı olacaktır.

    Tabiki en çok istediğim şey kalitenin yüksek olması, para verip tv almak istemiyorum. 3 sene önce aldığım Samsung LCD Tv'yi alt salona koyacağım. Üst salona tv düşünmüyorum bu yüzden. Bu anlattığım özelllikler ışığında bana önerebileceğiniz ürünler neler olabilir çok merak ediyorum.

    Biliyorum belki bir çok başlık var ama başka konuların araya girmesini istemediğim bir durum var ortada, evleneceğim ve eşim ile eğlenceli vakit geçirebileceğim bir ortam arıyorum. Tabi salon normal bir odaya göre büyük olacağından ses sisteminin önemi artıyor sanırsam.

    Saygılarımla.







  • Özellikle Optoma HD66 yı önerebilirim. ses sistemi konusunda daha bilgili arkadaslar yorum yapsalar iyi olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.