Şimdi Ara

Trabzonspor'dan Emre tepkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.ntvspor.net/haber/futbol/43002/trabzonspordan-emre-tepkisi

    Trabzonspor resmi internet sitesinden, Başkan Sadri Şener'e suçlamalarda bulunan Emre Belözoğlu'na sert tepki gösterdi.


    Trabzonspor Kulübü, Emre Belözoğlu'nun bir gazetede Sadri Şener'e yönelik yer alan açıklamalarını şiddetle kınadığını bildirdi.
    Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, bir futbolcunun, kendi sınırlarını unutarak, bir başka kulübün başkanıyla polemiğe girme çabasının, o oyuncunun hangi terbiyeye sahip olduğunun en açık ifadesi olduğu ifade edilerek, "Sayın Başkanımız Sadri Şener'i değil eleştirmek, ismini dahi ağzına almak Emre Belözoğlu'nun haddine değildir. Fütursuzca bu saygısızlığı yapan bir futbolcunun, sahada hakemlere ve rakip takım oyuncularına nasıl davrandığını şimdi çok daha iyi yorumlayabiliyoruz" denildi.
    Kendinde bu hakkı gören Emre'nin neden oyundan atılamadığının da ayrı bir soru işareti olduğu kaydedilen açıklamada, "Milli formanın arkasına sığınmaya çalışan birinin, aynı forma üzerindeyken defalarca sergilediği saygısızlıklar, Türk futbol camiasının hafızalarından kaybolmamıştır. Burada şaşırtıcı olan Emre'nin tavırlarından çok, böyle bir oyuncuya ay-yıldızlı formanın ve takım kaptanlığının nasıl emanet edildiğidir. İlgisiz bir konuda, sırf polemik yaratmak amacıyla suçluluk psikolojisiyle söylendiği belli olan bu sözlerin sahibi şunu çok iyi bilmelidir ki, başkanımız, Belçika-Türkiye milli maçına kimsenin davetlisi olarak değil, kendi imkanlarıyla gitmiş ve dönmüştür. Bunu sorgulamak değil Emre Belözoğlu'na, hiç kimseye düşmez" sözlerine yer verildi.
    "Trabzonspor Kulübü olarak bir kez daha Emre'yi uyarıyor, camiamıza yönelik söylem ve eylemlerine son vermesini bekliyoruz" ifadelerinin yer aldığı açıklamada, "Ayrıca bu oyuncunun formasını giydiği kulübün yetkililerinin yapılan saygısızlığa karşı ne tür bir tavır sergileyeceklerini de merakla bekliyoruz. Türk futbolunda gerginliğin azalmasına ihtiyaç duyulan bir dönemde, söylemleriyle bu süreci körüklemeye devam eden Emre'nin acilen Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevkini ve hak ettiği cezayı almasını talep ediyoruz" denildi.







  • Çeneniz düşsün inşallah be. Ne çirkef takımmışsınız.
  • Hala ağlıyor mu bunlar ya
  • Sadri şener bu şeylerle uğraşacağına takımdaki oyunlara sahip çıksaydı. Ha şuçluysa verilsin cezası ama bu tür şeylerle uğraşacağına kadar takımı yönetmesini öğrensin.
  • 2 sezon son maçta şampiyonluk kaçırdık bu kadar zırlamadık.
    büyük klüp olmak başka bi şey olduğunu bize kanıtladılar saolsunlar.
    burda bjk ve gs ninde kulakları çınlasın.
    olmadıkları sezonda çekiştiğimiz futbol klübüne bak.
    bizi nelere maruz bıraktılar.
  • Şakamı bunlar arkadaş Sadri Şener bizim şampiyonluğumuzu tebrik etmeyerek, çamur atarak en büyük seviyesizliği yapmıştır zaten.GS ve BJK' ada teessüflerimi sunuyorum ki bizi bu takımla muhattap ettiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zurna

    2 sezon son maçta şampiyonluk kaçırdık bu kadar zırlamadık.
    büyük klüp olmak başka bi şey olduğunu bize kanıtladılar saolsunlar.
    burda bjk ve gs ninde kulakları çınlasın.
    olmadıkları sezonda çekiştiğimiz futbol klübüne bak.
    bizi nelere maruz bıraktılar.


    BJK bizi unutmadı sağolsun(!). Ama keşke GS ile kapışsaydık. Bu kadar tantana olmazdı.
  • durun beni de ağlatacaksınız
  • Trabzon'un sevimli bir başkanı vardı demeyeceğiz , dememeliyiz de...
  • emre'yi son kez uyarıyorlar
  • eğer fifadan birşey çıkmazsa bunlar ne yapacak merak ediyorum.gerçi yine pişkin pişkin otururlar o koltuklarda.ben bile bu yaşta her şeye rağmen herhangi bir maç sonunda gider rakibimi tebrik ederim.orada holding,klüp yöneten adam bebek gibi ağlıyor.bir de ahlak dersi vermeye çalışıyor.sen git önce başkasının anlaştığı oyuncuyu ayartma.
  • fifa dan zaten birşey çıkmayacak ki yanlış kapıyı çaldılar
  • bu sene çoook iftira attılar...ilahi adalet var,ilerde bunların acısı çıkar,bank asya'da görürsek şaşırmayın trabzonu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rizeli

    emre'yi son kez uyarıyorlar

    Yoksa topuklarına mı sıkacaklarmış?
  • Trabzonspor yönetimi yine haddini boyunu aşan açıklamalarda bulunmuş. Emre, Sadri'ye hakaret mi etmiş, onu karalamış mı, ona laf mı sokmuş... Ama Sadri bey çok alınmış.
  • NTV Spor'da haber vardı

    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/42947/bize-dusen-ornek-durusumuzu-surdurmek

    Habere göre Şenol Güneş

    " Her şeye rağmen haksızlıkları, düzensizlikleri, hatta kötü niyeti görsek bile kimseye saldırmadık. Biz bu ülkenin insanıyız. Kavgadan yana değiliz. Kaybedip, kazanabiliriz. Mazeret üretmiyoruz."

    Böyle bir ifade kullanmış. Öncesi ve sonrası var ifadenin. Ancak koyulaştırdığım yeri ciddi söylediyse bir şey diyemiyoruz artık. 2. yarı neredeyse bize saldırmakla geçti demiş. Kararlarda çelişki vardı demiş. Antep maçında aynı pozisyonda farklı takımlara verilen kararlarda çelişki vardı hakikaten.

    Artık sıktılar yani.




  • Valla daha öncesinden Galatasaray hariç bütün Türk takımlarını Avrupa'da sonuna kadar desteklerdim. Ama İNŞALLAH 2 ön eleme maçında da fark yiyip gelirsiniz de ötersiniz gene böyle.
  • trabzon tarihinde şampiyonlar ligi yüzü görmemiş bi klüp,inşallah elemeyi geçemezler de bu durum bozulmaz..
  • Sadri şener ne hazımsız bi adammışsın ya 6 tane beypazarı maden suyu gönderecem yeter artık
  • diyorum sadece.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.