Şimdi Ara

Avermedia A706 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ,

    Avermedia A706 modeli Dvb-s pro II Tv kartını kullanmaktayım. Antenleri bina olarak merkezi şekilde kullanmaktayız. 24 çıkışlı nextstar marka bi alet var çatıda. Çoklamadan başka ne işe yaradığını bilmiyorum. Her daireye 1 kablo geliyor. Ben gayet güzel bi şekilde yayınları Tv kartımdan izlemekteyken anteni harici bir receivere bağladık problemsiz şekilde tvden izleniyordu. Sonra tekrar tv kartına taktım kabloyu hiç bir kanal göstermedi ve kanal araması yaptığımda eskiden çok yavaş dolan çubuk şimdi 2 saniye de doluyor ve kanal çıkmıyor sizce problem nedir ?

    Teşekkürler.
    Bu yazıyı okumaya katlandığınız için de ayrıca teşekkür ederim.



  • Evet arkadaşlar biraz araştırma yaptım ve Dvb viewer programını yükledim transponder güncelleyerek arama yaptım ve tv izleyebildim fakat görüntüsü avertv den daha hızlı olsada kalitesi pek iyi gelmedi , bütün codecleri denediğim halde ve farkettim ki ekran kartı ısınmaya başladı avertv de böyle birşey olduğunu hatırlamıyorum.
    Daha sonra avertvde de avermedia türksat yamalarını yükledim menzil taraması yaptım yine kanalları buldu fakat açmaya çalıştığımda bütün kanallarda sinyal 0 oluyor .
    Önerileriniz var mıdır ?
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.