Şimdi Ara

Beyler Birşey keşfettim ::Sinema Sektörümüz::

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mesela amerika 70 80 lerden gelen sinema kültürü var ingiltere almanya mesela fransa bu ülkelerde hep sinema kültürü çok gelişmiş dünyaca izleniyor uzak doğuda son 10 yıldır manga animelerle millettin dikkatini çekmeyi başarıyor.Bu ülkeler bu nedenle dünya markası gibi.Biz napıyoruz?Bizde sinema sektörü ile dünyaya ismimizi duyurmamız lazım.Mesela diziler araplar tarafından izleniyor sırf bu yüzden arap turist sayısında artış var.

    Ama gelin görünki sinema sektörümüz çok geriden geliyor.Hele diziler bir facia(bazıları hariç).Burdan yetkililere sesleniyorum daha çok turist için daha iyi tanınabilirlik için dünya çağında izlenebilecek kalitede sinema filmleri yapmak şart!amerikan rüyası gibi Türkiye rüyası neden olmasın?



  • Türkiye rüyası ?

    4,3 lira benzin, düşünce özgürlüğü yok, askeri ücretle karın zor doyuran insanlar, ahlak polisleri, aşırı sağcısı, aşırı solcusu, çarpık kentleşme, fakirlik, üretim azlığı, dışa bağlılık Daha sayayim mi.

    Amerika rüyasını tercih ederim zaten şu ülkeden kurtulayım

    Bahsettiğim aşırı milliyetçiler şimdi bunu alıntı yapıp, '' Çok istiyorsan git, herkes giderse ülkeyi nasıl kurtarıcağız vs yazabilirler ''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.