Şimdi Ara

Ahmet Abi'den İnci Sözlük isyanı; Hepsi bir araya gelse bir bekçi bile seçemezler'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnci Sözlük yazarlarının destekleyerek Eskişehir'den bağımsız aday gösterdiği Ahmet Yılmaz, İnci Sözlük kullanıcılarına isyan etti.


    'Tekel savaşçısı Ahmet Abi' olarak adlandırılan bağımsız aday Ahmet Yılmaz Eskişehir'de sadece 641 seçmenin oyunu aldı. Bu derece az bir oy oranı ile karşı karşıya kalan Ahmet Yılmaz Facebook sayfasından isyan etti.

    İşte Ahmet Yılmaz'ın Facebook durum güncellemeleri;

    "arkadaşlar bu inci sözlük güzel oynadı benle sadece 9 kez oy cıktı valla helal olsun inciye büyük başarı"

    "toplam sonuçlarıda aldım 641 oy 632 si kesin internet kullanmıyodur kullansalardı oda gelmezdi eminimki"

    arkadaşlar osmanın yazdına cevap yazayım ben o dogmadan istnbulu yasadım o mac bilmezken ben orlarda gezerdim milletvekili harcına para göndermiş ya ben 3.200 tl ben yatırdım 10 000 tl de harcadım 136 bin kişide toplam 4.740 toplandı osman okusun nekadar gücü oldenu"

    "inci sözlü cü arkadaşlarım birbirimizi üzmeye gerek yok sizden tek istegim var BENİ İCİ SÖZLÜK ARACILIGIYLA EKLİYEN ARKADAŞLARIM BÜYÜKLERİM KÜÇÜKLERİM BENİ ARKADAŞ LİSTESİNDEN SİLİN HEPİNİZE İYİ AKSAMLAR DİLERİM BU FİLİM BURDA (SON)."

    Bu isyana gelen yorumlarada cevap veren Ahmet Abi kendisini bir tartışmanın içerisinde buldu.

    Dipnot.tv olarak Ahmet Abi'ye ulaştık ve İnci Sözlük'e neden küstüğünü sorduk

    İşte Ahmet Abi'nin açıklamaları;

    "Ben kandırıldım. Burada bana oy veren üniversitede okuyan öğrenci sayısı 9. Artık bu saaten sonra işime gücüme bakıyorum. Dükkanımı ekmeğimi kazanmak üzere açıyorum ve bir tane bile İnci Sözlük yazarı gelmesin artık o dükkana. Mahalle mahalle dolaştım ben seçimden sonra ve fark ettim ki İnci Sözlük üyeleri beni kandırmış.

    Bana gelmiş para verdik diyorlar. Ben 13 milyar harcadım onlar aralarında sadece 3 milyar topladı. Şimdi İnci Sözlük kulllanıcılarına sesleniyorum; Kendinize gidin başka bir oyuncak bulun. Şurada altın var deseniz bile yüzümü çevirip bakmam.

    Son olarak İnci Sözlük kullanıcıları hepsi yani 130 bin kişi birleşse Serkan İnci dahil bir bekçi bile seçemezler. "




    http://www.dipnot.tv/7537/Ahmet-Abiden-inci-Sozluk-isyani-Hepsi-bir-araya-gelse-bir-bekci-bile-secemezler.aspx


    ===================

    Adam inciye fena satışı koymuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 14 Haziran 2011; 0:08:02 >







  • Hepsi bir araya gelse bir bekçi bile seçemezler

  • zaten inciden çoğu kişi demişti oy vermem buna diye...
    2-3 yazarın gazına geldi...
  • Harbi oynadilar adamla. Cebinden verdigi paraya yazik
  • kim kime satış koydu yazık adama ?
  • asıl suç 3-5 tane velede inanıp bu işe girmesi harbiden düşünüyormuydu acaba meclise gireceğini? bu kadar mı basit? tekelcide kavga edip bira şişesimi atmak bütün olay?
  • Videosu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaverickGizli

    Harbi oynadilar adamla. Cebinden verdigi paraya yazik


    hayırdır adama garanti mi verildi seçimden önce ?
    verdiği paralara yazıkmış, biz mi dedik git pilav yaptır diye ? incide topladığımız paralar da gitti. afişini asarken tutuklanan, geceyi karakolda geçiren arkadaşlarımız oldu. zannedersin adama dedik git aday ol ondan sonra hiç maddi manevi destek vermedik, pilavın hatrına oy verseydiniz diyor bi de, 2 kazan pilavla başbakan olacağını zannediyor sanırım.
    bekçi kısmında haklı, böyle bir adamı aday gösterdikleri için.
    meclise girememiş iyi ki, girse ilk işi inciyi kapattırmak olacakmış heralde adamın görüntüye bakınca ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SüperSiper -- 14 Haziran 2011; 0:18:47 >
  • İyide destekleyen genelde liseliler oy kullanamayan kişilerdi bir tane üni öğrencisinin atıcam dediğini okumamıştım.liselilerin gazına gelirse bu olur gene çok almış.Yalnız nerden biliyor ki sadece 9 üni öğrencisinin oy attığını oylar gizli kullanılmıyor mu sizde?
  • Milyarlarımı harcadınız derken bile gülüyor.Ebe adam bu yaşa geldin çoluk çocuğa güvenirde seçimlere girersen olacağı bu.
  • Bu işler böyle.. Olayın içinde İnci varsa hele
  • Çoğu oy kullanamadığı için böyle bir sonuç çıkması normal.
    Doğru demiş Ahmet Abi.
  • belliydi zaten yazık oldu adama oynadılar resmen..
  • İncisözlüğün konuyla ilgili açıklaması.
    quote:


    ahmet abi hakkında eses tayfasından açıklama

    evet beyler çalıştık çabaladık ama olmadı, olması için elimizden geleni yaptıgımızı gören en büyük şahitlerde sizlersiniz.
    inci kardeşleri hep kavga etsede zor günde birbirlerine nasıl sahip çıktıkları ve kenetlendiklerinin şahidede
    tüm türkiyedir.

    bu işe başlarken amacımızın mevcut sisteme bir tepki oldugunu defalarca dile getirdik. sonuçta siyasi bir grup degiliz ve amacımız birinin arkasına geçipte onu meclise göndermek degildi. meclistekilere işini, layıkıyla yapmayanlara bakın biz istersek bunuda yapabiliriz mesajı verebilmekti
    ama göndermekte istedik,bu işin başarılabilmesi için var gücümüzle çalıştık.

    bugün gelinen nokta gerçekten çok üzücü. çünkü bu süreç içerisinde eskişehir tayfa olarak ciddi bir efor sarfettik. birçogumuz ciddi fedakarlıklar yaptı. derslerine giremedi sınavlarını kaçırdı, sabahlara kadar uykusuz kaldı, karakollara düştü ama biz bundan şikayetci degiliz,ne yaptıysak inci ruhunu yaşatabilmek için yaptık. fakat bunca emegin karşılıgında dalga geçtigimizin ve reklam yapmak istedigimizn düşünülmeside bizi üzüyor.

    ahmet abiye herzaman saygı duyduk herzaman önemsedik. sadece eskişehirde degil tüm inci sözlük yazarları olarak sahiplendik. taksim'de başbakan ahmet diye bagırdık, eskişehirde ölü taklidi yapıp yerlere yattık.

    ama bilinmesi gereken bazı şeyler var sizlere yanlış anlatılanları düzeltmemiz lazım.
    ahmet abiye ilk aday olması için gittigimizde daha ilk teklifimizde kabul etti. hiç bir ısrarda bulunmadık, bugün sanki zorla bu işe sokmuşuz gibi gösterilen bu durum, kendisininde aşırı istekli olması ile başladı. sözlükte paralar topladık yaklaşık 5 bin liraya yakın para topladık ve yeterli rakama ulaşamayacagımız için bu işe girmeyecegimizi söyledik. kendisi geri kalan parayı tamamlayacagını söyledi ve tamamladı.bu konudada hiç bir şekilde ısrarcı olmadık.

    seçim sürecinde hiç bir inci sözlük yazarı ahmet abiye gidip 1 lira para istememiştir. bütün masraflar sözlük yazarlarının bagışları ile yapılmıştır. afişler,pankartlar ve tv program yolcuklarında harcanan paraların tamamı sözlükten toplanan paralardır. ahmet abi kendisine bastırdıgı kartvizit ve kahvehane yada köy seyehatlarinde kullandıgı benzin paralarını kendisi ödemiştir. onun dışında yaptıgı 10 bin lira para harcadım dedigi hiç bir harcamadan haberimiz yoktur. eger bunlarıda iletmiş olsaydı elimizden geleni yapardık. kaldıki biz yazarlarla gittigimiz köylerde sadece arabayı ahmet abiden alıp benzin paralarını dahi kendi harçlıklarımızla ödemişizdir.

    ahmet abiyi seçim sürecindede seçim sonrada sahiplenmeye ve arkasında durmaya devam ettik. şuanki tavırlarına bakıldıgında sanki biz seçimden sonra onunla görüşmek istememişiz gibi bir intiba uyanmakta. fakat kendisiyle yaptıgımız tüm görüşmelerde sürekli bizi üzen bir tavır ile karşılaştık. ahmet abi magdur oldu diyenler var, nasılki seçim kazanılsaydı bu hepimizin başarısı olacaksa bu magduriyette hepimizin magduriyetidir. burada sadece ahmet abi degil bu işe gönül veren herkes üzülmüş ve magdur olmuştur.

    ahmet abi sözlük yazarlarından 9 oy aldıgını söylüyor.640 oyun 9 unun inci sözlükten geldigine inananlar varsa,ben söyleyecek bir söz bulamıyorum.

    inci sözlük ahmet abiyi kullanarak reklam yapmamıştır. yapmazda çünkü inci sözlük zaten internette en çok tanınan sitelerden biridir. kaldı ki inci sözlük herhangi bir reklam geliride elde etmemektedir. eger bugün ahmet abinin tavrı böyle olmasaydı.bu dostluk yıllarca sürebilirdi.biz binlerce yazar binlerce genç onu kabullenip sahiplenmiştik.

    eskişehir tayfa olarak eskişehirdeki yazarlarımızdan ciddi bir destek alamamak bizide üzdü fakat ne olursa olsun hiç bir zaman destek lamadık diye ne aslımızı inkar ederiz ! nede kütügümüzü ! başka sözlüge aldırırız. neden ? çünkü bir yola baş koydugunda kaybetmeyi kabullenemezsen kazanmayıda ögrenemezsin.

    ahmet abiyi sanal ortamdan alıp, tüm medyanın ve türkiyenin tanıdıgı bir isim yapmak,ona hiç bir getiri saglamayacaksa,ve onu magdur edecekse,bu yaptıgımız
    O. çocuklugudur. ve bunun nasıl birşey oldugunu sadece biz biliriz.

    seçim süreci boyunca yaptıgımız her eylemde kimsenin magdur olmaması için özel bir çaba sarfettik, kendimiz hiç bir zaman ön plana çıkarmadık ki zaten hiç bir sinema dernegindende
    film teklifi almadık,her zaman ahmet abimizi ön planda tuttuk, gerek sözlükte gerekse diger internette ortamlarında onu hep kolladık.

    beyler eger hala bu işin bir tepki amacı ile yapıldıgını ve bu tepkinin yazarların ceplerindeki harçlıklarla yapıldıgını göremiyorsanız. benim söyleyecek başka sözüm yok




    bence incisozluk haklı beyler




  • 1000den fazla oy almış aslında.Pilav dağıtmış millete bilezik bozdurup yazık ya
  • Çoğu kişi yazdı orada oy vermeyeceğim diye.Kendi gaza gelip girdi seçime, ama iyi reklam oldu.Adamın önü açık şu anda
  • inci kesinlikle hakli
  • eskişehirde okuyorum seçimden bi önceki gün gördüm ahmet abiyi içime doğuyo baya oy gelcek diyodu ama gerçekten adam inanmış baya oy alacağına üzüldüm onun adına ama aday olması bile saçmalıktı olacağı buydu..
  • Kıonuşmasını bilmeyen adama bende oy vermem. İnci sözlüğün amacı kendini duyurmaktı, reklam yapmaktı. Bunuda yaptılar.
  • Görülen o ki, liselilerin oy kullanamadığını hesaba katmamış.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.