Şimdi Ara

%100 ing'den Türkçe Bölüme Geçiş??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben Karabük üniversitesi elektrik-elektronik müh. %100 ing. hazırlık okuyorum.bu cuma final var ve finalden kaldık diyelim, %30 İngilizce veya Türkçe bölüme geçebilme ihtimalim var mı? ya da 1 sene daha hazırlık mı okumamız mı gerekiyor? finali geçersemde istediğim takdirde kendi bölümümün Türkçesine geçebilir miyim? bi bilgisi olan yazabilir mi? üniversitede bu konuda çok eksik var, hiç kimse net bir cevap vermiyor. belki geçen senelerden tecrübeli olanlar bir şeyler yazabilir?



  • evet geçebilirsin, sanmıyorum ama olur da zorluk çıkarırlarsa diğer üniv.leri araştır onları emsal gösterirsin
  • Okuduğunuz hazırlık yılı sadece 2 yıl geçerliliğini koruyor. 2 yıl sonra ya hazırlık sınıfını tekrar okumanız gerekiyor, ya da sene başındaki sınava girip atlamanız gerekiyor.
    Benim bölümüm de %30 İngilizce, lakin %100 İngilizce bölüm okuyanlarla aynı sınıfta hazırlık okudum. Yani %30 İngilizce olan bölümde okumak için aynı şekilde hazırlığı bitirmek gerekiyor.
    Türkçe bölüme geçiş de nasıl olur açıkçası bilmiyorum. Bana daha çok yatay geçişle alakalı olur gibi geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Harezmi -- 9 Haziran 2011; 20:31:39 >
  • merhaba arkadaşlar. ben anadolu üniversitesinde ingilizce iktisat okuyorum. ama şuan hazırlıktayım ve hazırlığı 1 sene uzattım. bişeyler duydum türkçe iktisata geçiş yapabilirsin gibi şeyler bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.