Şimdi Ara

Aytemiz Gaz (LPG)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
17.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aytemiz gaz kullanıp memnun olmayan var mı? katkı vs kullanıyorlar mı? menzil ve çekiş için yorumlar nasıl. yaklaşık 70 bin kmdri shell autogas kullandığım istasyon son 3-4 depodur vukuatlı. o yüzden istasyonu değişmeyi düşünüyorum. yakınlarda aytemiz açıldı istasyondan istasyona fark olabileceğini bilemde maka olarak kullanıcılardan bir yorum alayım istedim.



  • Aytemiz eski ve köklü bir Türk şirketidir.Gazı aygazdan alır ve kendi markası ile satışa sunar ama sattıkları gaz eurolpg değil eurolpg biraz fazla yakıyor buda sizin için bir avantaj demektir.
    Tavsiye ederim.Ayrıca Shell de ne gibi bir vukuatla karşılaştınız acaba?
  • pompacıları ve pompaları biraz sorunlu benim istasyonda. yoksa yakıt olarak bir sorun yaşamıyordum pek. son depoyu fullerken basınçtan pompa dolum ucundan fırladı o derece :)
  • aygazdan alması kötü oldu benim için. çünkü katkı önceside katkı sonrasıda 1-2 depa denemiştim aygazı menzili çok kısaydı. katkı işide tıkanmaya sebebiyet veriyor deniyordu. o günden beri hiç aygaz almadım. 70 bin kmdir neredeyse %90 shell ve tek istasyondan alırıdım.
  • aytemizden lpg alıyorum sık sık fiyatı daha uygun olduğu için genel olarak memnunum sadece bi sefer memnun kalmadım o depoda çekiş çok iyi değildi menzilde biraz daha kısa oldu onun dışında belki 10 sefer fullemişimdir sıkıntı yok...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa-T

    pompacıları ve pompaları biraz sorunlu benim istasyonda. yoksa yakıt olarak bir sorun yaşamıyordum pek. son depoyu fullerken basınçtan pompa dolum ucundan fırladı o derece :)


    Pompadan gaz kaçağı olduğunda bunu yetkili kişi ile görüştüğünde sorunu çözmenize yardımcı olacaktır,gerekirse zararınızı karşılayacaktır.Eminim gaz tabancalarının tırnakları ve tabancanın takılmış araçtan düşmesini engelleyen bir tırnak var onun aşınmasından kaynaklanıyor sonuç olarak pompaları bakımsızmış.

    Ayrıca aygaz çekiş ve yakıt bakımından en uygun seviyededir.1.8 aracım ile şehir içinde 0,270krş yakıyor aracım yani ortalama 100km de 9-9,5 lt yapıyor.
  • istanbul kozyatağı ve koşuyolu şubelerinden alıyorum aytemiz gazı çok ama çok memnununum,motor sesi performans ve menzil olarak.fiyatıda 2.84 tl.
  • lpg ana dağıtıcı firmalarından bütan propan karışım oranlarına bakılabilir. propan hafiftir ve basıncı sağlar. bütan ağırdır ve yol yapmamızı sağlar. karışım oranı yasal olarak ülkemizde %70-30 'dur. ve bir diğer etken de istasyondur. istasyon periyodik bakımlarını zamanda yaptırmalıdır. böylece temiz ve güvenli lpg alınabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.