Şimdi Ara

HAARP COŞTU !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Neyseki duşumu aldım.
  • Denemelere başladık bu akşam deprem olacak.
  • Şu forumda ne profesörleri varmışta bizim haberimiz yokmuş.
  • Aha haarp a inan bi s....k daha
  • ben anlamıyorum madem bu alet deprem yapıyor niye gösteriyorlar bu grafikleri
  • neden arttığını ana konunuza yazdım...!! daha dünden

     HAARP COŞTU !!!


    QUIET NO MORE: The recent spell of low solar activity is over. Sunspots are popping up across the solar disk and one of them, growing sunspot 1226, is crackling with C- and M-class solar flares. So far none of the blasts has been geoeffective, but this could change as the active region turns toward Earth in the days ahead. Stay tuned.

    GEOMAGNETIC STORMS: A stream of high-speed solar wind is buffeting Earth's magnetic field, causing geomagnetic storms around both of our planet's poles. At this time of year, the midnight sun interferes with the visibility of Northern Lights over Alaska and Scandinavia, but the situation is different on the other side of Earth. Southern Lights were on full display this morning in the dark autumn skies of Queenstown, New Zealand:

    güneşteki aktivite artışı dünyadaki sismik aktiviteyi arttır jopon depreminde hem güneş anamolisi hemde supermoon vardı.değreler o yüzden anormaldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Mayıs 2011; 13:55:05 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cait

    ben anlamıyorum madem bu alet deprem yapıyor niye gösteriyorlar bu grafikleri


    Aynen bende kardeşimden öğrendim bu haarp olayını makineyi araştırmaları 2-3 sene önce bi romandan okuyup araştırma yapmıştım ama bu grafik yayınlama olayını bilmiyorsum dediğim gibi hepsi tesadüf olamaz ya faaliyete geçtiği her an bişey oluyosa nasıl yayınlarlar bunları.
    Bide şu var aklımda anlıkmı yayınlanıyor bu grafikler anı anına mı yani?
  • Yeter! harp harp harp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khorne -- 29 Mayıs 2011; 13:54:46 >
  • Yerinizi alın :D
  • Haarp'ın gerçek olma ihtimalı büyük ama her b...u buna bağlarsak ...
  • OhaNerede ne olcak acep

    Ayrıca HAARP'a inanmayanlar google'da aratıp HAARP'ın Amerikan Savunma Sisteminin resmi bir ürünü olduğunu görmelerini isterim.
    Evet herşey ona bağlı olmuyor ancak bu amaçla para ayırıp iklimleri ve fay hatlarını kontrol etmeye çalışıyorlar.
    Tekrar söylüyorum Amerikanın resmi projesidir bu.

    Kısa adı HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) olan ve ABD tarafından İyonosfer'in özelliklerini ve davranışlarını araştırmak üzere Alaska'da sürdürülen çalışmadır. İlk kez Sırp asıllı Amerikalı bilimadamı Nikola Tesla tarafından ortaya atılmış bir fikirdir.
    Bu projenin hayata geçirilmemesi için birçok ülkede kampanyalar olmuştur. Çünkü HAARP projesi iklim kontrol ve yapay deprem silahı olarak kullanılabilme iddialarından dolayı çok tartışmalı bir konu halini almıştır.
    HAARP, Pentagon'un kontrolünde ve ABD ordusunun hizmetinde olan önemli bir projedir. Alaska'daki merkezde şu anda, yüksek frekansta radyo sinyali yayımlayabilen toplam 180 adet anten bulunmaktadır. Bunların yanı sıra, çok yüksek frekanstaki sinyallerle ilgili çalışmalarda kullanılacak olan bir radarın yapılması da planlanmaktadır.
    HAARP projesi kapsamında, iyonosferin ısıtılması yoluyla ELF (çok düşük frekans) dalgaları da üretilmektedir.
    Elektromanyetik dalgalar üzerine birçok deneyin yapıldığı bu alan uçaklar için çok tehlikelidir. Bu yüzden HAARP tesislerinde, uçak kontrol sistemi kurulmuştur. Herhangi bir uçağın yaklaşması durumunda antenlerin faaliyetleri otomatik olarak durdurulmaktadırlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 29 Mayıs 2011; 14:43:44 >




  • İnanmayan süperzekalar, siz uyumaya devam edin Kimbilir nerenin dengesini bozdular,nerenin hava olaylarını değiştirdiler.Sizin gibiler olduktan sonra gazeteye ilan bile verirler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s2000

    İnanmayan süperzekalar, siz uyumaya devam edin Kimbilir nerenin dengesini bozdular,nerenin hava olaylarını değiştirdiler.Sizin gibiler olduktan sonra gazeteye ilan bile verirler


    Ya komiksiniz birşey demiyorum. Her komplo teorisine inanıp bir de insanları gerizekalılıkla suçluyorsunuz. İki komplo teorisine inanan bu zamanda dahi oluyormuş haberimiz yokmuş.
  • Bu HAARP olayı ile ilgili iki gün önce Ahmedinejad "Batı yağmur bulutlarımızı engelliyor." diye açıklama yaptı ve bir süre sonra ziyaret edeceği tesiste bomba patlatıldı.

    bazı hayal dünyasında yaşayanlar ne HAARP'a inanır ne de başka birşeye. Kader mader diyorsunuz ya hani. HAARP'in olması da bir kader.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s2000

    İnanmayan süperzekalar, siz uyumaya devam edin Kimbilir nerenin dengesini bozdular,nerenin hava olaylarını değiştirdiler.Sizin gibiler olduktan sonra gazeteye ilan bile verirler

    15-19 yaş arasında olduğuna kalıbımı basarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.