Şimdi Ara

sivilce kremleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • bunlardan deılde lısede kullanmıstım adını bılmıorum ama bı yuwarlak kapta toz wardı yanında alkol wardı sen karıstırıp gecelerı yatmadan suruodun yuzune kuruyup gerıyordu suratı..baya faydasını gordum..
  • adını bulursan bi pm =)=
  • benzamycin galiba arkadaşın sözünü ettiği ilaç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurcanboztepe

    bunlardan deılde lısede kullanmıstım adını bılmıorum ama bı yuwarlak kapta toz wardı yanında alkol wardı sen karıstırıp gecelerı yatmadan suruodun yuzune kuruyup gerıyordu suratı..baya faydasını gordum..


    Arkadaşın bahsettiği ilaç > Benzalin Bende kullanıyorum
  • satış linki varmı acnecinamide nasıldır ki?
  • Git bi doktora göster ona göre krem versin.
  • alalım bi tane
  • Bende baya uğraştım bu sivilcelerle halada uğraşıyorum. Sırtımda cok fazla var. Şuan piyasadaki bütün kimyasal ilacları hemn hemen kullandım. Kullanmadıgım tek ilaç Roaccutane. Doktorum onun için kan testi yaptırmamı istedi ben göze alamadım o ilacı kullanmayı. Çünkü kullananlarda depresyona kadar etkiliyormuş vücudu. Ağız ve göz kuruluguda yapıyormuş. Ayrıca ben komple vucudu etkisi altına alan bi ilaç değil bölgesel tedaviyi tercih ediyorum. Bununda iki yolu var kimyasal ve bitkisel ilaçlar.

    Yukardaki arkadaşın bahsettiği ilaç Benzalin şuan var bende. Reçeteyle satılıyor herhangi bi eczaneden temin edebilirsin. Ama unutmaki bütün kimyasal ilaçlar senin derdine tam anlamıyla çözüm olmuycak. Bu birazda bünye ile alakalı sıkıntı stresden uzak bir yaşam ve pozitif bi ruh halin olması lazım. Rahat olman lazım yani (ergensen durum değişebilir ).

    Ben bitkisel ilaç denemedim ama kesinlikle denemeni tavsiye ederim. Hatta çok etkili oldugu söylenilen ( çevremden önerilen ) bitkisel bi ilaç var onu yazıyorum sana. Adı: Vivatinell ama kolay kolay bulunmuyor ben epey aradım bulamadım. Baya etkili ve önerilen bi ilaç ben deneyemedim ama senin denemeni tvsiye ederim. Nette stoklarda yok ama 30tl civarı bi fiyatı var. Bence kimyasal yerine bitkisel ilaçları tercih et.

    Sana önereceğim bi başka ilaçda : Imex Tetrasiklin Hidroklorid. Birde bunu dene bana biraz iyi geldi bu ilaç. Eczaneden tmn edebilirsin. Kil maskesi gibi birşey yani alışıldık sivilce ilacı değil. Sürdüğünde büyük bi etki görecekmişsin hissi yaratıyor insanda

    Geçmiş Olsun...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sondurk06

    beyler 25-30 tl arası bütcem var sivilce kremi arıyorum kesin çözüm olan
    http://www.bakimstore.com/cilt-bakimi/sivilce-akne-urunleri/acnecinamide-jel-gel.htm
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-guzellik-kozmetik-yuz-vucut-bakimi-acnecinamide-jel-krem-uygun-fiyata-43909784/detay/?

    güzel gibi kullanan varmı?


    Hocam hiç utanma çekinme en yakın sağlık ocağına koş. sana bi baksınlar ona göre ilaç yazsın sigortalıysan bedavaya alıyorsun zaten ilacı bazan ufak farklarda alınıyor ben 2 sene öncesine kadar denemediğim krem kalmamıştı ama dahada kötü olmuştu. doktora görün öyle kullanmaya başla bu iyi gelir diye maceraya girme herkesin cildi aynı değil ters tepebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonstar_1907 -- 28 Mayıs 2011; 0:30:30 >




  • krem falan yalan. doktor vermiş benim kuzene adamın yüzü mayın tarlası gibiydi 5 günde sivilceden eser kalmadı.

    aktarlara gidip "sarı kil" alıyorsun. ama maske için oldugunu belirtmen gerek. yarım kilosu 2 lira gibi birşey. sana zaten 100 gram bile yeter.
    5-6 gün boyunca o kili maden suyuyla karıştırıp suratına sürüyorsun. kuruyor ve 1 saat sonra yıkıyorsun suratını.

    sivilcelerden eser kalmadı panpa. ayrıca çok ucuz
  • Tretin Krem tavsiye ederim işe yarıyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurcanboztepe

    bunlardan deılde lısede kullanmıstım adını bılmıorum ama bı yuwarlak kapta toz wardı yanında alkol wardı sen karıstırıp gecelerı yatmadan suruodun yuzune kuruyup gerıyordu suratı..baya faydasını gordum..


    Benzamycin bende kullandım faydasını gördüm tavsiye ederim ilk once bir sigorta hastanesine falan git hem ilacı orda yazdırırsan daha ucuza gelir
  • cleocin t
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Geberik Gelin

    benzamycin galiba arkadaşın sözünü ettiği ilaç




    aynen dostum ılac buydu we etkılı baya
  • Burda ismi geçen bütün ilaçları kullandım çokta bi fayfasını görmedim eğer çok rahatsızsanız bu sorundan dolayı size aslında mide ilacı olan tetradoxu öneriyorum aylarca sivilce nedir bilmedne gezmiştim ama uzun süreli kullanımı zararlıdır bi yerde.
  • kısa vadede kortizon en etkilisi olsada çevremden gördüğüm kadarı ile 6-8 ay lık bir kullanımla rokokutan ile izotenin yazılışlarını tam hatırlamıyorum sen bulursun artık bunlar ciddi ilaçlar yan etkileri var baya ama sonunda tertemiz bir yüz seni bekliyor
  • sarı kil denenebilir
  • sivicenin çaresi yoktur genetikse milyon dolarlık sanatçıların bile yüzünde var bi kısmının hemde 30+ lar o yüzden barışık ol en iyisi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Mayıs 2011; 17:11:17 >
  • genetikle alakası yok daha önce yokdu 3 bıçaklı philps traş mak. aldım 120 tl ondan sonra 2-3 kullanmadan sonra her yer sivilce falan yani haftada 2 kere traş oluyorum ama cok cok var yani sakal diplerinde falan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.