Şimdi Ara

F.E.A.R. 3'ün Skor Sistemi Bu Videoda Anlatılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Warner Bros. F.E.A.R. 3 tanıtımlarında son sürat gitmeye başladı. Şimdi de oyunun skor sistemini yakından gösteren yeni bir video yayınlandı.
     
         Fettel ve Point man ile birlikte co-op moda davetiye çıkaran F.E.A.R. 3,'te en iyi grup skorunu elde etmenin yolları ya takım çalışmasından yapmaktan, ya da ayrı ama etkili yollar izlemekten geçiyor.

        F.E.A.R. 3'te ayrıca 'Challenge' sistemi bulunacak. Bu sistem sayesinde oyuncular farklı oynanış stillerine göre ödüllendirilecekler. Yeni videoyu aşağıdan izlemeyi unutmayın!
     








  • fear ne ya tomb raider çksın siz görü nskoru :D
  • BU OYUNUN KONUSUNE YAW :D SÜREKLİ KAPAKTA Bİ YARATIK :D
  • amma bizim arkamızda olacaksa ohoo :D Kralı Gelsin :D
  • filmi yapılması gereken en önemli oyunlardan birtanesi
  • her ne kadarda oynanışı eski gibi olsada... oyunda yenilik olmuş.. yükseltmeler eklenmiş... bu oyunun bomba gibi geldiği gösteriyor...
  • Warner Bros, F.E.A.R. 3 için sıradışı bir reklam kampanyası yürütüyor. Daha önce film kalitesinde çekimlerle oyun için görüntülerin bu kadar iç içe geçtiği bir reklam kampanyası düzenlendiğini hatırlamıyorum. Warner Bros'un F.E.A.R. 3 için oyun haricinde birde F.E.A.R. film projesi mi var yoksa F.E.A.R. 3 sinematikleri gerçek görüntülerden mi oluşacak? Warner Bros'un, F.E.A.R. 3'ün tanıtımı için geniş bir bütçe ayırdığı kesin.

    F.E.A.R. 3 te dikkatimi çeken özellikler...

    Yenilenmiş Bir Yapay Zeka

    F.E.A.R 3 'te ki düşmanlarımız genel olarak ucubelerden ve askerlerden oluşuyor. Oyun boyunca ağırlıklı olarak eli silahlı askerlerle çatışıyoruz diyebilirim. Karşımıza çıkan düşmanın yapay zekâ seviyesi, oyunun zorluk seviyesi en zor da iken bir hayli iyi. Tabi ki zorluk seviyesini düşürdüğünüzde, karşınıza çıkan düşmanın yapay zekası da o derecede azalıyor. O yüzden oyunu en kolay zorluk seviyesinde oynayıpta, " bu ne biçim yapay zeka gibisinden bir yargıda bulunmanız doğru olmayacak




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.