Şimdi Ara

büyük boyuttaki isoları yazdırmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, bir konuda yardıma ihtiyacım var.
    netten zip dosyaları halinde bir sey indirdim,zip dışına cıkınca isoya dönüstü. bunu dvd ye yazmak istiyorum ama boyutu 7 gb, yazdırmak icin basladıgımda dvd medya kapasitesi az diyip yazmıyor.bunu calısacak sekilde birden fazla dvd ye nasıl yazdırabilirim?
    tesekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 21 Mayıs 2011; 21:46:55 >



  • indirdiginiz film mi program mı oyun mu ne oldugunu belirtirseniz yardımcı olmaya calısırım. PM.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1Winston

    indirdiginiz film mi program mı oyun mu ne oldugunu belirtirseniz yardımcı olmaya calısırım. PM.

    pm ledim.
  • 8,5 gb DVD9 medyaları kullanabilirsin ama hiç tavsiye etmem. Çalışacak şekilde bölemezsen winrarla parçalayıp yazdırırsın.
  • data olarak saklamak istiyorsan winrar kullanarak iso dosyasını iki parçaya veya daha çok parçalara bölebilirsin. veya hj splitter tarzo programlarla da parçalayabilirsin. veya winzip de olabilir. ama yok ben kurulum dvd' si şeklinde kopyalamak istiyorum dersen, en basitinden 2 dvd lik bir programı incelemeni tavsiye ederim. genelde ikinci cd veya dvd içeriğine pek iş düşmez. yani içeriği sadedir. aynı içerik ilk dvd içerisinde de yer alır demek istediğim. ama şöyle de yapabilirsin. winrar ile iso dosyasını açıp, pc' den kurulum başlatabilirsin. tabi kopya korumalı bir dvd ise kurulum sonrası disk isteyecek veya yanlış sürücü uyarısı gibi hataları görmek normal olacaktır. ziplerden iso dosyası elde ettiğin çok şanslısın. 7 gb mı demiştin.. bir tanesi hata verseydi hepsi çöpe mi giderdi denirse alternatif linkler için hummalı bir çalışma içerisine girerdin artık..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.