Şimdi Ara

Ekran çözünürlüğünü yükseltme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HP Probook 4520 s modelinde kullandığım laptopumun Ati mobility Radeon HD4350 Series, kullandığım en yüksek çözünürlük 1366x768 piksel. Yalnız ben bazı video dosyalarını açtığımda ekranda tam görünmüyorlar ve ekrandan taşıyor gibi gözüküyor. Böylece videoyu durdurma çalıştırma vs gibi bazı işlem butonları ekranda gözükmüyor. Ekran çözünürlüğünü 1366x768 den daha yüksek bir çözünürlüğe taşımak istiyorum ama şu an yapamıyorum. Bunu yükseltmenin bir yolu var mı. Değilse ekrandakki istediğim herşey tam sığmıyor.



  • bilgisayarınızın maksimum desteklediği çözünürlük 1366*768 dir. ekrana sığmayan şeyin bir fotosunu çekip gönderebilirseniz demek istediğinizi daha iyi anlayabilirim..

    SaygıLar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deryam_2002

    HP Probook 4520 s modelinde kullandığım laptopumun Ati mobility Radeon HD4350 Series, kullandığım en yüksek çözünürlük 1366x768 piksel. Yalnız ben bazı video dosyalarını açtığımda ekranda tam görünmüyorlar ve ekrandan taşıyor gibi gözüküyor. Böylece videoyu durdurma çalıştırma vs gibi bazı işlem butonları ekranda gözükmüyor. Ekran çözünürlüğünü 1366x768 den daha yüksek bir çözünürlüğe taşımak istiyorum ama şu an yapamıyorum. Bunu yükseltmenin bir yolu var mı. Değilse ekrandakki istediğim herşey tam sığmıyor.


    bs player kullanıyorsanız aşağıda belirttiğimi yapın düzelcektir
     Ekran çözünürlüğünü yükseltme



     Ekran çözünürlüğünü yükseltme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisgucuk -- 20 Mayıs 2011; 19:48:58 >
  • izlemekte kullandıgın programla alakalı bir durum çözünürlükle alakası yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: insomnia__

    izlemekte kullandıgın programla alakalı bir durum çözünürlükle alakası yok


    +1
  • Ekran çözünürlükleri 1366*768 olan bir notebook'un o ekranını çıkarın yerine 1920*1080 çözünürlükte ekran takmak istiyorum.Bunu deneyen arkadaşlar var mı hangi markalarda işe yarar dell ve sony notebooklarda olduğunu söylüyorlar ama tam emin olamadım.Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.....
  • parasından haber vermeniz yeterli..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.