Şimdi Ara

Forumda Reklam-Yönlendirme Yapan Kişilerin Forumdan Uzaklaştırılmasıması Hakında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forum kurallarına aykırı olarak ve ticari ahlaka sığmayacak şekilde forumda seri halde reklam mesajları atan , firma adresi-linki veren , normal kullanıcı gibi foruma üye olup diğer akradaşlarımızı kendi ürünlerine yönlendiren veya başka markaları karalayan diğer firma çalışanlarını şikayet ettiğimizide :

    1. Forumdan süresiz olarak uzaklaştırıyorsunuz

    2. Şikayet eden mesajı siliyorsunuz ama bu kişinin diğer başlıklara attığı mesajları kalıyor. Kişinin profiline girip tek tek tüm mesajlarını şikayet etmek gerekiyor. Forum yüneticisi de " Sizin başka işiniz yok mu , tek tek bu adamın mesajlarını şikayet ediyorsunuz?" gibi anlaşılmaz bir soru soruyor.

    3. Şikayetin gereği yapılıncaya kadar hedeflenmiş olan reklam-yönlendirme-karalama yapılmış oluyor. Mesajı silinince de bu ticari ahlaka aykırı bu ucuz numaraları da unutulmuş oluyor.

    Bu kişileri forumdan atarken aynı imza kurallarına uymayanlara yaptığınız şekilde mesaj kapaması yapabilir misiniz?

    Örneğin : Bu kullanıcı forum kurallarına uymamakta ısrar ettiği için uzaklaştırılmıştır.
    Bu kullanıcı firma reklamı yaptığı için...
    Bu kullanıcının mesajları , forum kullanıcılarını yanlış ve kasıtlı yönlendirdiği için gösterime kapatılmıştır.

    gibi hazır 5-6 farklı kalıp cümle , sitenin forum yöneticisi asp koduna eklenebilir. Bu şekilde çirkin oyunlar oynayan firma çalışanları ise ifşa edilmiş olur. Mesajları silinince çevirdikleri numaralar da gitmiş oluyor ve yeniden başka nickle aynı işe devam ediyorlar.

    İkinci bir konu da foruma atılan seri haldeki reklam mesajlarını asp kod ile engelleyemez misiniz? Yani bir kullanıcı kopyala yapıştır ile aynı mesajı 10-15 başlığa yazıyor. Eğer aynı gün veya arka arkaya aynı kullanıcı tarafından atılan mesaj içeriği yüzde 95 üzeri aynı ise mesajını gönderme , forum yöneticisinin izni olmayan yayınlama (onay bekleme durumu) gibi bir koruma...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.