Şimdi Ara

BRC LPG

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar. Ben Fiat marea 1.6 16 V. arabama BRC nin en son sistemi LPG taktırdım. Ancak bir sorunum var. Arabayı ilk çalıştırdığımda benzinde çalışıyor. Herşey gayet güzel. Belli bir süre ısındıktan sonra gaza geçiyor ve sorun başlıyor. Arabam ilk gaz verdiğinde gaz yemiyor. Gaza basınca ilk anda devir düşüyor ve bazen stop ediyor. Bu sorun araba tamamen ısınana kadar devam ediyor. Tamamen ısınınca hiç bir sorun kalmıyor. Taktırdığım yere götürdüm aracım iki gün kalmasına rağmen sorun düzelmedi. Kendilerinin taktıkları herşeyi değiştirdiklerini ve sorunun yinede devam ettiğini söylediler. Herhalde senin arabanda bir problem var dediler. Bugün arabamı götürdüm kontrol ettirdim hiç bir sorun görülmedi. BRC sistemini kullanan arkadaşlar sizdede böyle bir şey oluyormu? Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.



  • Gaza basınca devir dusup sonramı artıyor mesela rolantide 800 gaza basinca 600 e dusup sonra artiyorsa
    buyuk bir ihtimalle hava girişinden kaynaklaniyor bende de marea var LPG li kaputun altından hava filtresine giden boruyu by pass yaptık gecti
  • İyi günler sizin arabadada BRC sıralı sistem mi var? Birde by pass olayını daha ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. Bir uygularız inşallah düzelir. Aynı sizin anlattığınız gibi yapıyor. Ancak bunu sadece soğukken yapıyor ısınınca böyle bir problem kalmıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmethlx

    İyi günler arkadaşlar. Ben Fiat marea 1.6 16 V. arabama BRC nin en son sistemi LPG taktırdım. Ancak bir sorunum var. Arabayı ilk çalıştırdığımda benzinde çalışıyor. Herşey gayet güzel. Belli bir süre ısındıktan sonra gaza geçiyor ve sorun başlıyor. Arabam ilk gaz verdiğinde gaz yemiyor. Gaza basınca ilk anda devir düşüyor ve bazen stop ediyor. Bu sorun araba tamamen ısınana kadar devam ediyor. Tamamen ısınınca hiç bir sorun kalmıyor. Taktırdığım yere götürdüm aracım iki gün kalmasına rağmen sorun düzelmedi. Kendilerinin taktıkları herşeyi değiştirdiklerini ve sorunun yinede devam ettiğini söylediler. Herhalde senin arabanda bir problem var dediler. Bugün arabamı götürdüm kontrol ettirdim hiç bir sorun görülmedi. BRC sistemini kullanan arkadaşlar sizdede böyle bir şey oluyormu? Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.

    gaza geçiş sıcaklığını programdan 40 dereceye çıkarsınlar, hiçbir sorun kalmaz merak etme, başka hiçbir yeri elletmene gerek yok...
  • Merhaba, bu lpg sisteminin fiyatı ne kadar acaba? Ayrıca enjeksiyonlu araçlarına diğer markalardan taktıran arkadaşlar varsa onlarda fiyatını ve görüşlerini yazabilir mi?

    Şimdiden teşekkür ederim.
  • bu konuda bir başlık var zaten oraya bakarsan fazlasıyla tatmin olursun.
  • 2A Mühendislik olarak BRC Türkiye distribütörüyüz. Sorununuzla ilgili lütfen bizimle temasa geçiniz.
    İyi günler.
    Tel:0-212-3215252



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2A Mühendislik -- 11 Aralık 2005, 16:38:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.