Şimdi Ara

Kadroda görmek istemediğiniz futbolcular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her sene şampiyonluk ve Avrupa'da başarı hedefi ile başlıyoruz ama taraftar için hayal kırıklığından öte gidemediğini bizzat yaşayarak görüyoruz. Geçen seneye kadar saçma sapan oyunculara milyon dolarları döktük, finansal olarak belimiz bükülünce yönetimin aklı başına geldi. Artık uygun fiyata en iyi transferi yada yıldız transferi yapıcaz derkende bu seferde vaadi dolmuş futbolcular ile takım doldu, taşmak üzere. Artık günümüz futbolunda toplu hücum ve toplu savunma ile başarı sağlandığını idrak edemeyen yoktur heralde.
    En büyük eleştirim Guti'ye. Bütün bir sezon izledim, en son kupa finalinden sonra sabrım kalmadı benim bu futbolcuya. İnsanda biraz utanma olur. Bütün maç boyunca 10 metre ileriye 10 metre geriye ya koşuyor ya koşmuyor. 2 pas atacakta gol olucak. Yaş olmuş 34. Nobre desen bu takımda bu adamın ne işi var diye düşünüyorum sezon başından beri. Aldığı yıllık ücret 2 milyon dolar. Yaşı olmuş 30-31 civarı. Teknik yok, hız yok, boş kafa var bir tek. Nihat desem doğma büyüme bizim çocuğumuz, çok ciddi sakatlık geçirdi geldi takıma. Toparlar gibi oldu tekrar bir sakatlık geçirdi. Artık dikiş tutturacağını sanmıyorum. Yıllık ücretinin de 2.5 milyondan aşağı değildir.Artık bu saatten sonra Nihat'a verilen paraya yazık ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. Takımda 10' a yakın 30 yaş üstü futbolcu var. Bunların çoğu Beşiktaş' ı bir yere getirecek kapasitedeki futbolcular değil. Ferrari, Aurelio başta olmak üzere, yaşlı olmasa da Hilbert, Sivok' uda sayabilirim. Kaldı ki takımda geleceği ne olacağı belli olmayan kiralık yabancılarda cabası. Belki takımdan göndermek için para bile vermek zorunda kalabiliriz. Necip ve Cenk' in üzerinde durulması gereken futbolcular olduğunu düşünüyorum. Kendilerine bakarlarsa, parayı görüp şımarmazlarsa gelecekleri çok parlak.Birkaç seneye kadar Türkiye'nin en iyi kaleci ve orta saha oyuncuları olabilirler.







  • Bu konuyu açan 34057430897643897. kişi olduğun için seni tebrik ediyorum
  • İsmail Köybaşı
  • fernandez kalmalı köybaşı gitmeli forlan gelmeli
  • erhan, oralyo, nobre, bobo, nihat, hilbert (olmasada olur), ferrari... sivok bence kalmalı, ersan-sivok-toraman-kaliteli yerli şeklinde dört stoperimiz olmalı. ilk 11 de oynıcak iki üst düzey bek (sağ ve sol) gerekli, ekrem ve ismail bunların yedekleri olmalı. forvetle ilgili hepimizin içinden geçen aynı sanırım, forlan
  • hilbert-ekrem-nihat-erhan-bobo-nobre-guti-hakan-sivok-toraman-ferrari
  • nihatın yıllık ücreti 3.5 milyon euro.düzeltelim.
  • günde 150 tane aynı konu yahu.. biz isteyip istemediğimizi belirtsek ne olur belirtmesek ne olur.. gelir yeni hoca, der ki sistemim şu, bunlar kalsın şunlar gitsin der o kadar... illaki bi şekilde beğenmediğiniz oyunculara nefretinizi kusacaksınız yani..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.