Şimdi Ara

Hüseyin Çelik'ten 'YGS'de şifre' için ilginç yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Bankamatik kartlarında da şifre var!"


    Tv8’de Ankara Temsilcisi Erkan Tan’ın hazırlayıp sunduğu Erkan Tan ile Başkent’ten programına bugün AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Çelik konuk oldu. Çelik, gündemi değerlendirirken muhalefeti de sert bir dille eleştirdi.

    “Şifre bankamatik kartlarında da var!”

    Çelik; ÖSYM’de şifre tartışmaları için:

    “Savcılık burada kopya yok dedi. Bunu bağımsız mahkeme söledi. Avantaj sağlama , birini mağdur etme söz konusu değildir. Birileri bu sınav iptal edilsin diye başvurdu, onu da mahkeme redetti. Şifre var diye kıyameti kopardılar. Bankamatik kartlarında da şifre var, o olmadan alışveriş yapabilir misin? Hayır. Burada abes olan şifrenin başkaları tarafından bilinmesidir. Bazı medya kuruluşları baktılar ki artık dediklerini yapamıyorlar, acaba şu AK Parti hükümetini gönderip, kaos ve kriz çıkararak CHP’yi iktidar yapabilir miyiz derdine düştüler. Bunun hangi gazeteler olduğunu çok iyi biliyoruz.” diye konuştu

    “Haksızlık olduğunu görsem ÖSYM’yi ilk ben protesto ederim!”

    “Bir tek evladımıza haksızlık yapıldığını, göz göre göre kopya olduğunu görsem; herkesten önce ben gider ÖSYM’nin kapısında protesto ederim. Herkesten önce ben ÖSYM Başkanı’nın orda oturmaması gerektiğini söylerim. Yargının vermediği kararı birileri linçle yapmamalıdır!

    “Projeyi bu kadar basit değerlendiren birine akıllı denir mi?”

    Çelik, ‘Kanal İstanbul projesinin diğer illere ne faydası var?’ tartışmaları ile ilgili:

    “Bir mesele bu kadar basit değerlendirilebilir. Şu an ki İstanbul Boğazı’nın, Atatürk Havalimanı’nın Gaziantep’e ne faydası var diyor musunuz? Bunu diyen adama akıllı denir mi? Memleket bir bütündür. İstanbul Türkiye’nin vergisinin yüzde kaçını ödüyor biliyor musunuz? Türkiye’nin ekonomik faaliyetleri orada yürütülüyor. Gaziantep de 4 milyar dolarlık ihracat yapıyor. Gaziantep İstanbul olmadan; İstanbul da Gaziantep olmadan yapamaz. Türkiye’nin dört bir yanındaki farklı ekonomik faaliyetler, memleketin milli gelir ve değerinin unsurudur.” açıklamalarında bulundu.

    “Kılıçdaroğlu yalanla avantaj elde etme çabasında!”

    Hüseyin Çelik ÖSYM’de mail tartışmalarına yönelik:

    “Bir ana muhalefet lideri diyelim ki böyle bir duyum aldı; insan bunu kontrol etmez mi? Mail’a bakan, o yazının bir Bakan tarafından yazılmadığını anlar. Sayın Hayati Yazıcı’yı tenzih ederim. Kılıçdaroğlu Kayseri ile ilgili iddia ortaya attı, fos çıktı. Sonra Recep Akdağ’ı yolsuzluk yapmakla suçladı. Şimdi de Sayın Hayati Yazıcı’yı hiç haketmediği şekilde ithamla karşı karşıya bırakıyor. Bunun adı çamur, iftira siyasetidir. Kılıçdaroğlu, yalanla avantaj elde etme çabasında.” dedi.

    “Internet’te sansür nerede?”

    “Medyanın itibarı o kadar düşük ki, son günlerde tartışma ortaya atıldı internete sansür geliyor diye. Bir karar verildi şu an standart internet servisi diye bir şey var herkesin kullandığı. Kurum 22 Ağustos’tan itibaren eğer insanlar isterse güvenli internet servisi kullanacak. Kötü yayınla muhattap olmak istemiyorum diye müracaat ediyorsun bunu ücretsiz veriyorlar. İstemezsen aynen kalıyor. Bunda gariplik nerede, sansür nerede? Bazı gazeteler bunun militanlığını yaptı sansür geliyor diye.”

    “Biz kimsenin şamar oğlanı değiliz!”

    Son günlerde muhalefet tarafından “AK Partililerin hiç mi kaseti yok?” tartışmalarını Çelik şöyle değerlendirdi:

    “Varsayalım başkalarının da var. Başkalarının yanlışı sizin yanlışınızı doğrular mı? Böyle bir savunma olabilir mi? Adam öldürünce tek öldüren ben miyim diye itiraz etmek gibi bir şey bu. Baykal ile ilgili kaset çıkınca Başbakanımız derhal bu pisliği kaldırın, bunun üzerinden siyaset yapılmasın dedi. Sonra Baykal, bu komplonun arkasındaki güç Başbakanlıktır, hükümettir dedi. MHP’liler de meseleyi hükümete yüklediler. Sayın Bahçeli ve diğer MHP’liler böyle bir tutum içinde olmasalardı Sayın Başbakan bundan asla söz etmezdi. Biz kimsenin şamar oğlanı değiliz.”

    “Baykal’ın ekibi Kılıçdaroğlu’nu pusudaki kaplan gibi bekliyor!”

    Çelik, CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş’in ‘Çiftçi Kemal, yatçı Tayyip’ sözlerini şu şekilde eleştirdi:

    “Biz çiftçiye zaten mazot desteği veriyoruz. Bunu ilk yapan AK Partidir. Kemal bey uçmaya alıştığı için bol vaatlerde bulunuyor. Bu seçimle ilgili olarak CHP de MHP de kamuoyu da şunu tesip etti; AK Parti yine tek başına iktidara gelecek. Merak edilen 3 konu var. MHP barajı geçecek mi? AK Parti Anayasayı değiştirecek çoğunluğu alacak mı? Kılıçdaroğlu kendisini koltuğa oturtacak oya ulaşabilecek mi? Eğer Sayın Kılıçdaroğlu CHP’nin oy oranında ciddi yükseltme yapamazsa Baykal’ın ekibi pusudaki kaplan gibi kendisini yemek için bekliyorlar.”

    http://www.haberturk.com/polemik/haber/630237-huseyin-celikten-ygsde-sifre-icin-ilginc-yorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glyph -- 13 Mayıs 2011; 17:24:21 >







  • Umarım bu salak şifre olayını LYS'de yapmazlar. İster istemez kafam şifreye gidebilir. Yapsınlar 30 kitapçık. Ne gerek var 1milyon 700 bin tane kitapçığa. Sanki Adana'daki adam İstanbul'dakinden kopya çekecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.