Şimdi Ara

iphone update ve restore problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Türkiye' den alınma iphone 4 e (v4.3) jailbreak yaparken problem oldu. Şu anda telefon ekranında sadece tek sayfa var ve hiçbir program gözükmüyor. telefona arama yapılabiliyor ancak programlar gözükmüyor. restore etmeye çalıştım ama olmadı. bu aşamada ne yapmalıyım. yardım lütfen.



  • fabrika ayarlarına nasıl dönebilirim?
    restore ve update sırasında hata alıyorum.
  • Olmadı demede hatamı verdi hata kodu nedir...Program dediğiniz şey Cydia mı...?
  • jailbreak yaptıktan sonra cydia ve safari gibi programlar açılmaz oldu. daha sonra problemi çözmek adına update yapmaya çalıştım. şu anda dediğim gibi sadece telefonda bir ekran sayfası var gözüküyor ve hiçbir program görülmüyor. ayarlar, telfon, mesajlar vs gibi menülerin hiçbiri gözükmüyor. itunesdan update veya restore etmeye çalışıncayda "the iphone could not be restored. an unknown error occurred (3194)" yazısı çıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuksek

    jailbreak yaptıktan sonra cydia ve safari gibi programlar açılmaz oldu. daha sonra problemi çözmek adına update yapmaya çalıştım. şu anda dediğim gibi sadece telefonda bir ekran sayfası var gözüküyor ve hiçbir program görülmüyor. ayarlar, telfon, mesajlar vs gibi menülerin hiçbiri gözükmüyor. itunesdan update veya restore etmeye çalışıncayda "the iphone could not be restored. an unknown error occurred (3194)" yazısı çıkıyor.

    Dün akşam aynı sorunla bende karşılaştım ve bir türlü çözemedim sonunda 4.3.3 sürümünü yükleyip JB yaptım...
  • siz tethered jb yapmışsınız,tekrar jb programına baglayıp just boot tethered now demeniz lazım,cydia ve safariyi kullanmanız için
    telefonunuz sim kilitsiz ise son sürüme(4.3.3) update edin,tekrar untethered jb yapın.

    yüklemek istediğiniz sürüm 4.3.2 mi?
    eğer o ise 3194 hatası verebilir.
  • 4.3 yerine 4.3.3 yükle daha stabil olur. İreble DFU moda alıp shift+restore yaparsan hata almazsın. Eğer 3194 gibi bir hata alırsan videodaki gibi yap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.