Şimdi Ara

bmw 116i lpg montaj (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
24.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu araca Prins'mi veya Brc'mi montaj ettirmeliyimden ziyade bunu nerede en iyi işçilikle yapabilirimi aramanızı ve size en yakın yeri tercih etmenizi tavsiye ederim.
    Çünkü iki markada bu motoru sorunsuz bir şekilde çalıştırmakta. Almanız gereken servis hizmeti için zahmet çekmemeniz için yakınlık önemli bir faktör.

    Ayrıca 60L lpg tankıda bu araca uymaktadır;

     bmw 116i lpg montaj bmw 116i lpg montaj

    Saygılar.




  • karar verdiniz mi hangi kiti taktıracağınıza? bende 316 için düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tataryan

    karar verdiniz mi hangi kiti taktıracağınıza? bende 316 için düşünüyorum.

    hayır daha karar vermedim
    arabayı götürdüğüm usta karsı çıkıyor yok bobinler zarar görür yok çok km yapmiyosan taktrma falan diyor
  • bobinler niye zarar görsün? lpg kitine elektrik yanlış yerden çekilirse olur bu. lpg de sorun benzinden çok saha syüksek ısı ortaya çıkmasına bağlı motorda olan subap kapağı erimesi gibi sorunlar ki, bmw de beklenmez bu.almanyada çelik subap kapağı takma gibi değişiklerle motora müdahale edilip öyle takılıyor lpg kiti. bizde kimse bulaşmaz bunlara.türk işi kiti takar geçerler.motora müdahale etseler maliyet artar kimsede lpg taktırmaz.bmw motora müdahaleye gerek yoktur.
  • Aracta bagaj zaten yokmus tanktan sonra ölmüş
  • SELAMLAR ;
    ARACINIZ İLE İLGİLİ LPG DÖNÜŞÜMÜNDE HERHANGİ BİR PROBLEM YAŞANMAZ ANCAK, SEÇECEĞİNİZ LPG KİTİ KESİNLİKLE İYİ BİR MARKA OLMASINA ÖZEN GÖSTERİNİZ.ARACINIZLA İLGİLİ OLARAK BEN ŞAHSIM ADINA PRINS YADA ZAVOLI ÖNERİRİM SORUNSUZ UZUN YILLAR KULLANABİLECEĞİNİZ KALİTESİ KANITLANMIŞ CİHAZLARDIR.PRINS HOLLANDA MALIDIR VE ENJEKTÖRLERİ JAPON ÜRETİMİ ÖZEL ENJEKTÖRLERDİR.ZAVOLI İSE ORJİNAL İTALYAN ÜRETİMİDİR.
  • Merhaba;
    Bu araca defalarca BRC montajları yaptık,100.000 km sorunsuz kullanan musterımız sıze referans olabılır.Tereddut etmenıze gerek yok;dogru urun dogru montaj ıle sorun yasamazsınız.
  • DEĞERLİ ARKADAŞIM ;
    METEG ÜSTADIMINDA DEDİĞİ GİBİ SİZİN ARACINIZ ÜST SINIF BİR PERFORMANS ARACIDIR.ŞAYET BRC İLE PRINS ARASINDAKİ FARK ÖNEMLİ DEĞİL BEN KALİTELİ VE SORUNSUZ BİR CİHAZ TAKTIRMAK İSTİYORUM DİYORSANIZ O ZAMAN 3Ü 5İ ARAMAYACAKSINIZ VE PRINS TAKTIRACAKSINIZ.PRINS MARKASININ SİGORTA VE BUNA BENZER ŞEYLERE İHTİYACI YOKTUR.ÇÜNKÜ İZMİR VE BİR ÇOK İLDE DAHİL OLMAK ÜZERE ÜST SINIF PERFORMANS ARAÇLARINDA BİZ YÜZLERCE DEFA PRİNS UYGULAMALARINI GÖRDÜK HİÇBİR ARAÇ BEN PRINSTEN ŞU NEDENLE ŞİKAYETÇİYİM YADA BÖYLE BİR SORUN YAŞADIM DEMEDİ.SON TERCİH SİZİN OLACAKTIR ASIL BU İŞTE NE TAKTIRIRSANIZ TAKTIRIN USTALIK,USTALIK,USTALIK BU İŞ YAPBOZ OYUNU DEĞİLDİR CİHAZ 10 NUMARADIR ANCAK İŞÇİLİK ÇOK KÖTÜDÜR KIYMETİ YOK O NEDENLE ARAŞTIRIN VE MONTAJINIZI ÖYLE YAPTIRIN.BU İŞ İÇİN GERÇEKTEN MESLEĞİMİZİ YAPAN DOKTOR HASSASİYETİNDE ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZ MEVCUT BUNA BİZDE POYRAZ OTOGAZ OLARAK KENDİMİZİ KATABİLİRİZ ÇOK ÖZENLİ VE DÜZENLİ MONTAJLARIMIZ VAR.SİTEMİZ MUTLAKA İNCELEYİN İŞÇİLİK KALİTESİNİ GÖRÜN.BİZ İŞLETMEMİZE GİREN HER ARACA KENDİ ARACIMIZMIŞ GİBİ İTİNA İLE YAKLAŞIRIZ.BÖLGENİZDE BU İŞİN ERBABI BİR USTAYA MONTAJ YAPTIRIN Kİ SONRADAN BAŞINIZ AĞRIMASIN.ŞİMDİDEN ALLAH KOLAYLIK VERSİN.




  • Şimdi Arkadaşım Umarım Kırmamış Olurum Seni Ya Sen Arabana Deger Vermiyorsun Yada Biz Arabamıza Çok Deger Veriyoruz.pegeot 307 kulanıcısıyım 2003 model 1.6 Aracımda prins lpg kiti 8ay oldu taktıralı sekiz ayda 17bin km yol yaptım aracım km şehir içi 190 krş şehir dışı 170 krş yakıyor.lpg fiyatı 2300 Şimdi Benim aracım pegeot 307 belirtigim gibi aracımın fiyatı 17 milyar 18 milyar arası Senin aracın Bmw 116i diyorsun atikerden yada brcden bahsediyorsun yada diger markalardan bir bmw olacak 500ytl hesabınımı yapıyorsun,yazık diyorum başka birşey demiyorum.Sen Atiker taktır 890tl:)prins 2450tl biz enayiyiz dimi 307 bunu taktırıyoruz.Unutma Kullandıgın Araç Bmw
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

    BRC 3.Şahıs Mali Mesuliyet Sigortası aracınızda meydana gelebilecek LPG KAYNAKLI tüm masafı 25.000 TL ye kadar karşılıyor.Gönül rahatlığıyla BRC yi tercih edebilirsiniz.Selamlar...


    quote:

    Orijinalden alıntı: lamina propria


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz


    quote:

    Orijinalden alıntı: lamina propria

    oncelikle yardimlariniz icin tesekkr ederm
    yanlış bilmiyorsam brc 1500 prins 2000tl civarında aradaki farka deger mı
    yoksa iyi bir ustaya brc taktrp çok masraf yapmasam daha mı iyi olur



    gercekten böyle sorunsuz olacağını bilsem hemen brc taktrrm
    ustam bir de brc sigortaliyirms sanırım bu neleri kapsıyor sorun çıktığında firma gercekten arkasında duruyormu




    motora zarar verdiğini baştan kabul eden bir sistem,
    bence yazılımını değiştirse daha başarılı olup sigortacılara para ödemesine gerek kalmaz

    bence siz Prins'i tercih edip sigorta ile uğraşmayıp daha fazla performans ve kaliteye sahip olun,
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • İNKAGAS(BMD) LANDİRENZO VE BRC ARACINIZ İÇİN UYUMLU VE 2 YIL MOTOR GARANTİLİ CİHAZLARDIR

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ANKARA KONYA YOLU OPAL PLAZA İÇİNDE OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MOTOR GARANTİLİ LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR.3FARKLI MARKA SEÇENEĞİYLE SERVİS ORTAMINDA TEMİZ İŞÇİLİĞİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ ...
    LANDİRENZO, İNKAGAS(BMD), BRC 2 YIL SİSTEM VE MOTOR GARANTİLİDİR


    ANKARA \ KONYAYOLU OPAL PLAZA:0312 583 05 83
  • BRC iyidir çünkü takarken beygir kodalamasını da yapıyolar. Ayrıca TSI FSI motorlar dışında tüm benzinli motorlara gaz uyum sağlaıyor.
    Arkadaşımın amcası bu konu için italyaya kadar gidip konferans dinledi. Son olarak tip taktırcaksan da simit tüp taktırma.
  • bu işin mercedesi prins & atiker safe fast OBDli akıllı sistem bu iki markadada arıza lambası yakmaz

     bmw 116i lpg montaj
  • Merhaba aracınıza lpg dönüşümü yaptırdınızmı yaptırdıysanız yakıt tüketimi ne kadar oldu ben de E81 kasa almayı düşünüyorum ama lpg taktırdıktan sonra yakıt tüketiminin ne olacağı konusunda çok değişik fikirler var hangisine inanacağımı bilemedim kullanan tarafsız birilerinden öğrenmek en iyisi olur diye düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz
  • Sehirici 9lt yakiyor sehirdisi kullanima bagli 7-9 lt arasi lpg yakiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum merhaba aracına lpg taktırdınmı bize de önerirmisin ?
  • ya bizde alacağız 1.16 ama bu aracın stepne yeri olmadığı için direk bagaja konuluyor muş tüp. Başka yolu yokmudur? yoksa tüplü araçla tatile matile gidilmez ki bu ne böyle?
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Ozaman başka araç tercih edebilirsiniz yada benzin ile binebilşrsiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arcıma lpg taktırdım ve 2 sene kullandım yaklaşık 60.000km sonra sattım (brc'yi tercih etmiştim 32lt olanı) herhangi bir sıkıntı yaşamadım
  • bu araçta lpg tankının kapladığı yer konusunda çözüm bulan var mı? simit tüpü yana dikine koymak veya akü yuvasının olduğu bölgeyi söküp boşaltıp oraya simit tankı sığdırmak gibi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.